eşler sadece karılarını sever

Canım bir psikoloğa görünsen? Sanıyorum çok yıpratıyorsun kendini

Hastamisin konu sahibi ? Dalga mi geciyosun bizimle ?

O adama acidim gerceksen, cunku baya dengesizce bu actigin konuda yaptiklarin.once kocam beni seviyo dedin, sonra kocamin sevgilileri cikiyor diyorsun.

Umarim fake deyildir bu konu.

Sorun esini evlenmeye mahkum eden sende... Ve evlendiği halde başka kadinlari dusunen kocanda.. Kizin ne suçu var? Kendini yok mu etsin bu dunyadan?

E siz sevginizin peşinden gidip her şeyi yapmissiniz diye hakli masum olmuyorsunuz

hayrıdır hepınızın derdı evlı adamlarla heralde tabi evli olunca ulasılmaz oluyor cazıp oluyor değil mi türk kızları
Türk kızları ile ne ilgisi var ya? Yalnızca Türk kadınları mı metreslik yapıyor da alla alla.
Valla şu Türk kızı nefretinden bir Ekşi kokusu alıyorum da neyse....
Gecenin bu vakti üyelik alıp bu konuyu sitem için mi açtın?

sorularımıza cevap ver ama ?
adam seviyorum hala dedi mi ?
eski sevgilileri zaman zaman ortaya mı çıkıyor ? hiç adamı yakaladınız mı eski sevgilisiyle felan görüşürken

Bence sen kuruntu yapıyorsun. Şuan sana davranışları nasıl?

kiziyorum kızlara yapmayn evlı adamlara umıt vermeyın onlara bakmayın onları unutun yoksa mutsuz aıleler olusuyo sayelerınde uzak durun evlılerden bırakın eslerini cocuklarını gecmıste asık olan adamları etkilemeyin esiyle coluk cocuguyla mutlu olsun derdiniz ne

zorla evlense hamile bırakmazdı ne demek yaa.. bu memlekette damacanaya hallenen adamlar var bacım..kusura bakma da erkek milleti, ışığı kapatır işime bakarım diyen çok..

kızlar bence bu fake profil ya..boşuna kendimizi kasmayalım.. bu kişi bir erkek olabilir..

Ben fake olduğunu düşünmüyorum keşke öyle olsaydı, konu sahibinin ya psikolojisi bozuk yada üslubu bu, maalesef eşi tarafından sevilmediğinin farkında sevildiğine inanmak istiyor ve yüksek sesle ifade ederek kendini ikna etmeye çalışıyor, durum vahim ...ağlamana gelince burdaki herkesi milletin kocasına asılan evlilik düşmanı ilan ettiniz, yahu bir çoğumuz evliyiz, ve benim ilk aşkım kocam, ne yapalım milletin kocasını, her ağzınıza geleni söylemeyin, ağır olun, sakin olun herkes saygı duysun, o yüzden ağlamanız benim için bir anlam ifade etmiyor..

Benim tanıdığım biri vardi 10 yıllık evliydi belki daha fazla,sarhoş olduğunda karısı yokken ağlayarak eski kız arkadaşının adını haykirir onu unutamadigini çok sevdiğini söylerdi. Karisini severmiydi bilmem ama normal bi yasantilari vardı yani olabilir takmayın ya

Olur, hepimiz zaten evli erkeklerin pesindeyiz. Kocalarimizin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…