- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.474
- 548
- Konu Sahibi Mucizemges
-
Niye ailenden maddi yardım kabul ediyorsun ? Adam onlara yediriyoZaten bnde bebek konusunda takintilarim var isterimki herşey kaliteli olsn öyle yaptım bir çoğunu.Ama
Kendi ailemin destegiylede yapabildm.
Tam da konunun üstüne konuştunuz pantolonlarım bana olmuyor bnde pantolon almak istedim bugün.Ama onları gezmeye goturckmisAyrıca bu ay çok borctayim mi dedi ayy canım çok üzülüyorum bende bütçemize dikkat ediyorum deyin iki üç gün geçince tekrar çıkarın birşey ki şu söylediklerimi ben zaten aldım gerekli kesinlikle çocuğunuzdan kısmayın gerekirse ikinci ise girsin . Hamilelik kıyafetleri alın pantolon zaten gerekli beş altı tane alın ama siz
Of işte bunu bnde bilmiyorm.Birde ilk zamanlar salak gibi ailem bana para verdiğinde ona söylerdim hooop o da hemen para bitince bnmkini alırdı.Allahtan o huyumu terkettimNiye ailenden maddi yardım kabul ediyorsun ? Adam onlara yediriyo
Kocamı evir çevir döverdim çok net.Kizlar konuyu kısaca özet geçeyim eşim benden gizli araba almak için biriktirdigmz parayı ailesine vermiş.ve bunu daha önceleri de yaptı.
Ailesinin durumu baya iyi ev tarla taşıt ne ararsanız var yani.kendilerjne daha lüks bir ev alabilmek için eşimden almışlar ama sorun şu ki zamninda biz evlenirken bir gram faydaları olmadı ve tam tersi takılarımızı bir kısmını eşime neden verdin diye soylendigimde sen ne karisiyon benim param degilmi diyor.ama biz o parayı borç harç ettik tirnagimizla biriktirdk.Ve bir iki aya kadar araba alacaktık.Sizler bu durumun karşısında ne yapardınız.caresiz kaldm uyuyamiyorm bile.uykularm haram oldu.
Tam da konunun üstüne konuştunuz pantolonlarım bana olmuyor bnde pantolon almak istedim bugün.Ama onları gezmeye goturckmis
Konu sahibini eşiniz sizi düşünmüyor ama ben düşüneyim sizin konunuzfa diyecek çok şey var ama riskli gebeliginiz var bilin ki hata szide . Önce evladınıza ve kendinize değer verin olur mu inşallah sağ salim kucağınıza alın bebeğiniziOf işte bunu bnde bilmiyorm.Birde ilk zamanlar salak gibi ailem bana para verdiğinde ona söylerdim hooop o da hemen para bitince bnmkini alırdı.Allahtan o huyumu terkettim
Öyle kocayı boşardım, neden bu kadar pasifsiniz, bu olanların sorumlusu sizsiniz yani sizin davranışlarınız biliyorsunuz değil mi..
Çoktan haketti ama gebeyim ve riskli bir gebeyim.Elimden ne gelir tavır koysam bile umrunda degilKocamı evir çevir döverdim çok net.
Amin stres ve üzüntüden ağrım ve ateşim yükseliyor.Tek duam bebeğime zararım olmasinKonu sahibini eşiniz sizi düşünmüyor ama ben düşüneyim sizin konunuzfa diyecek çok şey var ama riskli gebeliginiz var bilin ki hata szide . Önce evladınıza ve kendinize değer verin olur mu inşallah sağ salim kucağınıza alın bebeğinizi
Allah korusun büyük konusmayayim ama ben olsam galiba eşimi de onların kapısına bırakır yoluma devam ederdim.Madem banane o zaman hayatı paylaşmanin, sıkıntı çekip yarınlarımızı düşünmenin anlamı yok.Beni ilgilendirmeyen bir hayat ve eşin kahrını çekmek ne bileyim saçma ama sen bilirsinKizlar konuyu kısaca özet geçeyim eşim benden gizli araba almak için biriktirdigmz parayı ailesine vermiş.ve bunu daha önceleri de yaptı.
Ailesinin durumu baya iyi ev tarla taşıt ne ararsanız var yani.kendilerjne daha lüks bir ev alabilmek için eşimden almışlar ama sorun şu ki zamninda biz evlenirken bir gram faydaları olmadı ve tam tersi takılarımızı bir kısmını eşime neden verdin diye soylendigimde sen ne karisiyon benim param degilmi diyor.ama biz o parayı borç harç ettik tirnagimizla biriktirdk.Ve bir iki aya kadar araba alacaktık.Sizler bu durumun karşısında ne yapardınız.caresiz kaldm uyuyamiyorm bile.uykularm haram oldu.
Dedigim gibi önceligi ne siz nede bebek. Hep ailesi önde olucak. Bunu ama aslinda görüyorsunuz. Sizi bastirmak icin bagrip cagriyor..ne kadar yazsaniz o kadar batiyor.yani. hamilesiniz sizi üzmek de istemiyorum, ama yalnis adamla evlat sahibi oluyorsunuzSinirden bnde dedim alışverişe gidelim kıyafet fln alaym.Bugun bizimkileri gezdirmeye götüreceğim seni yarın gotururm senin acelen yok dedi bnde dedim gezmenin de acelesi yok sonrada gezdirebilirsin.Boyle diyince kapıyı vurdu gitti
Tamam velev ki eşinizin parası. Evlilikte senin benim olmaz da, hadi diyelim oldu… Yine sizden habersiz veremez. Cebinden çıkarıp vermemiş ya. Adı üzerinde biriktirilmiş para. Yani o parada siz ister 1 lira koyun ister koymayın sizin de hakkınız var. Ev rızkından ayrılıp biriktirildi o para. Sizin rızanız olmadan verdiği için bence ailenin parayı kullanmadan sizden helallik alması gerekir.Kizlar konuyu kısaca özet geçeyim eşim benden gizli araba almak için biriktirdigmz parayı ailesine vermiş.ve bunu daha önceleri de yaptı.
Yuh yani . Evden size de pay versinler tapuda bari . Eşiniz sizi baya sallamıyorKizlar konuyu kısaca özet geçeyim eşim benden gizli araba almak için biriktirdigmz parayı ailesine vermiş.ve bunu daha önceleri de yaptı.
Bnm elimde nişan yüzüğüm bile yok kayinvalimde bilezik yüzük vs.Hic olmadı onları satıp yine paralarını çıkarabilirler.İlla bizim arabamizn parası şart mı?Yuh yani . Evden size de pay versinler tapuda bari . Eşiniz sizi baya sallamıyor
Evet bağırarak bastırıyor.Dedigim gibi önceligi ne siz nede bebek. Hep ailesi önde olucak. Bunu ama aslinda görüyorsunuz. Sizi bastirmak icin bagrip cagriyor..ne kadar yazsaniz o kadar batiyor.yani. hamilesiniz sizi üzmek de istemiyorum, ama yalnis adamla evlat sahibi oluyorsunuz
Verdiği parayla birlikte eşinizi de annesinin evine postalasaydınız. Bu ne terbiyesizliktir ya. Hadi eşiniz parayı verdi de onu istemeye utanmadı mı ailesi. Eşiniz de ailesi de çok kötü kalpli insanlarKizlar konuyu kısaca özet geçeyim eşim benden gizli araba almak için biriktirdigmz parayı ailesine vermiş.ve bunu daha önceleri de yaptı.
Aynen öyle.Sonunu düşünmeyene acimayacaksnBu adama asla acıma para savur kendine bebeğine harca sen yemezsen el yiyor neden kuşanıp birikim yapacaksın
Biriktireceksen de adamdan gizli biriktir asla söyleme
Oha ya siz nerde buldunuz bu öküzü kuzum ?Sinirden bnde dedim alışverişe gidelim kıyafet fln alaym.Bugun bizimkileri gezdirmeye götüreceğim seni yarın gotururm senin acelen yok dedi bnde dedim gezmenin de acelesi yok sonrada gezdirebilirsin.Boyle diyince kapıyı vurdu gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?