- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.474
- 548
- Konu Sahibi Mucizemges
-
Benden habersiz çok veriyor.mesela maaşı alıyor yarisi bizim borçlara diğer yarısı onlara veriyor neymiş borç olarak veriyormuş onlara.Biz öyle zor zamanlar geçirdik kimse bir kuruş el atmadi.Birde parayı verdikten sonra bnm haberm oluyor.Esim kendi kredi borcu var.Cok saçma yani.Baskalari sırf daha zengin olsun diye biz batiyoruzParanızı ailesinden geri isteyin. Biz araba alacaktık niye böyle yapıyorsunuz deyin ? Eşinizi de karşınıza alın açık açık konuşun “ Sen hayırdır bizim dişimizden tırnağımızdan biriktirdiğimizi benden gizli ailene veriyorsun ? Seninle birlikte onlar mı biriktirdi o parayı ? “ der sonra da iyice eşimi yontmaya çalışırım. Olduğu yere kadar olmuyorsa kimse vazgeçilmez değil. Ben ördüğüm el örgümü bile kimse ile artık paylaşamıyorum ne demek paranı başkasına vermek. Hemde ihtiyaç değilken
Yemin ederim içimi okudunuz resmen bnde bu kararı verdim kendime madem dedim onlara veriyor bende masraflarını birken ikiye çıkaracağım.Cunku bunu kendi istedi.Eğer boşanmayacaksanız bundan sonra para artırmaya kendinizden lüksünüzden tasarruf etme gibi bi duruma girmeyin derim. Daha çok alışveriş yapın gidin kuaföre tırnak yaptırın boş boş şeylere harcayın gerçekten acımayın
Zaten iyiligim merhametim suistimal ediliyor.Sirf olaylar büyümesin diye hep sustum.Konusaxak olsam bile susturuldum.Buna eşim cesaret edemez. Bazen net konuşmam gri yerler vardır ama benim paramı vermeye boşanmak üzere olsak bile cesaret edemez o kadar söyleyeyim . Hep burda eşlere problemli diyoruz ama bu konuda tek problemli davranan sensin konu sahibi. Bu adam bu kadar cesaretliyse seni bu kadar rahat dolandiriyorsa bence takkeni önüne koy
Birikimin yarısı krediydi.Yani mesela araba almıştık yarısı kendi paramizdi yarısı krediydi.Sonra arabayı sattı arabamiz sorunluydu diye ama araba almadı parayida onlara verdi.Sizin de hataniz var. Dügünden sonra neye karisiyorsun benim param diyen adamla birikim yapilmayacagini anlamaniz gerekirdi. Yani kendi ayaginiza sıkmış oldunuz. Insallah cocuk yoktur.
Ama bu iyilik merhamet değil ki ? Siz kendinize kötüsünüz bakın doğacak çocuğun rizkini kayinailen çatır çatır yiyecek . O çocuk hasta olacak aşısı olacak neyle gidip geleceksin ? İnsan önce kendine merhameti olmalı yırtarım bir kuruşumu gereksiz yere veren kocayı o aile de bir daha bir lira isteyemezZaten iyiligim merhametim suistimal ediliyor.Sirf olaylar büyümesin diye hep sustum.Konusaxak olsam bile susturuldum.
Gebeliğim riskli benm buyuzden şuan hicbirsey yapamıyorum elim kolum bağlı.Esime birşey diyecek olursam bar bar bağırıyor.benim agrilarm oluyor onun yüzündenAma bu iyilik merhamet değil ki ? Siz kendinize kötüsünüz bakın doğacak çocuğun rizkini kayinailen çatır çatır yiyecek . O çocuk hasta olacak aşısı olacak neyle gidip geleceksin ? İnsan önce kendine merhameti olmalı yırtarım bir kuruşumu gereksiz yere veren kocayı o aile de bir daha bir lira isteyemez
Birikimin yarısı krediydi.Yani mesela araba almıştık yarısı kendi paramizdi yarısı krediydi.Sonra arabayı sattı arabamiz sorunluydu diye ama araba almadı parayida onlara verdi.
KRnı burnunda zavallı üzüldüm ya. Adam da kuruş atsa haber veriyor mübarek. Şunu bilsek aile tamamen bu oğlana bırakacak, öyle de olmuyor ki.Sizin de hataniz var. Dügünden sonra neye karisiyorsun benim param diyen adamla birikim yapilmayacagini anlamaniz gerekirdi. Yani kendi ayaginiza sıkmış oldunuz. Insallah cocuk yoktur.
O zaman bekleyin çocuğunuz doğsun bundan sonra çatır çatır harcayın borca girsin muhtaç kalsın . Bebeğin bezini iyisinden alın AA pişik oluyor . Kesinlikle kıyafetini iyisinden alın ay vücudunu yara yapıyor . Philips Avent alın tüm ürünleri diğerleri zararlı deyin . İyice borca girsin milleti gözü görmesin kapısına dayanson ailesinin yana döne bana para verin yetistiremiyorum diye . Kendinize doğuma en az iki gecelik alın . Dediğim gibi beşiğin pahalısini alın . Bebek kamerası alın muhakkak ateş olceri omron alın en pahalıya elinizi atın ve hep göz korkutun bu olmazsa şöyle oluyormuş gibiGebeliğim riskli benm buyuzden şuan hicbirsey yapamıyorum elim kolum bağlı.Esime birşey diyecek olursam bar bar bağırıyor.benim agrilarm oluyor onun yüzünden
Ayrıca bu ay çok borctayim mi dedi ayy canım çok üzülüyorum bende bütçemize dikkat ediyorum deyin iki üç gün geçince tekrar çıkarın birşey ki şu söylediklerimi ben zaten aldım gerekli kesinlikle çocuğunuzdan kısmayın gerekirse ikinci ise girsin . Hamilelik kıyafetleri alın pantolon zaten gerekli beş altı tane alın ama sizO zaman bekleyin çocuğunuz doğsun bundan sonra çatır çatır harcayın borca girsin muhtaç kalsın . Bebeğin bezini iyisinden alın AA pişik oluyor . Kesinlikle kıyafetini iyisinden alın ay vücudunu yara yapıyor . Philips Avent alın tüm ürünleri diğerleri zararlı deyin . İyice borca girsin milleti gözü görmesin kapısına dayanson ailesinin yana döne bana para verin yetistiremiyorum diye . Kendinize doğuma en az iki gecelik alın . Dediğim gibi beşiğin pahalısini alın . Bebek kamerası alın muhakkak ateş olceri omron alın en pahalıya elinizi atın ve hep göz korkutun bu olmazsa şöyle oluyormuş gibi
Öyle kocayı boşardım, neden bu kadar pasifsiniz, bu olanların sorumlusu sizsiniz yani sizin davranışlarınız biliyorsunuz değil mi..Kizlar konuyu kısaca özet geçeyim eşim benden gizli araba almak için biriktirdigmz parayı ailesine vermiş.ve bunu daha önceleri de yaptı.
Ailesinin durumu baya iyi ev tarla taşıt ne ararsanız var yani.kendilerjne daha lüks bir ev alabilmek için eşimden almışlar ama sorun şu ki zamninda biz evlenirken bir gram faydaları olmadı ve tam tersi takılarımızı bir kısmını eşime neden verdin diye soylendigimde sen ne karisiyon benim param degilmi diyor.ama biz o parayı borç harç ettik tirnagimizla biriktirdk.Ve bir iki aya kadar araba alacaktık.Sizler bu durumun karşısında ne yapardınız.caresiz kaldm uyuyamiyorm bile.uykularm haram oldu.
bu durum karşısında cinnet geçiririm muhtemelenKizlar konuyu kısaca özet geçeyim eşim benden gizli araba almak için biriktirdigmz parayı ailesine vermiş.ve bunu daha önceleri de yaptı.
Ailesinin durumu baya iyi ev tarla taşıt ne ararsanız var yani.kendilerjne daha lüks bir ev alabilmek için eşimden almışlar ama sorun şu ki zamninda biz evlenirken bir gram faydaları olmadı ve tam tersi takılarımızı bir kısmını eşime neden verdin diye soylendigimde sen ne karisiyon benim param degilmi diyor.ama biz o parayı borç harç ettik tirnagimizla biriktirdk.Ve bir iki aya kadar araba alacaktık.Sizler bu durumun karşısında ne yapardınız.caresiz kaldm uyuyamiyorm bile.uykularm haram oldu.
Susmayın, korkmayın bu kadar yahuu...Zaten iyiligim merhametim suistimal ediliyor.Sirf olaylar büyümesin diye hep sustum.Konusaxak olsam bile susturuldum.
Sinirden bnde dedim alışverişe gidelim kıyafet fln alaym.Bugun bizimkileri gezdirmeye götüreceğim seni yarın gotururm senin acelen yok dedi bnde dedim gezmenin de acelesi yok sonrada gezdirebilirsin.Boyle diyince kapıyı vurdu gittiVallaha bu adamla daha cok cekersiniz böyle. Birde üstüne baba yapiyorsunuz sizi dara sokan adami. Bebek olmasa evli kalmayi gözden gecirin derim. Bu durumda ama aile.terapisi öneririm cünkü esiniz hala cekirdek ailesini arka plana atmaya.devam edecek
Açlıktan ölse yinede onlardan istemezO zaman bekleyin çocuğunuz doğsun bundan sonra çatır çatır harcayın borca girsin muhtaç kalsın . Bebeğin bezini iyisinden alın AA pişik oluyor . Kesinlikle kıyafetini iyisinden alın ay vücudunu yara yapıyor . Philips Avent alın tüm ürünleri diğerleri zararlı deyin . İyice borca girsin milleti gözü görmesin kapısına dayanson ailesinin yana döne bana para verin yetistiremiyorum diye . Kendinize doğuma en az iki gecelik alın . Dediğim gibi beşiğin pahalısini alın . Bebek kamerası alın muhakkak ateş olceri omron alın en pahalıya elinizi atın ve hep göz korkutun bu olmazsa şöyle oluyormuş gibi
Senin kocanın psikolojik problemleri varAçlıktan ölse yinede onlardan istemezçünkü zamanında cebimizde ekmek parası olmadığı günler olmuştu.Ordan biliyorm
soylendigimde sen ne karisiyon benim param degilmi diyor.
Zaten bnde bebek konusunda takintilarim var isterimki herşey kaliteli olsn öyle yaptım bir çoğunu.AmaO zaman bekleyin çocuğunuz doğsun bundan sonra çatır çatır harcayın borca girsin muhtaç kalsın . Bebeğin bezini iyisinden alın AA pişik oluyor . Kesinlikle kıyafetini iyisinden alın ay vücudunu yara yapıyor . Philips Avent alın tüm ürünleri diğerleri zararlı deyin . İyice borca girsin milleti gözü görmesin kapısına dayanson ailesinin yana döne bana para verin yetistiremiyorum diye . Kendinize doğuma en az iki gecelik alın . Dediğim gibi beşiğin pahalısini alın . Bebek kamerası alın muhakkak ateş olceri omron alın en pahalıya elinizi atın ve hep göz korkutun bu olmazsa şöyle oluyormuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?