- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 34
- Konu Sahibi esinedelidivane
-
ben esımı cok sevdım o zamanlar baskasıyla sevgılıydı aılesı benı layık gordu ogullarına bende tanısma suresı gecırdım esımle ancak onu sevgıme ragmen benımle evlenmıcegıne bılıyodum bende sevgimin peşinden gittim evlendik hamıle kalınca cok ılgılı oldu ama hala aklı eskı sevgılsınde onu unutamamsı benı cıldırtıyor hepınızden ozurler dılerım ama evlılıkte araya gıren eski sevgililerı görünce kendı acım aklıma geliyor kabullenemem böyle seyi ben onun eşiyim anneyim nasıl hala onda olur aklı evlı oldugunu bıldıgı halde onlara üimit veren eskı sevgılılerden nefret etmemın sebebidir
Bu saatte mi?içerde uyuyor tatlım sarılmak ıcın benı beklıor
Bizde desteklemiyoruz zaten, biri öyle bir konu açtığında herkes tepkisini dile getiriyor. Yoksa bizimde ailelerimiz var kimse bunları yaşamak istemez.kiziyorum kızlara yapmayn evlı adamlara umıt vermeyın onlara bakmayın onları unutun yoksa mutsuz aıleler olusuyo sayelerınde uzak durun evlılerden bırakın eslerini cocuklarını gecmıste asık olan adamları etkilemeyin esiyle coluk cocuguyla mutlu olsun derdiniz ne
Ben de bu şekilde anladım ilk mesajınızda..kiziyorum kızlara yapmayn evlı adamlara umıt vermeyın onlara bakmayın onları unutun yoksa mutsuz aıleler olusuyo sayelerınde uzak durun evlılerden bırakın eslerini cocuklarını gecmıste asık olan adamları etkilemeyin esiyle coluk cocuguyla mutlu olsun derdiniz ne
kiziyorum kızlara yapmayn evlı adamlara umıt vermeyın onlara bakmayın onları unutun yoksa mutsuz aıleler olusuyo sayelerınde uzak durun evlılerden bırakın eslerini cocuklarını gecmıste asık olan adamları etkilemeyin esiyle coluk cocuguyla mutlu olsun derdiniz ne
Yok ben o kadar düşünemedim.'' Eneeem içi fesat olan bir ben değilmişi demek kiBen yorumununuzu gördüğümde "yaşasın bakış açısı kızkardeşliği!" diye sevindim ki ^_^ . Siz de öyle yapın lütfen. ^^
Ee seni sevdigini nerden cikardin ozaman. Falci mi söyledi?o solemedı ama hep hissediyorum eskı sevgılısının sadece adını televızyonda bıle duysa tuhaflastıgını goruyorum bana bakarken bos bakıyo
Ama bu onu unutamadığı anlamına gelmez ki, tamam yaptığı hoş birşey değil, seni yoksaymış resmen, sormadın mı nedenini?bi yerde denk geldık yemek yerken sadece eskı sevgılsıne baktı gece boyu cocugumda var esımı cok sevıyorum kabullenmem munkun olamaz bıle
Ben de bu şekilde anladım ilk mesajınızda..
Orda bir isyan var. Kırık bir kalp var..
Burda da anlayışsız hanım arkadaşlarınız var!
Bu mesajın üzerine tek yorum yapıyorum: cidden sorunlusunuzsızın hepınızın eskı sevgılsıı evlendı ve karısını kıskandıgınız ıcın buyorumlar kabul edın
Valla kusura bakmayın da "sızınde evlı adamlarla zorunuz var sanırım hayırdır ebvlı olunca cazıp mı geliyor karılara" cümlesini kurabilen bir insanın ilk mesajını biz hiç böyle anlayamadık.Ben de bu şekilde anladım ilk mesajınızda..
Orda bir isyan var. Kırık bir kalp var..
Burda da anlayışsız hanım arkadaşlarınız var!
Siz bile bile lades demissiniz ama sizde de suc var, esinizin gözü disardaysa esinize de sucu atin o evli ve cocuklu. Esiniz kücük cocuk degil ki her gelene inansin istemese direk tersler bir daha da kimse yazmaya yeltenmez. Umarim düzelir ama zor isiniz bastan cok büyük bir hata yapmissiniz.kiziyorum kızlara yapmayn evlı adamlara umıt vermeyın onlara bakmayın onları unutun yoksa mutsuz aıleler olusuyo sayelerınde uzak durun evlılerden bırakın eslerini cocuklarını gecmıste asık olan adamları etkilemeyin esiyle coluk cocuguyla mutlu olsun derdiniz ne
Valla kusura bakmayın da "sızınde evlı adamlarla zorunuz var sanırım hayırdır ebvlı olunca cazıp mı geliyor karılara" cümlesini kurabilen bir insanın ilk mesajını biz hiç böyle anlayamadık.
Anlayışsız hanım arkadaşlar olarak kusurumuza bakmayın.
Konuya gel....Benim tanıdığım biri vardi 10 yıllık evliydi belki daha fazla,sarhoş olduğunda karısı yokken ağlayarak eski kız arkadaşının adını haykirir onu unutamadigini çok sevdiğini söylerdi. Karisini severmiydi bilmem ama normal bi yasantilari vardı yani olabilir takmayın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?