eşler sadece karılarını sever

daha oncekı yazdıklarımı okuyanlar bılırler yanlıslarım ıcın benı affedın ama ben hic iyi değilim eşim bastan berı benı sevmıor bunu bana hıc hıssettırmedı eskı sevgılısıyle ayrılma sebebı olarak bıle benı göruyo bana yardım edın hamıleyken daha farklıydı hersey benım ustume duserdı sımdı cocugumuz oldu ınterne t gecmısınde hep eskı sevgılısının profılıne baktıgını yakalıyorum eskı sevgılsı dedıgı arkadasının kardeşi ve onun adı geçtiği anda sankı eşimi tanıyamıyorum bu beni öldürüyo aranızda esinin eski sevgilisini unutamadıgını bilenler var mı nasıl unuttturabilirim kocama onu kizda onu unutamamıs gıbı sayfasında o tarz seyler paylastigini düsünüyorUM

Aminnn canimm... walla keyiflerine kalmis ne zaman gelecekleri. Sagliklariyla gelsinlerde. Aralik annelerinden 7 8 kisi dogurdu bile:)

Yorum yapan insanlara neden bukdar tepki veriyosun ki ? Burda kimse evli adama aşık olan insanı takdir etmez bunu bil yorumlari iyi oku konularda topa tutulur genelde bu kadınlar..ama şu da bir gercek ki aklı başkasında olan bir adamı kafalayıp evlenmek bide bağlansın diye çocuk yapmak doğru değildir sonu böyle hırs ve sinir hastalığıdır..

amin canım, allah senin de yüzünü güldürsün.. özellikle hamile büyülü bahçeler, gidin güzelce uykunuzu alın bebekler gibi yaw.. bu fake dert için bebişlerin uykusu kaçmasın
Ahh uykusuz geceler şimdiden basladı keske uyuyabilsem son ayım ... Ama bel kasıl agrısından malesef.. Gram uyku yok

Eşinin hiçbirşeyini yakalamamışsın elinde somut hiçbir delil yok sadece düşünsel olarak seni aldatabileceği ihtimali seni rahatsız ediyor .Aslında kıza değil eşine kızıyorsun . Eski sevgilisini düşünüyor mu acaba diye kendini yiyorsun . Ben sana söyleyeyim hayır düşünmüyor . Yarınki faturaları düşünüyor çocuğunuz için gerekli olan şeyleri düşünüyor işte ki stresleri düşünüyor futbol maçlarını düşünüyor ama eski sevgilisini düşünmüyor . Hiçbir erkek hele ki evliyken ve birçok sorumluluğu varken oturup acaba ben eski sevgilimi hala seviyor muyum diye düşünmez bence . Kaldı ki onu sevseydi onunla evlenirdi seninle silah zoruyla evlenmedi sonuçta . Tamam başta sevmedi seni diyelim ama zamanla mutlaka sevmiştir bir aile oldunuz ona bir evlat verdin erkekler duygularla değil bunlarla ilgilenir gerçekçi olalım . Ve seni sevmiyorsa istemiyorsa da boşardı . Yok ailesi falan hikaye kimse kimseyi zorla evlendiremez evliliğini de devam ettiremez . Erkekler böyle duygusal şeylere kafa yormaz . Binde bir çıkar senin dediğin . Erkeklerin duygu dünyaları karışık değil nettir . Boşu boşuna kendine eziyet ediyor dertsiz başına dert arıyorsun

aranızda eskı sevgılsıını unutamayn bırıylebırlıkte olan oldu mu olduysa nasıl unuttururum esıme onu ne yapsam olmuyo
Kendin olarak sevdiremediysen daha ne yapacaksın ki? Evliliğiniz sağlam temeller üzerine kurulmamış ama ben eşinin eski sevgilisini sevdiğini düşünmüyorum, içinde ukde vardır aklına geliyordur bu başka olay.
Kimse kocanın peşinde değil bi rahatlasana sen...
Eski sevgili arasa sorsa karşısına çıksa neyse, ortada böyle birşey yok ki, strese girdin.

Bir senemiiii.. Daha yolun basindasin sen yaaa.. Unuturamazsin bi iki cocuk dogurup belki unutur diyede düsünme.. Sen bile bile bu yola girdiysen KATLANACAKSIN..

Aminnn canimm... walla keyiflerine kalmis ne zaman gelecekleri. Sagliklariyla gelsinlerde. Aralik annelerinden 7 8 kisi dogurdu bile:)
Evet takip ediyom... Hatta eşime kalk canta almadık aralık annesindem biri dogurmus dedim.. Adam bnle dalga geçti... Hayırlıs ya ocaktanda bi arkadas dogum yaptı bauagı erken.. Nasip bakalım.. Saglıkla gelsinlerde su yaşancı dunyaya

sevdiigini biliyorum kendini parcalıyor onun ıcın adının gecmesı bıle yetıyo ıckı ıcmeler onu gordukce benden soguması gordukce kendını ıckıye vurması bunlar cok zoruma gıdıyo hala sevdıgıne emınım daha once de yakaladım mesajlarını onun profılınde gezmelerını hep goz yumdum hamıleyken cok ıyıydı bana asık bu adam dedım ama o kızı gordugunde hersey bıtıyo bana karsı sımdı cocugumuz var sadece zorunlu oldugundan babalık ve kocalık yapıyo gıbı bana karsı tek heyecanı yok

Hazirlayin walla ben bile daha yeni hazirladim her an hersey olabilir

Konu sahibi arkadas... Sen hatayı basta yapmıssın.. Anlasıldı bu gece kk sana calıscak.. İşin zor.. Rabbim yardımcın olsun.. Eşinin eski sevgılısı sen olsaydın aranıza gıren onunla evlnmk için koynuna gıren kadın o olsaydı bi ropllerı degıs... Yawrumm teml saglam degıl.. Bol bol Allh dua et..
Acayıp cökmüssun ... Bu dert senı kavurur yakar... Eşini karsına al adam gıbı uysalca sakınce konus.. Yaptıklarını dusundklerını. Caresızlıgını ne hıssettıgını anlat dertleş.kervan böle yürümez... Sen en bastayazdıgın gıbı erkegın koynuna gıren aklınada gırer dıye sanıp 3 gunluk dunyanı zehır etmişsin ...bide cocuk...
Rabbim o cocugun yuzu suyu hurmetıne ailenize huzur versın... İnş atlatırsnz daha yolun basındadın.. Üzgünüm... Sadece üzgün

Aklın kalbin ondaysa ayrılalım ona git de bakalım, ne yapacak. Zorla kendini sevdiremezsin ki. 1 senede az değil ben sanmıyorum kimsenin sevmediği birine bu kadar katlanacağını, o yüzden de eski sevgilisini sevmediğini düşünüyorum.

Tamam ayrılalım derse, ya da en azından tereddüt ederse konu sahibinin durumu daha da kötü olur. Sonucuna katlanamayacağı bir teklif yapmasın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…