Eşler ve aileleri

Tam da konunun üstüne konuştunuz pantolonlarım bana olmuyor bnde pantolon almak istedim bugün.Ama onları gezmeye goturckmis

Kocamı evir çevir döverdim çok net.

Tam da konunun üstüne konuştunuz pantolonlarım bana olmuyor bnde pantolon almak istedim bugün.Ama onları gezmeye goturckmis

Of işte bunu bnde bilmiyorm.Birde ilk zamanlar salak gibi ailem bana para verdiğinde ona söylerdim hooop o da hemen para bitince bnmkini alırdı.Allahtan o huyumu terkettim
Konu sahibini eşiniz sizi düşünmüyor ama ben düşüneyim sizin konunuzfa diyecek çok şey var ama riskli gebeliginiz var bilin ki hata szide . Önce evladınıza ve kendinize değer verin olur mu inşallah sağ salim kucağınıza alın bebeğinizi

Amin stres ve üzüntüden ağrım ve ateşim yükseliyor.Tek duam bebeğime zararım olmasin

Allah korusun büyük konusmayayim ama ben olsam galiba eşimi de onların kapısına bırakır yoluma devam ederdim.Madem banane o zaman hayatı paylaşmanin, sıkıntı çekip yarınlarımızı düşünmenin anlamı yok.Beni ilgilendirmeyen bir hayat ve eşin kahrını çekmek ne bileyim saçma ama sen bilirsin

Madem gebesiniz ona göre yorumlamak isterim.
O lafları yedirmek var ama durumunuzdan dolayı sabredin.
Bebek doğduktan sonra zaten masraflarınız artacak. Asla kısmayın. Kendinizden de kısmayın. Harcayın, harcatın.
Kendi ailenizin ekstra yaptığı maddi yardımları asla söylemeyin, biriktirin.
İleride kendinizi güçlü hissettiğiniz dönemde ona göre yol çizersiniz.
Umarım o süreye kadar eşiniz adam olmayı seçer. Kafasını duvarlara sürtmek isterdim şahsen.

Dedigim gibi önceligi ne siz nede bebek. Hep ailesi önde olucak. Bunu ama aslinda görüyorsunuz. Sizi bastirmak icin bagrip cagriyor..ne kadar yazsaniz o kadar batiyor.yani. hamilesiniz sizi üzmek de istemiyorum, ama yalnis adamla evlat sahibi oluyorsunuz

Tamam velev ki eşinizin parası. Evlilikte senin benim olmaz da, hadi diyelim oldu… Yine sizden habersiz veremez. Cebinden çıkarıp vermemiş ya. Adı üzerinde biriktirilmiş para. Yani o parada siz ister 1 lira koyun ister koymayın sizin de hakkınız var. Ev rızkından ayrılıp biriktirildi o para. Sizin rızanız olmadan verdiği için bence ailenin parayı kullanmadan sizden helallik alması gerekir.

Yuh yani . Evden size de pay versinler tapuda bari . Eşiniz sizi baya sallamıyor

Evet bağırarak bastırıyor.

Verdiği parayla birlikte eşinizi de annesinin evine postalasaydınız. Bu ne terbiyesizliktir ya. Hadi eşiniz parayı verdi de onu istemeye utanmadı mı ailesi. Eşiniz de ailesi de çok kötü kalpli insanlar

Oha ya siz nerde buldunuz bu öküzü kuzum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…