Eşler ve aileleri

Evet bağırarak bastırıyor.
Doğumdan sonra kendinizi bir toparlayıp basın tekmeyi bu adama. Aileniz de arkanizdaysa korkmayin. O para içinde eger banka kanalıyla biriktiriyorsaniz illaki hesaplar arası para aktarımını kanitlarsiniz mahkeme de çatır çatır alırsınız

Ben onun için herkesi karşıma aldığım için.Kimse ayrılığı desteklemez.Yani birbirimizide seviyoruz yıllarca Evlilik için uğraştı ama.Aile kavramı herşeyi yıkıyor işte.

Ben onun için herkesi karşıma aldığım için.Kimse ayrılığı desteklemez.Yani birbirimizide seviyoruz yıllarca Evlilik için uğraştı ama.Aile kavramı herşeyi yıkıyor işte.
Üzgünüm ama seven insan eşiyle birlikte kitkanaat biriktiği parayı eşinden habersiz kimseye vermez gelir fikrini alır. Siz evde alışverişe gitmek için beklerken o ailemi gezdiricem bugün deyip sizi evde o halimizle bırakıp gitmez. Bir daha düşünün bence. Bende hamilelik geçirdim doğumum yakındı ve memlekette yegeninjn dugunu vardı ve eşim gitmedi bende düğünden 10 gün sonra doğum yaptım. Aslında akrabaları kırılmasın diye doğum yakın dedi amacı beni yanlız birakmamakti. O sizin kiymetinizi bilmiyorsa kiymetinizi bildirmeye çalışın derim yoksa bir ömür önceliği hep ailesi olacak ve erkeklerin şöyle kötü bir huyu var arkanızda yüzde yüz duracak bir aile olmadığı için bundan cesaret alıyor bana mecbur diye düşünüyor.

Hamilelik sürecinde bana baktı.gun geldiYemeklerimide yaptı etti..Ama sorun ailesine herseyimizi vermesi.Onlar için beni uzmesi bana bunları yaşatması.

Benim nikahım değil mi deyip kendisini bir güzel dehlerdim, sığıra bak. Kendi parasıymış. Gerizekalı.

Boşanacak kadar büyük bişey değil bence ama ben net burnundan getirirdim önce büyük kavga çıkarırdım evden kovardım
Sonra da bi güzel para harcardım o kayınvalideye de arar iki çift laf ederdim

Eşiniz gerizekalı sanırım, ailesi zengin diyorsunuz elinizdeki parayı da götürüp vermiş neden? Neden yani? Evde hamile bir insan var, para da araba için eee bu mal oğlanı parayı zengin ailesine vermiş de siz sonsuza kadar yayan mı geziceksiniz hem de bebekle?

Ben olsam açarım KPyi parayı isterim üstüne ağzıma geleni sayarım. Siz ne biçim insansınız kardeşim, paraya doyamadınız bir türlü toprak doyursun artık derim.

Eşiniz gerzek, ailesi iğrenç, şu tabloda çocuk olsun olmasın yapılacak şey belli parayı almak sonra da tekmeyi atmak. Boşanmam dersen d eher ay kredi kartıyla altın, döviz al acıma kenara koy. Bu adam madem parasını yedirmeye alışmış sen de çocuğunun rızkını al en azından acıma.

Evlilikte senin paran benim param değil bizim paramız vardır, eşinin söylemini hatalı buldum. Ama aile bu insan destek istendiğinde yapamadan duramıyor. Eşini anlıyorum erkek sonuçta aile belki düğünü yapamadı ama şöyle düşün okuttu belki bedellisini verdi belki başka bir şey yaptı. Erkeklerin üstündeki yük aileye karşı sorumluluk herzaman bizimkinden Farklı olmuştur.

Valla gerzekliğin sadece erkeklerde bu kadar yaygın olmasını anlayamıyorum. Türkiyede gerzeklik geni Y kromozomuyla taşınıyor ya da yetiştirme tarzına sebep böyle bilemiyorum artık.

Kaçtır kamu spotu koyuyyorum, karşı tarafın ailesi varyemezse kaçın. Bu varyemez takımı kafadan sakat oluyor, yemiyorlar, içmiyorlar para istifliyorlar bir de etraflarından da para istiyorlar vermeyince de acındırıyorlar. Kaçıcaksınız yoksa hayatboyu çile çekersiniz.

Tabi bu yine de parayı bize sormadan harcama hakkı vermiyor kimseye. Üstelik çocuk beklediğinizi anlıyorum harcamalarınız da olacakmış eşiniz bu noktada yanlış davranmış. Siz ve çocuğu da onun ailesi. Göz ardı etmemeliydi.

Niye kız çocuğu evlat değil mi
Herhalde erkek çocuğun var sadece .
Errrrrkegin haslari bir zahmet önce evini karısını evladını düşünsün . Bizim anamız babamız bizi okutmadi sanki

Niye kız çocuğu evlat değil mi
Herhalde erkek çocuğun var sadece .
Errrrrkegin haslari bir zahmet önce evini karısını evladını düşünsün . Bizim anamız babamız bizi okutmadi sanki
Ekleme yapmışım hanımefendi okumasan yorum yapmışsınız

Tabi bu yine de parayı bize sormadan harcama hakkı vermiyor kimseye. Üstelik çocuk beklediğinizi anlıyorum harcamalarınız da olacakmış eşiniz bu noktada yanlış davranmış. Siz ve çocuğu da onun ailesi. Göz ardı etmemeliydi. Demişim :)

Kendime altın vs hiç almam.Ki alsam bile Anında satıyor.Nisan yüzüğüme kadar sattı.Araba almak için.Sonuc araba almadı para gitti

Layık olana herşey yapılır.Ama onlar ben hastanelerde yatarken ederken Bir bardak su bile getirmeyen insanlardı.Okutma konusuna gelince eşim çocukluğundan beri sürekli sağda solda çalışıp onların avucuna koymuş.12 yaşında falan çalışma hayatına atılmış.Bir taraftan da okula gidiyormuş.Esimin halen üni borcu duruyor KYK onuda ödeyeceğiz mecbur.cunku bunlar sürekli almayı bilmiş hiç harçlık vs vermiyorlarmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…