- 1 Mayıs 2021
- 684
- 452
- 33
- 27
- Konu Sahibi Mucizemges
-
Dediği an benim çekip çevirdiğim evde artık rahat edemezdieşime neden verdin diye soylendigimde sen ne karisiyon benim param degilmi diyor.
Aynen öyleDediği an benim çekip çevirdiğim evde artık rahat edemezdi
Bu para meselesi değil eş olma hayatı paylaşma meselesi
Senin benim muhabbeti bitirir evliliği
Benim param diyecek cesaretteki adama kapıyı göstermek gayet yerinde bir hareket olurdu. Evli insanın tek geliri de olsa o para artık sadece onun değildir. Bence net boşanma sebebidirKizlar konuyu kısaca özet geçeyim eşim benden gizli araba almak için biriktirdigmz parayı ailesine vermiş.ve bunu daha önceleri de yaptı.
Ailesinin durumu baya iyi ev tarla taşıt ne ararsanız var yani.kendilerjne daha lüks bir ev alabilmek için eşimden almışlar ama sorun şu ki zamninda biz evlenirken bir gram faydaları olmadı ve tam tersi takılarımızı bir kısmını eşime neden verdin diye soylendigimde sen ne karisiyon benim param degilmi diyor.ama biz o parayı borç harç ettik tirnagimizla biriktirdk.Ve bir iki aya kadar araba alacaktık.Sizler bu durumun karşısında ne yapardınız.caresiz kaldm uyuyamiyorm bile.uykularm haram oldu.
Ayni kismis alintilayip "dedigi an bosanma davasi acmaya gitmen lazimdi" diyecektim. Ailesine yedirmek isteyen evlenmeseydi, butun gelirini onlara harcardiDediği an benim çekip çevirdiğim evde artık rahat edemezdi
Bu para meselesi değil eş olma hayatı paylaşma meselesi
Senin benim muhabbeti bitirir evliliği
Büyük tepki verirdim. Ailesiyle zaten ipler kopardı. O parayı da ailesinden geri isterdimKizlar konuyu kısaca özet geçeyim eşim benden gizli araba almak için biriktirdigmz parayı ailesine vermiş.ve bunu daha önceleri de yaptı.
Ailesinin durumu baya iyi ev tarla taşıt ne ararsanız var yani.kendilerjne daha lüks bir ev alabilmek için eşimden almışlar ama sorun şu ki zamninda biz evlenirken bir gram faydaları olmadı ve tam tersi takılarımızı bir kısmını eşime neden verdin diye soylendigimde sen ne karisiyon benim param degilmi diyor.ama biz o parayı borç harç ettik tirnagimizla biriktirdk.Ve bir iki aya kadar araba alacaktık.Sizler bu durumun karşısında ne yapardınız.caresiz kaldm uyuyamiyorm bile.uykularm haram oldu.
O adam sizin "esiniz" degil maalesef. Es olmayi anlamamisKizlar konuyu kısaca özet geçeyim eşim benden gizli araba almak için biriktirdigmz parayı ailesine vermiş.ve bunu daha önceleri de yaptı.
Olunuyormus demekki.ve ben gebeyim dusuncesizligin bukadariAile normal olsa oğlunun arabası yokken lüks ev uğruna oğlunun parasına göz dikmezdi. Esin de belli ki kukla olmuş onlara. Yazık vallahi bu kadar da kör olunur mu?
Ben karisamazmisim.Zaten tek kelime diyecek olsam ortada benim adımı çıkarırlar.Büyük tepki verirdim. Ailesiyle zaten ipler kopardı. O parayı da ailesinden geri isterdim
Sen o evde yaşamıyor musun? Neden karışamayacak mısın? Eşin çok fena. Ne yapsan eşine müstehak.Ben karisamazmisim.Zaten tek kelime diyecek olsam ortada benim adımı çıkarırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?