- 23 Kasım 2014
- 61
- 8
- 13
- Konu Sahibi esinedelidivane
-
Kızz gir tabi alim Allah bosta bırakma..canım sanada kolay doguölar olsun.. Bnmde aslında 23 aralık ama basta dr bi hafta geç dedi sonra haftasını tamaladı dedi takviimi öle kaldı.. Saglıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim..
aranızda eskı sevgılsıını unutamayn bırıylebırlıkte olan oldu mu olduysa nasıl unuttururum esıme onu ne yapsam olmuyo
1 senekaç senelik evlilik bu ?
Bana da işte burdan bir Ekşi kokusu geldi bu Türk kızı nefretinden ötürü
Ahh uykusuz geceler şimdiden basladı keske uyuyabilsem son ayım ... Ama bel kasıl agrısından malesef.. Gram uyku yokamin canım, allah senin de yüzünü güldürsün.. özellikle hamile büyülü bahçeler, gidin güzelce uykunuzu alın bebekler gibi yaw.. bu fake dert için bebişlerin uykusu kaçmasın
1 sene
Dimi yani hiiiccc... rus kizlari oylemi halbu ki? Kak dela devuchka de al agzindan ekmegini
Kendin olarak sevdiremediysen daha ne yapacaksın ki? Evliliğiniz sağlam temeller üzerine kurulmamış ama ben eşinin eski sevgilisini sevdiğini düşünmüyorum, içinde ukde vardır aklına geliyordur bu başka olay.aranızda eskı sevgılsıını unutamayn bırıylebırlıkte olan oldu mu olduysa nasıl unuttururum esıme onu ne yapsam olmuyo
daha oncekı yazdıklarımı okuyanlar bılırler yanlıslarım ıcın benı affedın ama ben hic iyi değilim eşim bastan berı benı sevmıor bunu bana hıc hıssettırmedı eskı sevgılısıyle ayrılma sebebı olarak bıle benı göruyo bana yardım edın hamıleyken daha farklıydı hersey benım ustume duserdı sımdı cocugumuz oldu ınterne t gecmısınde hep eskı sevgılısının profılıne baktıgını yakalıyorum eskı sevgılsı dedıgı arkadasının kardeşi ve onun adı geçtiği anda sankı eşimi tanıyamıyorum bu beni öldürüyo aranızda esinin eski sevgilisini unutamadıgını bilenler var mı nasıl unuttturabilirim kocama onu kizda onu unutamamıs gıbı sayfasında o tarz seyler paylastigini düsünüyorUM
Evet takip ediyom... Hatta eşime kalk canta almadık aralık annesindem biri dogurmus dedim.. Adam bnle dalga geçti... Hayırlıs ya ocaktanda bi arkadas dogum yaptı bauagı erken.. Nasip bakalım.. Saglıkla gelsinlerde su yaşancı dunyayaAminnn canimm... walla keyiflerine kalmis ne zaman gelecekleri. Sagliklariyla gelsinlerde. Aralik annelerinden 7 8 kisi dogurdu bile:)
Evet takip ediyom... Hatta eşime kalk canta almadık aralık annesindem biri dogurmus dedim.. Adam bnle dalga geçti... Hayırlıs ya ocaktanda bi arkadas dogum yaptı bauagı erken.. Nasip bakalım.. Saglıkla gelsinlerde su yaşancı dunyaya
Aklın kalbin ondaysa ayrılalım ona git de bakalım, ne yapacak. Zorla kendini sevdiremezsin ki. 1 senede az değil ben sanmıyorum kimsenin sevmediği birine bu kadar katlanacağını, o yüzden de eski sevgilisini sevmediğini düşünüyorum.sevdiigini biliyorum kendini parcalıyor onun ıcın adının gecmesı bıle yetıyo ıckı ıcmeler onu gordukce benden soguması gordukce kendını ıckıye vurması bunlar cok zoruma gıdıyo hala sevdıgıne emınım daha once de yakaladım mesajlarını onun profılınde gezmelerını hep goz yumdum hamıleyken cok ıyıydı bana asık bu adam dedım ama o kızı gordugunde hersey bıtıyo bana karsı sımdı cocugumuz var sadece zorunlu oldugundan babalık ve kocalık yapıyo gıbı bana karsı tek heyecanı yok
Aklın kalbin ondaysa ayrılalım ona git de bakalım, ne yapacak. Zorla kendini sevdiremezsin ki. 1 senede az değil ben sanmıyorum kimsenin sevmediği birine bu kadar katlanacağını, o yüzden de eski sevgilisini sevmediğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?