- 20 Mart 2019
- 788
- 1.173
- 63
- Konu Sahibi kirmizi oje
-
Kesinlikle oyle. Bes parmagin besi bir mi ? O da benim gibi olsun, benim gibi dusunsun, benim gibi davransin. Sonu adliye kapisi.Değiştirebildiklerimizi değiştiriyor,değiştiremediklerimizi kabulleniyoruz,böyle daha güzel
Valla ben sevdiğim için değişmesini istedim,çünki hakettiği bu değildi.Kesinlikle oyle. Bes parmagin besi bir mi ? O da benim gibi olsun, benim gibi dusunsun, benim gibi davransin. Sonu adliye kapisi.
Ve bence birliktelik farklilikla yuruyor iki insan birbirinin aynisi olsa o iliski hic yurumez.
Biz de farkliyiz cogu konuda ama esimi cok seviyorum ve degistirmeye calismiyorum o da ayni sekilde beni.
Kız nerelerdesin sen bakiimŞimdi ablacım o 2.yazdığınız şey bana da uymuyor, tuttuğunu koparan dişli erkek tiplerinden hoşlanıyorum ben
Almanya'da mesela bakıyorsun adamlar 30yaşında hala öğrenci. Beriki 40yaşında doktora bitirmiş ama hayatında 1 gün sigorta primi ödememiş. Maddi planı yok, işe girse zaten kazandığı gelir ortalama yatırım yapma planı yok yatırım yapalım ev alalım araba alalım derdi zaten yok insanlar kafamızı sokacak çatı var tokuz hastalansak da devlet bakıyor işte kafasında. Dediğiniz gibi öyle çok mesleki olarak kendini geliştirmiş Hans tanımıyorum mesela, eee adam kalifiye olsa alacağı 5000euro, düz ünv mezunu memur olsa 3000euro. Aradaki fark vergisi kesilince 1000euro, o 1000euro için de kimse emek verip çabalamak çalışmak istemiyor elemanlar en kötü memur olurum kafasında. AB vatandaşları böyle, kasmıyorlar çünkü hayat şartları zor değil. Siz ve bense hayatta kalmak için çalışmak zorundayız çünkü bizim geldiğimiz yerde hayat şartları daha zor.
Bana uymaz böyle bir erkek en baştan almazdım.
Kız nerelerdesin sen bakiim
Son günlerde pek göremedim:)
O zaman haklisiniz , ciddi bir sorun bu , temelde bu kadar uyumsuz olmak sizi hep mutsuz edecektirAslında son iki aya kadar ben eşime göre yaşadım. Eşim sosyaldir mesela, akraba eş dostla vakit geçirmeyi sever, ani planlar yapar. Ben de hiç haz etmem. Kendimi törpüleye törpüleye bu hayata ayak uydurdum. Arada zevk aldığım da oldu. Ama sonra kendi çevremden insanlarla vakit geçirince aslında kendimden çok taviz verdiğimi, sahte mutluluk yaşadığımı fark ettim. Ben öyle değilim, ve mutlu da olmuyorum... Ve tüm bunlar benim eşime olan hislerimi epey sarstı...
Onu bende yapiyorum. Ama yaptigimiz degistirmek degil aslinda. Karsi taraftan beklentilerin vardir ve bu beklentilerinin farkinda degildir. Bazen erkek kadin kadar ince dusunup kadinin isteklerinin ve beklentilerinin farkinda olmayabiliyor. Senin beklentilerinin farkina varip o yonde hareket etmistir, yoksa mumkun degil bir insanin karakterini degistiremezsin.Valla ben sevdiğim için değişmesini istedim,çünki hakettiği bu değildi.
Ama çatışmadan,yalnızca "ışığı önüne al yürü,gölgen arkandan ister gelsin,ister gelmesin"düsturunca ona çok karışmadan ayna tuttum,kendi işlerimde planlı ve kararlı oldum,sonuçlarını görüp beğenince bana katıldı,bu kadarı da normal,sıkboğaz etmek başka bir şey tabii...
Eyvallah tabiki haklısınız bence 90 değil 50'ye bile razıyımKaç yaşındasınız,yorumunuza gülümsedim,bekar ve toy günlerim geldi aklıma:)
Neden değişmesin ki eşi,tutun ki değişmedi,çok güzel özellikleri varmış.
Belk de beklediği kadar idealist bir eş tüm vaktini hedefine harcayacak,eşine böyle güzel yaklaşamayacak,o zaman ne anlamı var?
"Yüzde ısrar etme,doksan da olur.
İnsan dediğinde noksan da olur"diye başlayan şiiri çok severim,hepimiz için geçerli aslında ,hiçbirimiz mükemmel değiliz...
Karakter bambaşka bir konu zaten.Onu bende yapiyorum. Ama yaptigimiz degistirmek degil aslinda. Karsi taraftan beklentilerin vardir ve bu beklentilerinin farkinda degildir. Bazen erkek kadin kadar ince dusunup kadinin isteklerinin ve beklentilerinin farkinda olmayabiliyor. Senin beklentilerinin farkina varip o yonde hareket etmistir, yoksa mumkun degil bir insanin karakterini degistiremezsin.
Peki ya konu sahibi eşine benzerseÜzülme kırmızı, eminim eşin seni model alacaktır,biraz sabırlı ol.
Benim eşim de,bugün buldum bugün yerim,yarına Allah Kerim modunda bir insandı.
Bana bazen der senin gibi olsam nelerim olurdu diye.
Şimdi çok farklı,eşler zamanla birbirine benzer,sen kararlı ol yeter ki...
Eyvallah tabiki haklısınız bence 90 değil 50'ye bile razıyımama konu sahibinin anlattıklarına göre yorum yaptım evet değişebilen şeylerde vardır davranışlar, düşünceler gibi ama değişmeyen şeyler de vardır karakter gibi
bu arada siz kaç yaşındasınız ki
İşte çekinik gen değil baskın gen olmak önemliPeki ya konu sahibi eşine benzerse
İşte çekinik gen değil baskın gen olmak önemliBen çok inatçıyımdır ama hiç belli etmem, azmin zaferi
Teşekküryaşla ilgili mesajınız alınmıştır ayrıca inatçı olduğunuz kadar sabirlisiniz da 16 yıl maşallah nice uzun mutlu yıllara sizin baskın gen olduğunuz da aşikar esinizi iyi yönde degistirmissiniz ne güzel bu değişiklikler davranış anlamında İyi, güzel, makul ve mantıklı şekilde olmuş sonuç ortada ama eşinizin karakteri ben buyum değişmem zihniyetinde olsaydı işiniz zordu zira ben 2.evliliktir odunlara denk geliyorum ama bende bir marangoz değilim yontmakla uğraşmam
Aynen sansima hem kurtlu hem çürük odunlar denk geldi hiç bir işe yaramayan cinstenTeşekkür
Odunu hor görme,o da birşeydir,sağlamsa iyi malzeme çıkar
Yeter ki çürük,kurtlu olmasın,en kötüsü o.
Herkesi kendi gibi sanıp kadını kısıtlayan, her türlü başarısına rağmen sadece kadın olduğu için küçük gören çürük odundur bence,ne yanmaya gelir,ne oymaya
Öylesini geldiği ormana göndereceksin,kurda kuşa yuva olsun,başka bir halta yaramazlar çünkiAynen sansima hem kurtlu hem çürük odunlar denk geldi hiç bir işe yaramayan cinsten
Yuva değil de kurda kusa yem olsa bariÖylesini geldiği ormana göndereceksin,kurda kuşa yuva olsun,başka bir halta yaramazlar çünki
Ahhahhah mantıklıYuva değil de kurda kusa yem olsa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?