- 29 Haziran 2022
- 606
- 1.257
- 63
- 40
- Konu Sahibi Mucizemges
-
Doğumdan sonra kendinizi bir toparlayıp basın tekmeyi bu adama. Aileniz de arkanizdaysa korkmayin. O para içinde eger banka kanalıyla biriktiriyorsaniz illaki hesaplar arası para aktarımını kanitlarsiniz mahkeme de çatır çatır alırsınızEvet bağırarak bastırıyor.
Yatırım tavsiyesi değildirbu durum karşısında cinnet geçiririm muhtemelen
Ben onun için herkesi karşıma aldığım için.Kimse ayrılığı desteklemez.Yani birbirimizide seviyoruz yıllarca Evlilik için uğraştı ama.Aile kavramı herşeyi yıkıyor işte.Doğumdan sonra kendinizi bir toparlayıp basın tekmeyi bu adama. Aileniz de arkanizdaysa korkmayin. O para içinde eger banka kanalıyla biriktiriyorsaniz illaki hesaplar arası para aktarımını kanitlarsiniz mahkeme de çatır çatır alırsınız
Üzgünüm ama seven insan eşiyle birlikte kitkanaat biriktiği parayı eşinden habersiz kimseye vermez gelir fikrini alır. Siz evde alışverişe gitmek için beklerken o ailemi gezdiricem bugün deyip sizi evde o halimizle bırakıp gitmez. Bir daha düşünün bence. Bende hamilelik geçirdim doğumum yakındı ve memlekette yegeninjn dugunu vardı ve eşim gitmedi bende düğünden 10 gün sonra doğum yaptım. Aslında akrabaları kırılmasın diye doğum yakın dedi amacı beni yanlız birakmamakti. O sizin kiymetinizi bilmiyorsa kiymetinizi bildirmeye çalışın derim yoksa bir ömür önceliği hep ailesi olacak ve erkeklerin şöyle kötü bir huyu var arkanızda yüzde yüz duracak bir aile olmadığı için bundan cesaret alıyor bana mecbur diye düşünüyor.Ben onun için herkesi karşıma aldığım için.Kimse ayrılığı desteklemez.Yani birbirimizide seviyoruz yıllarca Evlilik için uğraştı ama.Aile kavramı herşeyi yıkıyor işte.
Ben onun için herkesi karşıma aldığım için.Kimse ayrılığı desteklemez.Yani birbirimizide seviyoruz yıllarca Evlilik için uğraştı ama.Aile kavramı herşeyi yıkıyor işte.
Ben onun için herkesi karşıma aldığım için.Kimse ayrılığı desteklemez.Yani birbirimizide seviyoruz yıllarca Evlilik için uğraştı ama.Aile kavramı herşeyi yıkıyor işte.
Hamilelik sürecinde bana baktı.gun geldiYemeklerimide yaptı etti..Ama sorun ailesine herseyimizi vermesi.Onlar için beni uzmesi bana bunları yaşatması.Üzgünüm ama seven insan eşiyle birlikte kitkanaat biriktiği parayı eşinden habersiz kimseye vermez gelir fikrini alır. Siz evde alışverişe gitmek için beklerken o ailemi gezdiricem bugün deyip sizi evde o halimizle bırakıp gitmez. Bir daha düşünün bence. Bende hamilelik geçirdim doğumum yakındı ve memlekette yegeninjn dugunu vardı ve eşim gitmedi bende düğünden 10 gün sonra doğum yaptım. Aslında akrabaları kırılmasın diye doğum yakın dedi amacı beni yanlız birakmamakti. O sizin kiymetinizi bilmiyorsa kiymetinizi bildirmeye çalışın derim yoksa bir ömür önceliği hep ailesi olacak ve erkeklerin şöyle kötü bir huyu var arkanızda yüzde yüz duracak bir aile olmadığı için bundan cesaret alıyor bana mecbur diye düşünüyor.
Benim nikahım değil mi deyip kendisini bir güzel dehlerdim, sığıra bak. Kendi parasıymış. Gerizekalı.Kizlar konuyu kısaca özet geçeyim eşim benden gizli araba almak için biriktirdigmz parayı ailesine vermiş.ve bunu daha önceleri de yaptı.
Ailesinin durumu baya iyi ev tarla taşıt ne ararsanız var yani.kendilerjne daha lüks bir ev alabilmek için eşimden almışlar ama sorun şu ki zamninda biz evlenirken bir gram faydaları olmadı ve tam tersi takılarımızı bir kısmını eşime neden verdin diye soylendigimde sen ne karisiyon benim param degilmi diyor.ama biz o parayı borç harç ettik tirnagimizla biriktirdk.Ve bir iki aya kadar araba alacaktık.Sizler bu durumun karşısında ne yapardınız.caresiz kaldm uyuyamiyorm bile.uykularm haram oldu.
Bu saydıklarınızı zaten yapması gerekiyor. Hamile olmasanız bile.Hamilelik sürecinde bana baktı.gun geldiYemeklerimide yaptı etti..Ama sorun ailesine herseyimizi vermesi.Onlar için beni uzmesi bana bunları yaşatması.
Tabi bu yine de parayı bize sormadan harcama hakkı vermiyor kimseye. Üstelik çocuk beklediğinizi anlıyorum harcamalarınız da olacakmış eşiniz bu noktada yanlış davranmış. Siz ve çocuğu da onun ailesi. Göz ardı etmemeliydi.Evlilikte senin paran benim param değil bizim paramız vardır, eşinin söylemini hatalı buldum. Ama aile bu insan destek istendiğinde yapamadan duramıyor. Eşini anlıyorum erkek sonuçta aile belki düğünü yapamadı ama şöyle düşün okuttu belki bedellisini verdi belki başka bir şey yaptı. Erkeklerin üstündeki yük aileye karşı sorumluluk herzaman bizimkinden Farklı olmuştur.
Niye kız çocuğu evlat değil miEvlilikte senin paran benim param değil bizim paramız vardır, eşinin söylemini hatalı buldum. Ama aile bu insan destek istendiğinde yapamadan duramıyor. Eşini anlıyorum erkek sonuçta aile belki düğünü yapamadı ama şöyle düşün okuttu belki bedellisini verdi belki başka bir şey yaptı. Erkeklerin üstündeki yük aileye karşı sorumluluk herzaman bizimkinden Farklı olmuştur.
Ekleme yapmışım hanımefendi okumasan yorum yapmışsınızNiye kız çocuğu evlat değil mi
Herhalde erkek çocuğun var sadece .
Errrrrkegin haslari bir zahmet önce evini karısını evladını düşünsün . Bizim anamız babamız bizi okutmadi sanki
Kendime altın vs hiç almam.Ki alsam bile Anında satıyor.Nisan yüzüğüme kadar sattı.Araba almak için.Sonuc araba almadı para gittiEşiniz gerizekalı sanırım, ailesi zengin diyorsunuz elinizdeki parayı da götürüp vermiş neden? Neden yani? Evde hamile bir insan var, para da araba için eee bu mal oğlanı parayı zengin ailesine vermiş de siz sonsuza kadar yayan mı geziceksiniz hem de bebekle?
Ben olsam açarım KPyi parayı isterim üstüne ağzıma geleni sayarım. Siz ne biçim insansınız kardeşim, paraya doyamadınız bir türlü toprak doyursun artık derim.
Eşiniz gerzek, ailesi iğrenç, şu tabloda çocuk olsun olmasın yapılacak şey belli parayı almak sonra da tekmeyi atmak. Boşanmam dersen d eher ay kredi kartıyla altın, döviz al acıma kenara koy. Bu adam madem parasını yedirmeye alışmış sen de çocuğunun rızkını al en azından acıma.
Layık olana herşey yapılır.Ama onlar ben hastanelerde yatarken ederken Bir bardak su bile getirmeyen insanlardı.Okutma konusuna gelince eşim çocukluğundan beri sürekli sağda solda çalışıp onların avucuna koymuş.12 yaşında falan çalışma hayatına atılmış.Bir taraftan da okula gidiyormuş.Esimin halen üni borcu duruyor KYK onuda ödeyeceğiz mecbur.cunku bunlar sürekli almayı bilmiş hiç harçlık vs vermiyorlarmis..Evlilikte senin paran benim param değil bizim paramız vardır, eşinin söylemini hatalı buldum. Ama aile bu insan destek istendiğinde yapamadan duramıyor. Eşini anlıyorum erkek sonuçta aile belki düğünü yapamadı ama şöyle düşün okuttu belki bedellisini verdi belki başka bir şey yaptı. Erkeklerin üstündeki yük aileye karşı sorumluluk herzaman bizimkinden Farklı olmuştur.
Haklısınız.Bu saydıklarınızı zaten yapması gerekiyor. Hamile olmasanız bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?