- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.196
- 198
- Konu Sahibi siyahibiri
Siz de dışarıda ya da televizyonda vb, yakışıklı, fiziği düzgün, hatta eşinizden daha yakışıklı erkekler görebilirsiniz mesela, bu sorun mudur?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen anladın ya o yeter. Okuduğumu anladım ters yazmışım sadece. Siz de aynını yapıyorsunuz İnsanları anlamaya değil direk eleştirmeye geliyorsunuz tavrım buna. Umarım Allah sizi de böyle şeylerle imtihan etmesin. Ben de diyorum: böyle değildim. Hiçbir yere kök salmadım bu zamana dek ama insanın nolacagı belli olmuyor.Portakalın mandalinanın yavrusu sanmıyorum
Mandalinayı portakalın yavrusu sanıyorum
Oldu mu?
Keşke okuduğunu anlasan
Şöyle ki bu benim için sorun değil fakat erkek algısı düşünce yapısı kesinlikle bizden daha farklıdır. Hz.yusufun(a.s) kadınlardan gördüğü ilgi alakadan Allah’a sığınması korumazsan meyledenlerden olurum demesi yazıyorken rehberimde şimdiki erkeklere mi güveneceğim?Siz de dışarıda ya da televizyonda vb, yakışıklı, fiziği düzgün, hatta eşinizden daha yakışıklı erkekler görebilirsiniz mesela, bu sorun mudur?
benim anladığım şu; işinize gelmeyen bişey olunca karşı tarafı nerden vursam diye düşündünüz, aklınızca profilimdeki yazıya laf sokmaya çalıştınız ama onu bile beceremediniz. hep okuduğunuzu ters yazıyorsanız yada yazılanı ters okuyorsanız zaten Allah yardımcınız olsun. yazdığım şeye hala cevap vermediniz bu zamanda eşinizin ilgi çekecek biri olduğunu sanıyorsunuz ama elle tutulur bi özelliğini yazamıyorsunuz. Allah beni neyle imtihan etmesin diye dua ettiniz anlamadım? beni sürekli eleştiren, beğenmeyen, yaptığım her işe laf eden, kiloma bile karışan adamı nasıl elimde tutarım düşüncelerinden mi korusun? :) güldüm sadece..Sen anladın ya o yeter. Okuduğumu anladım ters yazmışım sadece. Siz de aynını yapıyorsunuz İnsanları anlamaya değil direk eleştirmeye geliyorsunuz tavrım buna. Umarım Allah sizi de böyle şeylerle imtihan etmesin. Ben de diyorum: böyle değildim. Hiçbir yere kök salmadım bu zamana dek ama insanın nolacagı belli olmuyor.
Gülme komşuna gelir başına diyelim o zaman. Eleştirinin bi dozajı vardır. İnsanlar dertlerine bir de sen tuz bas yada yaralarını kanat diye yazmıyor. Yazmadım size çünkü gerek duymadım.benim anladığım şu; işinize gelmeyen bişey olunca karşı tarafı nerden vursam diye düşündünüz, aklınızca profilimdeki yazıya laf sokmaya çalıştınız ama onu bile beceremediniz. hep okuduğunuzu ters yazıyorsanız yada yazılanı ters okuyorsanız zaten Allah yardımcınız olsun. yazdığım şeye hala cevap vermediniz bu zamanda eşinizin ilgi çekecek biri olduğunu sanıyorsunuz ama elle tutulur bi özelliğini yazamıyorsunuz. Allah beni neyle imtihan etmesin diye dua ettiniz anlamadım? beni sürekli eleştiren, beğenmeyen, yaptığım her işe laf eden, kiloma bile karışan adamı nasıl elimde tutarım düşüncelerinden mi korusun? :) güldüm sadece..
Eşiniz ahlaklı biri midir? Eşinizin kişiliğini siz tanıyorsunuz, ahlaklı biri olduğuna inanıyorsanız, önemli olan bu, o zaman güvenin. Ahlaklı biri olduğuna inanmıyorsanız ve güvenmiyorsanız o zaman bu önemli bir sorun, evliliği sorgulatacak bir sorundur. Ben hep şunu derim, her koyun kendi bacağından asılır, eşimin ahlakına güvenirim ama eşim başkasına meyil edecek ve beni aldatacak kadar ahlaksız ise elbette üzülürüm ama o ahlaksızlığı, o kişiliği ve amelleri ile kendi yaşayacak, dolayısıyla bu onun sorunudur.Şöyle ki bu benim için sorun değil fakat erkek algısı düşünce yapısı kesinlikle bizden daha farklıdır. Hz.yusufun(a.s) kadınlardan gördüğü ilgi alakadan Allah’a sığınması korumazsan meyledenlerden olurum demesi yazıyorken rehberimde şimdiki erkeklere mi güveneceğim?
Eşime güvenmesem onunla işim olmaz. Benimki sadece gönül kırgınlığı ve yıpranmışlık.. bana gerçekten hata yaptığına insnırsam yanında duramam.Eşiniz ahlaklı biri midir? Eşinizin kişiliğini siz tanıyorsunuz, ahlaklı biri olduğuna inanıyorsanız, önemli olan bu, o zaman güvenin. Ahlaklı biri olduğuna inanmıyorsanız ve güvenmiyorsanız o zaman bu önemli bir sorun, evliliği sorgulatacak bir sorundur. Ben hep şunu derim, her koyun kendi bacağından asılır, eşimin ahlakına güvenirim ama eşim başkasına meyil edecek ve beni aldatacak kadar ahlaksız ise elbette üzülürüm ama o ahlaksızlığı, o kişiliği ve amelleri ile kendi yaşayacak, dolayısıyla bu onun sorunudur.
Ben kaç gün değil aynaya bakmaya korkuyorum eşim ile evliliğim doğum sonrası neredeyse bitme durumuna geldiKendine inan canım bu hayatta beceremedigim tek şey sanırım şu lanet kilolardan kurtulma durumudur. Seni eleştireni sende eleştir kendi çok mu mükemmel. Yok benim eşim motive ediyor yaparsın istersen olur tarzında da bende güç yok yeni Yeni iki gündür aynada kendimi görmek istemiyorum![]()
Kendimiz için öncelikle Bir şeyler yapmamız lazım sonra onlar için çocuklarımın yanında nineleri gibi durmak istemiyorum. 32 yaşında anne oldum on yıl sonra okula götürünce kilodan hareket edemeyen biri gözümde canlanıyorBen kaç gün değil aynaya bakmaya korkuyorum eşim ile evliliğim doğum sonrası neredeyse bitme durumuna geldi
Psikolojim bozuldu gerçekten, hem kendim hem eşimin doğum sonrası halleri... Kilolarım ayrı bir hal olmuş bedenim ayrı Bi dünya. İnsan aynaya bakmaya korkar mı ben böyle değildim yaKendimiz için öncelikle Bir şeyler yapmamız lazım sonra onlar için çocuklarımın yanında nineleri gibi durmak istemiyorum. 32 yaşında anne oldum on yıl sonra okula götürünce kilodan hareket edemeyen biri gözümde canlanıyor![]()
Hmm tesettürlü olunca kıskanmaya gerek yok mu ? Garip geldi bu bakış açısı.Dışarıya çıkınca bi bakıyorum podyum gibi güzel kızlar fizikler her şey on numara ben de çok kilolu falan değilim 1 çocuğum var hatta eskisine nazaran daha zayıfım boyum tipim idare ederama söz konusu eşim olunca dışarda kim bilir kimleri görüyor bakıyor beğeniyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum ben tesettürlüyüm o yüzden onun içi çok rahat kolay kolay kıskanmaz beni. Evde kendime bakar giyinirim ama yeterli görmüyor korkuyorum yada eşim tarafından bu cabam komik bulunuyor. Siz de böyle misiniz abartıyor muyum
Ben de hamilelikte bambaşka bi insan dönüştüm karnım bacaklarım çatlak patlak oldu eşim ağzıma attığım her lokmama ye tosun ye bakalım nasıl vereceksin bu kiloları diye dalga geçerdi çok korkuyordu öyle kalmamdan. Doğum sonrası ilk gün komşularım geldi içinde bi tane daha unutmuşlar diye dalga geçti çocuk bakmama guvenmedi kendine biraz bak dedi çöktün dedi vs vs. Eve kapandım kendime hiç güvenemdim. Her kanadımı açtığımda yapamazsın nidaları dolaştı etrafımda. Bunlardan ötürü psikolojim bozuldu. Kimseyle görüşmedim. İçime ata ata hasta oldum afedersiniz kusa kusa 32 kg verdim. Çok açtım ama hiçbir şey yiyemiyordum eşim çok korkmuştu üzülüyordu ama şimdi yine aynı. Karsındaki insan ölse bitse ne faydaPsikolojim bozuldu gerçekten, hem kendim hem eşimin doğum sonrası halleri... Kilolarım ayrı bir hal olmuş bedenim ayrı Bi dünya. İnsan aynaya bakmaya korkar mı ben böyle değildim ya![]()
Bu yüzden gerçekten kendinizi sevin sizi sevmeyene de yol verin onlar için değil kendiniz için verecekseniz kendinizi öyle iyi hissedecekseniz verinBen de hamilelikte bambaşka bi insan dönüştüm karnım bacaklarım çatlak patlak oldu eşim ağzıma attığım her lokmama ye tosun ye bakalım nasıl vereceksin bu kiloları diye dalga geçerdi çok korkuyordu öyle kalmamdan. Doğum sonrası ilk gün komşularım geldi içinde bi tane daha unutmuşlar diye dalga geçti çocuk bakmama guvenmedi kendine biraz bak dedi çöktün dedi vs vs. Eve kapandım kendime hiç güvenemdim. Her kanadımı açtığımda yapamazsın nidaları dolaştı etrafımda. Bunlardan ötürü psikolojim bozuldu. Kimseyle görüşmedim. İçime ata ata hasta oldum afedersiniz kusa kusa 32 kg verdim. Çok açtım ama hiçbir şey yiyemiyordum eşim çok korkmuştu üzülüyordu ama şimdi yine aynı. Karsındaki insan ölse bitse ne fayda
Şu an senin yaşadığın durumun aynısını yaşamaktayım. Doktor arıyorum amaliyet masasına oturmayı bile göze aldım. Ama nasıl olacak bilmiyorum bacaklarım göbeğim görmen lazım nasıl gidecek bunlar genital amaliyet yapmayı bile düşünüyorumBen de hamilelikte bambaşka bi insan dönüştüm karnım bacaklarım çatlak patlak oldu eşim ağzıma attığım her lokmama ye tosun ye bakalım nasıl vereceksin bu kiloları diye dalga geçerdi çok korkuyordu öyle kalmamdan. Doğum sonrası ilk gün komşularım geldi içinde bi tane daha unutmuşlar diye dalga geçti çocuk bakmama guvenmedi kendine biraz bak dedi çöktün dedi vs vs. Eve kapandım kendime hiç güvenemdim. Her kanadımı açtığımda yapamazsın nidaları dolaştı etrafımda. Bunlardan ötürü psikolojim bozuldu. Kimseyle görüşmedim. İçime ata ata hasta oldum afedersiniz kusa kusa 32 kg verdim. Çok açtım ama hiçbir şey yiyemiyordum eşim çok korkmuştu üzülüyordu ama şimdi yine aynı. Karsındaki insan ölse bitse ne fayda
Kendini riske atmaya gerek yok azmedin ameliyat son çare olabilirŞu an senin yaşadığın durumun aynısını yaşamaktayım. Doktor arıyorum amaliyet masasına oturmayı bile göze aldım. Ama nasıl olacak bilmiyorum bacaklarım göbeğim görmen lazım nasıl gidecek bunlar genital amaliyet yapmayı bile düşünüyorum