- 29 Mayıs 2019
- 90
- 49
- 3
- 35
- Konu Sahibi Mervekaya80q
-
Sevgisinden suphen mi var ? Bazi erkekler bunu gosteremiyor misal amcam ve babam o kadar soğuklar ki eslerine karşı ama seviyorlar.
Diğer amcam cok romantik hediyeler alan,esini herkesten ustun tutandi ama o kadar kotu bi sekilde boşandı ki... Ona giptayla bakan yengem ve annem simdi sukrediyor
İste amcam ve babam... Annem kendi konusur kendi dinler, ama ailesine karsi da oyle sadece dinler. Kimseyle birsey paylasmaz. Kendi icinde yaşar. İşini, sıkıntısını hep boyle maalesef zor ama boyleler zamanla asarsiniz insallah ne kadarlik evlisiniz?Allah göstermesin evet eşim beni sevdin biliyorum.ama biraz göstermesi yetersiz birde eşim benle birşey pek paylaşmıyor işle alakalı yada aile alakası hiç sohbetimiz yok
Okuyuslar ve anlayışlar insanda bıraktı etki tabiki de farklıdır saten oyuzden buradan değişik fikirler alıyoruzEki Görüntüle 2274224
Ne yalan soyleyeyim mesajinizi ilk okudugumda aklimda boyle bir goruntu belirdi
İnsaAllah ama bu durum beni üzüyor Sanki bendn saklar gibi sürekli birşeyler yapmaya çalıştım ama yetersiz oldum demekko yol kat edemedim bu konuda 7 yıllık evliyimİste amcam ve babam... Annem kendi konusur kendi dinler, ama ailesine karsi da oyle sadece dinler. Kimseyle birsey paylasmaz. Kendi icinde yaşar. İşini, sıkıntısını hep boyle maalesef zor ama boyleler zamanla asarsiniz insallah ne kadarlik evlisiniz?
Peki ne yapmalıyımBu karakter meselesi bence. Sonradan kimseyi değiştiremezsiniz. Yapmaya çalışmanız da sırıtır.
Peki ne yapmalıyım
Aslında niyetim yönetmek değil ama fikirleriniz için teşekkürler birde bu şekil yaklasayimEşinizi yönetme isteğinizden vazgeçin bana kalırsa. İlişkinizi törpüleyin sadece. Kararları ortak almak, ortak hareket etmek eşinizi yönetmekten daha güzel bir adım olur. Bunun için de eleştiri yapmamak, yardım istemek, fikir danışmak, size gelmesini sağlamak lazım.
Ahhh Ah sevse yaparimda onda şabit yeni şeylerde ben bilmiyorum rutin gidiyor bir ekşin yokBağlamak deyince cinsi mana geliyor aklıma. Kelepçe, kırbaç falan...
Sanırım bizde biraz iletişim sorunu varİp ney kız.Bazı adamları prenses yetiştirmiştir.Karşısındaki bayana deger verır.Bazılarınında ıcınde narinlik incelık vardır.Çogununda içine öküz oturmuştur.İp çok kötü bi tabir.Her sey doğru ıletısım.Bence saygı en onemlısı evlılıkte.Saygı yoksa hiç bır sey olmuo o evlılıkte.
İlgis dışarıya dağılmışdi bir araMesela ne gibi sorunlar yaşadınız?
Sizi dınlemıomu.Sorun nedır canım?Sanırım bizde biraz iletişim sorunu var
Bana pek birşeyini anlatmaz mesela ben annesinden veya elimden duyarım anlatmayisindan çok onlardan duymak kizdiriyo beni kavga ettim olmadı tatlı dille söyledim olmadı ne yapacağımı bilemiyorum bu konuda tartışmalarimiz cinsel hayatınıza yansiyo malesefSizi dınlemıomu.Sorun nedır canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?