eşler sadece karılarını sever

ay kız bu soruyu konu sahibi cevaplayabilir mi allaaasen :))))))
Ayy ne bileyim canım ya. :) Kocalar desin o zaman eşleri deyince.... Bir de eş kelimesi çok geniş anlamlı bir kelime. Esasen partner anlamına geliyor. Mesela tango kursundaki dans partnerimiz de bizim ''eşimiz'', etkinlik gurubumuzdaki diğer kişiler de ''etkinlik eşimiz''.

Eşler sadece karılarını sever derken? Eş'den kastınız koca mı? Yoksa lezbiyen çiftler için de geçerli mi bu dediğiniz? Lezbiyen ''eşler'' de yalnızca karılarını mı severler?
Bu ne şimdi ..... Konunun baslıgını okuyomu cevap veriyon :))))
Yahu ömürsünüz..

ınsanlarla dalga gecmenız hos degıl boyl e yapinca cok etkılenıyorum evet anlatıcagım seyler var ama dalga geçmenizden korkuorum aglattınız cunku
Ben dalga geçmiycem anlat sen derdini bilip yardımcı olalım, öyle pat diye gereksiz yere konu açtığın için böyle oldu. Yoksa kızlarda dinler fikir verir sana

Canım niye ağlıyorsun seni istemiş seni sevmiş ki seninle evlenmiş bunu a sı b si yok kafanı boşu boşuna yoruyorsun . Eski sevgilisini isteseydi onunla evlenirdi bu kadar basit .

Yarası olan gocunurmus senin de bu konuda yaran var galiba bu kadar rahatsız olduguna göre eski sevgili konularından.

ben esımı cok sevdım o zamanlar baskasıyla sevgılıydı aılesı benı layık gordu ogullarına bende tanısma suresı gecırdım esımle ancak onu sevgıme ragmen benımle evlenmıcegıne bılıyodum bende sevgimin peşinden gittim evlendik hamıle kalınca cok ılgılı oldu ama hala aklı eskı sevgılsınde onu unutamamsı benı cıldırtıyor hepınızden ozurler dılerım ama evlılıkte araya gıren eski sevgililerı görünce kendı acım aklıma geliyor kabullenemem böyle seyi ben onun eşiyim anneyim nasıl hala onda olur aklı evlı oldugunu bıldıgı halde onlara üimit veren eskı sevgılılerden nefret etmemın sebebidir

yani eşin hala unutamadı eski sevgiliyi öyle mi ?

Bedenen senin kocan ya Ruhen senin mi acaba??
Ben Ruha bedenden daha çok onem veririm sonuçta beden be bacım çuruyup gidecek ama ya Ruh?? İşte bak o sonsuz...
Bu kadar ovunme yatağımda koynumda diye erkek milletine de bu kadar guvenme
16 yıllık evliyim asla da guvenmem eşime
erkek değil mi??!!! Erkekkkkk.... Birtek Allaha guvenirim gerisi hikaye..

Arkadasım niye aglıyon.. Konuyu böle atik atik acan sen, eski sevgilileri zayi gören sen, kocana eş olabılmk için yaptıklarını bişi sanan sen büyük büyük konusan sen,, AGLAYAN YİNE SEN anlamadım bu işi garipsin..

Madem BİR DERDİN VAR.. Konuyu böle acmasaydın keske..

Sank bana konu baslıgın su olsaydı daha iyi olurdu gibime geliyo..
Benim kocamda eski sevgilsini unutmamısmıdır
Ya da
Eskı sevgili kabusum dewam ediyor
Yada
Yad yadalar cok... Ama konu baslıgnda bir mantık yok gülüm kusıra bakma

Ah be bacım su adamlara bu kadar deger vermeyin!! Ne diye evlendin madem eski sevgilisini sevdigini biliyordun da?

sevginize bişey diyemem ama başkasıyla sevgili olduğunu bildiğiniz biriyle aileler uygun gördü diye evlenirseniz her türlü sonuca açık olursunuz. resmen rus ruleti oynamak bu...biz şurda hoşlandığımız çocuk birine baksa vazgeçiyoruz da evlenmek nasıl bir cesaret işidir ?!?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…