- Konu Sahibi esinedelidivane
-
unutamayan yoktur bütün evli erkekler unutur eskiyi yok öyle dünya sonucta karıları onlara cocuk veriyor herseyi yapıyor yani evli biri eski sevgilisini sevemez bunlar hikaye. eşim tabiki unuttu cünkü bana asık KARISIYIM
Ne alaka ya biraz saçmalamışsınız.eski sevgiliyi unutamamak kötü bir durum tabiki.ama böyle durumlar olabilir yani neden olmasın.güzel birşey değil fakat kesinlikle bu tip durumlar vardır hayatta.hangi dünyada yaşıyosunuz anlamadım.üslubunuz da çok inatçı bir çocuk gibi geldi bana.hem unutamamak insanın elinde olan bir şey değil, kalbine söz geçirememekle ilgili.sizin dediklerinize bakacak olursak kimse eşini aldatmaz öyleyse bu dünyada, madem çocuk yapmakla evlenmekle herşey bitiyor.asla olmaz diye bir şey yok hayatta
ben esımı cok sevdım o zamanlar baskasıyla sevgılıydı aılesı benı layık gordu ogullarına bende tanısma suresı gecırdım esımle ancak onu sevgıme ragmen benımle evlenmıcegıne bılıyodum bende sevgimin peşinden gittim evlendik hamıle kalınca cok ılgılı oldu ama hala aklı eskı sevgılsınde onu unutamamsı benı cıldırtıyor hepınızden ozurler dılerım ama evlılıkte araya gıren eski sevgililerı görünce kendı acım aklıma geliyor kabullenemem böyle seyi ben onun eşiyim anneyim nasıl hala onda olur aklı evlı oldugunu bıldıgı halde onlara üimit veren eskı sevgılılerden nefret etmemın sebebidir
o solemedı ama hep hissediyorum eskı sevgılısının sadece adını televızyonda bıle duysa tuhaflastıgını goruyorum bana bakarken bos bakıyoeşin mi söyledi unutamadım diye?
Teşekkür ederimTebrik ediyorum seni
ben artık dayanamıyorum esimin baskasını sevdigi dusuncesı benı öldürdü hersey cok guzl gıderken oyle kızlar gıbı ortaya çıkan eski sevgililer herşeyi mahvediyo bi yuvaı aıleyi erkegın kafasını
Türk kızları ile ne ilgisi var ya? Yalnızca Türk kadınları mı metreslik yapıyor da alla alla.hayrıdır hepınızın derdı evlı adamlarla heralde tabi evli olunca ulasılmaz oluyor cazıp oluyor değil mi türk kızları
sorularımıza cevap ver ama ?zorla evlenmedi bana hep oyle davrandı ıstemese evlenmezdı olaydan sonra evlenince aklımda hep supe var zorla evlenseydı hamıle bırakmazdı yada baskasiyla olurdu benımle bırlıkte olmsaydı belkı benımle evlnmezdı kabullenememek zor gelıyo yardım edın
Bence sen kuruntu yapıyorsun. Şuan sana davranışları nasıl?zorla evlenmedi bana hep oyle davrandı ıstemese evlenmezdı olaydan sonra evlenince aklımda hep supe var zorla evlenseydı hamıle bırakmazdı yada baskasiyla olurdu benımle bırlıkte olmsaydı belkı benımle evlnmezdı kabullenememek zor gelıyo yardım edın
Yok ya. Derdi yok onun. Kocasi onu cok seviyo ki .. Mutluluk paylastikca cogalir diyip buralara akin etti sadeceDur canim arkadasim. Bak konu sahibesinin derdi baska. Gel sen anlayisli ol bari.
zorla evlense hamile bırakmazdı ne demek yaa.. bu memlekette damacanaya hallenen adamlar var bacım..kusura bakma da erkek milleti, ışığı kapatır işime bakarım diyen çok..zorla evlenmedi bana hep oyle davrandı ıstemese evlenmezdı olaydan sonra evlenince aklımda hep supe var zorla evlenseydı hamıle bırakmazdı yada baskasiyla olurdu benımle bırlıkte olmsaydı belkı benımle evlnmezdı kabullenememek zor gelıyo yardım edın
o solemedı ama hep hissediyorum eskı sevgılısının sadece adını televızyonda bıle duysa tuhaflastıgını goruyorum bana bakarken bos bakıyo
Olur, hepimiz zaten evli erkeklerin pesindeyiz. Kocalarimizin yani.kiziyorum kızlara yapmayn evlı adamlara umıt vermeyın onlara bakmayın onları unutun yoksa mutsuz aıleler olusuyo sayelerınde uzak durun evlılerden bırakın eslerini cocuklarını gecmıste asık olan adamları etkilemeyin esiyle coluk cocuguyla mutlu olsun derdiniz ne
Anaaaa ben bu yorumu görmedim. Tek akıllı sen değilsin salak Milena(iç sesim)
bi yerde denk geldık yemek yerken sadece eskı sevgılsıne baktı gece boyu cocugumda var esımı cok sevıyorum kabullenmem munkun olamaz bıleBence sen kuruntu yapıyorsun. Şuan sana davranışları nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?