- 11 Ekim 2014
- 116
- 62
- 38
- Konu Sahibi esinedelidivane
-
gerek yok cunku esım benı sevıyor bu hep bole olur eskıler eskıde kalır asıl esımın eskı sevgılısının cok zorruna gıdıodur bu durum hayallerının askıyla evlıyım dıye
şok olcan ama hiç öyle zannetmiyorduk biz biliyon mumerak ettıgım kızın evlı olan eskı sevgılısıyle bırbırlerını unutamadıklarını soylemesı ama ben dogruları soleyınce tepkinin bana gelmesi enteresanburdakı herkes evlılerın eskı sevgılılerını unutamadıgını sanıp kendını avutuyor olmasın
Eski sevgilinizle mi evlisiniz? Hanımefendi üzgünüm ama kocanız eski sevgilisini unutamamış.
Eski sevgilinizle mi evlisiniz? Hanımefendi üzgünüm ama kocanız eski sevgilisini unutamamış.
@ChopSuey in dediği gibi
Evlenmek için "birlikte oldum"
O kizi unutamadigini dusundum ve 'hamile kaldim" hikayenizle sizde mükemmel aski pek bulamamis gibisiniz.
Adami kendinize bağlamak için planli programli calisip bayagi emek vermissiniz :)
Çok yazık...
merak ettıgım kızın evlı olan eskı sevgılısıyle bırbırlerını unutamadıklarını soylemesı ama ben dogruları soleyınce tepkinin bana gelmesi enteresanburdakı herkes evlılerın eskı sevgılılerını unutamadıgını sanıp kendını avutuyor olmasın
Şaka gibisin ya sen beni güldürdün Allah seni güldürsünmerak ettıgım kızın evlı olan eskı sevgılısıyle bırbırlerını unutamadıklarını soylemesı ama ben dogruları soleyınce tepkinin bana gelmesi enteresanburdakı herkes evlılerın eskı sevgılılerını unutamadıgını sanıp kendını avutuyor olmasın
Size yazanların hepsinizn bekar olduğunu da nerden çıkardınız?merak ettıgım kızın evlı olan eskı sevgılısıyle bırbırlerını unutamadıklarını soylemesı ama ben dogruları soleyınce tepkinin bana gelmesi enteresanburdakı herkes evlılerın eskı sevgılılerını unutamadıgını sanıp kendını avutuyor olmasın
Vallahi burada aşk acısı çekip eski sevgilisi unutamayan veya unutulmadığı sanan insanlar senin evlenmek için birlikte olmandan daha onurlu tatlım.
benım yaram olamaz cunku esım benı sevıyor kızlar bılgılenmeli die düsünüyorum yani boyle eski sevgili hikayelerıyle kendılerını rahatlatmak yerıne evlı adamlardan UZAK DURSUNLAR evli adamlar eskı sevgılılerını sevmıyro dunya boyle dönmüor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?