Eşler arasında ilişki

Aslında bende öyle olamam yapım öyle değil kocamı rezil etmek bir nevi kendi rezil etmek galiba sorunum tamam dememem bir de bu şekilde deneyim bakalım belki faydası görürüm

Bence her erkek için doğru değil.
Kimisi bu her şeye "tamam" demeyi kadının fazla bağımlı olmasına veya kendi fikri olmamasına yoruyor.
İnş bana da öylesi gelir, bu çeneyle bu asilikle başkası zor

Ne güzel umarım bizde öyle olabiliriz

Bence her erkek için doğru değil.
Kimisi bu her şeye "tamam" demeyi kadının fazla bağımlı olmasına veya kendi fikri olmamasına yoruyor.
İnş bana da öylesi gelir, bu çeneyle bu asilikle başkası zor
Bende tamam demedimden kaybediyorum demkko birde tamam demeyi deneyelim

Galiba eşin sevmesi ile alakalı durum.nişanlım ilk zamanlar gözümün içine bakardı ne dersem he derdi.şimdide sever yapar ama ilk zamanlar ki gibi aşkını hissedemiyorum zoraki yapıyor. Ya alıştı bana yada sevgisi azaldı. Benimde tekrar ipleri elime almam lazım

Ay çok utandım.

Adamı yatağa bağlayıp kırbaçlayacaksınız diye düşündüm konuyu okuyunca. Sonra dedim herkes niye böyle alakasız cevaplar yazmış Ama başlık da yanıltıcı olmuş yaa

İsde tam olarak sorunum bu yani kuş yuvada tavrı

Peki değeri korumak veya artırmak için öneririz varmı

Iliskiyi daha sicak tutmak icin kendince kucuk seyler yapabilirsin diye dusunuyorum.
Ama bunlarin esinin ipini eline almaya yarayacagini sanmam..

Dedigim gibi arada sevgi varsa ve sana deger veriyorsa bazi Ufak seylerle aranizdaki iliiskiyi daha kuvvetli hale getirebilirsin.. Bunun icin esini iyi taniman, nelerden hoslandigini iyi bilmen gerek.

Mesela kimi erkek cilveli kadinlari sever. Cilveli civil civil kadinlara Ici gider..
Kimisi de daha dingin, olgun kadinlardan hoslanir.
Kimi erkek makyaj sever, kimisi nefret eder. Gibi gibi..

Yalniz adami mutlu edecegim diye ugrasirken kendi karakterine cok zit olan seyler yapma ki kendine olan saygini yitirmeyesin.

Ornegin ben yapi olarak cok cilveli ve espirili bir kadinim. Esim de bundan hoslaniyor.. Oturup konusunca esim surekli guler.. Benimle gecirdigi her an ona mutluluk, huzur veriyor.

Birseyden hoslanmadiysam kavga etmem huzursuzluk cikartmam.. Yuzune bakarim kaslarimi catip kuserim, yatak odasina gider yatarim. 2 dk sonra dayanamaz gelir pesimden. Sonra konusarak cozeriz..

Herseyden once evdeki huzursuzluk insanlari birbirlerinden uzaklastiriyor, sevgiyi yipratiyor. Insan kadin/ erkek fark etmez evinde esinde huzur bulmali ki o evliliginin, esinin, yuvasinin degerini bilsin.

Karsilikli anlayis, makul sinirlarda fedakarlik, sevgi ve saygi. Bence evlilikte bu saydiklarim cok onemli.

Bende onu verdim bir ay falan baya güzeldi ama sürekli o şekilde yaparsam kabak tadı vermez mi yani kalıcı bir yöntem olmalı
Arasıra yapacaksınız. Vur kaç yöntemi. Sonra onsuz nefes alamıyormuş gibi sevginizi belli edeceksiniz. Gerçi spontone gelişiyor. Yada hiç umursamayıp hayatınıza bakacaksınız

Çok güzel yazmışsın teşekürler Dikkate alacağım bunları

Peki biraz özel olacak ama cinsellikte ben hep eşimden beklerim bende adım atmalı miyim adım attım da olumsuz cevap verirse kırıldım diye korkuyorum

Cinsel hayatınıza nasıl yansıo.Detaylamdırırmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…