- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.968
- 133
- Konu Sahibi kirmizi oje
-
Üzülme kırmızı, eminim eşin seni model alacaktır,biraz sabırlı ol.
Benim eşim de,bugün buldum bugün yerim,yarına Allah Kerim modunda bir insandı.
Bana bazen der senin gibi olsam nelerim olurdu diye.
Şimdi çok farklı,eşler zamanla birbirine benzer,sen kararlı ol yeter ki...
Gerçek sevgi olduğu gibi kabul etmek değil midir?Üzülme kırmızı, eminim eşin seni model alacaktır,biraz sabırlı ol.
Benim eşim de,bugün buldum bugün yerim,yarına Allah Kerim modunda bir insandı.
Bana bazen der senin gibi olsam nelerim olurdu diye.
Şimdi çok farklı,eşler zamanla birbirine benzer,sen kararlı ol yeter ki...
Siz hic esinize benzemeyi dusundunuz mu?
Daha rahat bir insan olmayi , anı yasamayi , fazla hirsli olmamayi vs vs?
Belki de dogru olan o'dur
Kaç yıllık evlisin canım,yorumlarından tanıyorum ama tam hatırlayamadım.Teşekkür ederim yorumunuz için, aslında sorun çok büyük durmuyor ama beni ciddi bir şekilde boşanmayi düşünmeye kadar getiriyor içten içe... Inşallah dediğiniz gibi olur...
Karşımız da ki insanlardan bizim gibi olmasını,düşünmesini yada davranmasını beklemek hata bence.Ben böyleyim o neden böyle değil gibi bir düşünce tarzı sizi mutsuz eder.Çünkü hepimiz farklı karakterlere sahibiz,hayata bakışımız ve beklentilerimiz farklı bu nedenle biraz zamana bırakın derim aşılamayacak bir durum gibi gözükmüyor.Eşinizden beklentilerinizi açıkça dile getirebilirsiniz bilmiyorum hiç konuştunuz mu ama
Kültür farkından ziyade hayata bakış açilsaçılarınız faklı gibi
Sizin idealist onun rahat olması
Sizin net planlar yaparken onun plansız olması
Bu karakteristik özellikler kolay kolay değişmez malesef
Kaç yıllık evlisin canım,yorumlarından tanıyorum ama tam hatırlayamadım.
Anlıyorum aslında,ben de çok planlı,bugün elimde olmayan şeylerin bile hazırlığını yapan bir insanım, o yüzden eşimin düşüncesini ya da düşünmemesini çok garipsiyordum.
Fakat başka yönlerden iyi biri.
Öyle bir evde büyümüş,harca harca dök saç parayı,kalırsa ev vs alırsın,aa kalmamış mı,e kolay mı ev vs almak canııım.
Muhabbet buydu evlerinde.
Ben 3 kuruşla 3 binlik planlar yapınca eşimde şaşırdı,bocaladı,baktı,gördü ve kabullendi.
Ben de zaten,"ya bir yol bul,ya bir yol aç,ya da yoldan çekil"modundaydım,hiç vazgeçmedim
Biraz zaman ver değişecektir eşin.
Olsun zararın neresinden dönseniz kardır iyiki çocuk Yok, yani ne siz ne eşiniz değişmeyeceğine göre karar sizin ya onu böyle kabul edip yola devam edin yada yol yakinken ayrılmak en iyisiEvet ve bunu geç fark etmek beni çok yıktı...
Yerine göre değişir.Gerçek sevgi olduğu gibi kabul etmek değil midir?
Olsun zararın neresinden dönseniz kardır iyiki çocuk Yok, yani ne siz ne eşiniz değişmeyeceğine göre karar sizin ya onu böyle kabul edip yola devam edin yada yol yakinken ayrılmak en iyisi
O zaman iyi ve kötü özelliklerini teraziye koyun hangisi ağır basıyorBunu da düşünüyorum, peki ayrıldıktan sonra ne olacak? Yoluma tek devam edebilecek miyim? Ileride esimin sevgisini düşünüp üzülmeyecek miyim? Acaba gençliğin verdiği o hislerle ayrildin keşke adamı öyle kabul etseydin diyecek miyim? Tüm bunlar zihnimi çok kurcalıyor...
Kaç yaşındasınız,yorumunuza gülümsedim,bekar ve toy günlerim geldi aklıma:)Olsun zararın neresinden dönseniz kardır iyiki çocuk Yok, yani ne siz ne eşiniz değişmeyeceğine göre karar sizin ya onu böyle kabul edip yola devam edin yada yol yakinken ayrılmak en iyisi
Değiştirebildiklerimizi değiştiriyor,değiştiremediklerimizi kabulleniyoruz,böyle daha güzelInsanlar birbirlerini oldukları gibi kabul edip sevmedikleri için bitiyor evlilikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?