- Konu Sahibi esinedelidivane
-
Yanlislik oldu. Konu sahibine yazmistim.Benim mi? Benim sorunum yok çok şükür. Ordan var gibi mi geldi :)
ben esımı cok sevdım o zamanlar baskasıyla sevgılıydı aılesı benı layık gordu ogullarına bende tanısma suresı gecırdım esımle ancak onu sevgıme ragmen benımle evlenmıcegıne bılıyodum bende sevgimin peşinden gittim evlendik hamıle kalınca cok ılgılı oldu ama hala aklı eskı sevgılsınde onu unutamamsı benı cıldırtıyor hepınızden ozurler dılerım ama evlılıkte araya gıren eski sevgililerı görünce kendı acım aklıma geliyor kabullenemem böyle seyi ben onun eşiyim anneyim nasıl hala onda olur aklı evlı oldugunu bıldıgı halde onlara üimit veren eskı sevgılılerden nefret etmemın sebebidir
Anaaaa ben bu yorumu görmedim. Tek akıllı sen değilsin salak Milena"Eşler" kelimesi iki cinsi de karşıladığı için yani hem kocayı hem de kadını karşıladığı için cümleniz düşük olmuş.
Ya da bize, "eşler" kelimesini kullanarak lezbiyen evliliklere de saygı gösterdiğinizi mi anlatmak istiyorsunuz.
ben esımı cok sevdım o zamanlar baskasıyla sevgılıydı aılesı benı layık gordu ogullarına bende tanısma suresı gecırdım esımle ancak onu sevgıme ragmen benımle evlenmıcegıne bılıyodum bende sevgimin peşinden gittim evlendik hamıle kalınca cok ılgılı oldu ama hala aklı eskı sevgılsınde onu unutamamsı benı cıldırtıyor hepınızden ozurler dılerım ama evlılıkte araya gıren eski sevgililerı görünce kendı acım aklıma geliyor kabullenemem böyle seyi ben onun eşiyim anneyim nasıl hala onda olur aklı evlı oldugunu bıldıgı halde onlara üimit veren eskı sevgılılerden nefret etmemın sebebidir
Sen eski konuyu takip etmedin mi? Biz konu sahibine karşı eşi hep savunmuştuk aslında, burda senin üstüne gelinmesinin sebebi gereksiz çıkış yapmış olman. Eşin seninle silah zoruyla evlenmedi heralde. Isteyerek evlendi çocuk yaptı, sevgilisini unutmadığını neden düşünüyorsun?ben esımı cok sevdım o zamanlar baskasıyla sevgılıydı aılesı benı layık gordu ogullarına bende tanısma suresı gecırdım esımle ancak onu sevgıme ragmen benımle evlenmıcegıne bılıyodum bende sevgimin peşinden gittim evlendik hamıle kalınca cok ılgılı oldu ama hala aklı eskı sevgılsınde onu unutamamsı benı cıldırtıyor hepınızden ozurler dılerım ama evlılıkte araya gıren eski sevgililerı görünce kendı acım aklıma geliyor kabullenemem böyle seyi ben onun eşiyim anneyim nasıl hala onda olur aklı evlı oldugunu bıldıgı halde onlara üimit veren eskı sevgılılerden nefret etmemın sebebidir
eski sevgilileri hala ortaya mı çıkıyorben artık dayanamıyorum esimin baskasını sevdigi dusuncesı benı öldürdü hersey cok guzl gıderken oyle kızlar gıbı ortaya çıkan eski sevgililer herşeyi mahvediyo bi yuvaı aıleyi erkegın kafasını
Konuyu böyle acsaysidiniz cok farklı yorumlar gelirdi. Hala görüsüyor mu eski sevgilisiyle?ben esımı cok sevdım o zamanlar baskasıyla sevgılıydı aılesı benı layık gordu ogullarına bende tanısma suresı gecırdım esımle ancak onu sevgıme ragmen benımle evlenmıcegıne bılıyodum bende sevgimin peşinden gittim evlendik hamıle kalınca cok ılgılı oldu ama hala aklı eskı sevgılsınde onu unutamamsı benı cıldırtıyor hepınızden ozurler dılerım ama evlılıkte araya gıren eski sevgililerı görünce kendı acım aklıma geliyor kabullenemem böyle seyi ben onun eşiyim anneyim nasıl hala onda olur aklı evlı oldugunu bıldıgı halde onlara üimit veren eskı sevgılılerden nefret etmemın sebebidir
Dur canim arkadasim. Bak konu sahibesinin derdi baska. Gel sen anlayisli ol bari.Yazmadan edemiyom. Biri beni durdursun
Konu sahibicim, sen sevilmiycek kadin misin allasen
Şimdi konu sahibi en büyük kötülüğü kendine ediyorsun. Kendine o kadar güvenin yok ki bu konu acilinca etrafa saldırıyorsun bu da senin zayıf yonun olmuş. Sen kafanda silmezsen kocan hiç silemez kesinlikle kiskancligini belli edersin. Önce kendinle hesaplaş. Bir de bu konuda bi Nabza göre şerbet verme durumu oldu başta sevemez dedin sonra eski sevgilisi yüzünden hassasim dedin burdan eksi sözlüğe selam yolluyorum. Bu olur ne olmaz.ben esımı cok sevdım o zamanlar baskasıyla sevgılıydı aılesı benı layık gordu ogullarına bende tanısma suresı gecırdım esımle ancak onu sevgıme ragmen benımle evlenmıcegıne bılıyodum bende sevgimin peşinden gittim evlendik hamıle kalınca cok ılgılı oldu ama hala aklı eskı sevgılsınde onu unutamamsı benı cıldırtıyor hepınızden ozurler dılerım ama evlılıkte araya gıren eski sevgililerı görünce kendı acım aklıma geliyor kabullenemem böyle seyi ben onun eşiyim anneyim nasıl hala onda olur aklı evlı oldugunu bıldıgı halde onlara üimit veren eskı sevgılılerden nefret etmemın sebebidir
ben artık dayanamıyorum esimin baskasını sevdigi dusuncesı benı öldürdü hersey cok guzl gıderken oyle kızlar gıbı ortaya çıkan eski sevgililer herşeyi mahvediyo bi yuvaı aıleyi erkegın kafasını
Tebrik ediyorum seniBen dalga geçmiycem anlat sen derdini bilip yardımcı olalım, öyle pat diye gereksiz yere konu açtığın için böyle oldu. Yoksa kızlarda dinler fikir verir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?