Eşler arasında ilişki

Allah göstermesin evet eşim beni sevdin biliyorum.ama biraz göstermesi yetersiz birde eşim benle birşey pek paylaşmıyor işle alakalı yada aile alakası hiç sohbetimiz yok

Allah göstermesin evet eşim beni sevdin biliyorum.ama biraz göstermesi yetersiz birde eşim benle birşey pek paylaşmıyor işle alakalı yada aile alakası hiç sohbetimiz yok
İste amcam ve babam... Annem kendi konusur kendi dinler, ama ailesine karsi da oyle sadece dinler. Kimseyle birsey paylasmaz. Kendi icinde yaşar. İşini, sıkıntısını hep boyle maalesef zor ama boyleler zamanla asarsiniz insallah ne kadarlik evlisiniz?

İnsaAllah ama bu durum beni üzüyor Sanki bendn saklar gibi sürekli birşeyler yapmaya çalıştım ama yetersiz oldum demekko yol kat edemedim bu konuda 7 yıllık evliyim

Aslında niyetim yönetmek değil ama fikirleriniz için teşekkürler birde bu şekil yaklasayim

İp ney kız.Bazı adamları prenses yetiştirmiştir.Karşısındaki bayana deger verır.Bazılarınında ıcınde narinlik incelık vardır.Çogununda içine öküz oturmuştur.İp çok kötü bi tabir.Her sey doğru ıletısım.Bence saygı en onemlısı evlılıkte.Saygı yoksa hiç bır sey olmuo o evlılıkte.

Sanırım bizde biraz iletişim sorunu var

Ben oyle seyler yapamam neysem oyum o yuzden taktik veremiyorum ama benim esim bi kere bana erkekler kendisine asi kadini cok sevmez sen bana tamm cnm tamam askim de bisey dedigimde sonra yine bildigini yap beni memnun et sozlerinle sonra senin dedigin olur demisti. Cok anlamadim ama bakti ben safim bana taktik verdi heralde. Aslinda var cevremde oyle kadinlar ama kocalarini rezil ediyorlar adam yerine koymuyorlar esleride bi dedigini iki etmiyor bence sı..... yaraniyor ama oda basta olacakti sonradan yapanda egreti durur olmaz o is

Esim akilli adamdir , ben ne dersem de yapar cunku fikirlerimiz genelde ayni , hayata bakisimiz ayni , yasam tarzimiz ayni , bana cok guveniyor , cok deger veriyor
Yani ipi falan yok , evlilikte olmasi gereken budur , birbirimizin fikrine onem verir uygulariz

Sizi dınlemıomu.Sorun nedır canım?
Bana pek birşeyini anlatmaz mesela ben annesinden veya elimden duyarım anlatmayisindan çok onlardan duymak kizdiriyo beni kavga ettim olmadı tatlı dille söyledim olmadı ne yapacağımı bilemiyorum bu konuda tartışmalarimiz cinsel hayatınıza yansiyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…