eslerimizin sinirliyken davranislari :(

bu arada bir daha geri donuceksen evinden ayrilma.
Adam burnundan kil aldirmadi, senden ozur bile dilemedi, sunu yapmicam bile demedi, sen geri dondun.
En buyuk hatan buydu .
Aynen öyle . Bide bana diyorki adam olmussundur diye düşünüp baristim ama yok diyor bana !!! Kendi adamlığını kitabını yazmış ya ! Delircem

erkekler boyle saldırıya düşman gıbı tavra burununce altından 3.kadın cıkıyor..burda da cok sahıt oldum buna..umarım oyle bsy yoktur allah korusun..ama hıc didikledin mi?
Allahkorusun Yaaaa bide onu hiç kaldıramam !!! Suan için sanmam :/ telefonu hep elimde . İş yeri yakın gün içinde haber vermeden bile giderim yanına . Bi falsosunu görmedim bide o dert eklenmesin

konuusamiyoruz . 6 sayffa mektup yazddim . Yariin sabah verceem . En son yyazdigimsa bbikac gün konuşmayalım duusunelim . Kararımızı bildirelim yazdım . . Rabbim hayirlisinii verssin nnolcak bakaalim

Benim eşim hemen susar baktık i büyüyecek soluğu dışarda alır ve 10 dakka sonrada eve gelir konu neydi deyip güler. . Bende zaten devam edemem ama küfür edenleri kınıyorum açılizten başka bişeyler degil

Allahım senin için hayırlı olanı nasip eder inşallah sen duaların i eksik etme sana ve eşine

İlk evlendigimizde kavgalarimiz çok siddetliydi ve Esim kufurlu konuşurdu. Agİzindan küfür ciktigi dakika ben susar bir daha konusmazdim. Çünkü bence çok büyük bi saygisizlik. Bunu birkaç kere yapti uyardim söyledim hatasini göstermeye calistim. Sokakta kavga ettiğin yada askerdeki arkadasin değilim ben senin dedim bana o şekilde konusamazsin dedim ki sonunda hatasini anladi galiba artik ne kadar şiddetli de kavga etsek bagirir cagirir ama hakaret küfür asla demez. Bu sanirim biraz aldiği terbiye bulunduğu ortamla alakali yada ne biliyim ailesinde öyle mi gördü artik çünkü babaannesi bile kizinca kufur edermis.

Ben çok sinirlenince ağzıma geleni sayarım hatta kırar dökerim. Ama beni sinirlendirmek için ciddi damarıma basmak ve sınırlarımı zorlamak aynı hatayı belki 10. kere yapmak gerekir. Sinirli zamanlarımda ise gözüm bir şey görmez, sırf sinirimden evi terkedip inadımdan dönmeyebilirim. Bunları bildiği için sakin kalan taraf eşim olur, olmasaydı çok fena çıkmaza girerik herhalde. Bir kaç denemeden sonra o da bu huyumu öğrenip sakin kalmaya daha özen gösteriyor farkındayım.
Tedavilik miyim, belki öfke kontrolü konusunda olabilirim ama bence insanların çoğu benim durumuma gelmeden önce yaşardı patlamayı.

Benim eski sevgilim böyleydi.
Ama onda kişilik bölünmesi vardı. Öyle bir şey olmasın eşinizde de ?
El üstünde tutardı, çok düzgün, çok ilgili davranırdı.
Sevgi dolu, şefkatliydi... Ta ki sinirlenene kadar...
Sonrası tam bir kabus ve 180 derece değişen bir adam...
Hakaretler, bağırıp çağırmalar, iftira atmalar...
Ama sonra sinir geçer düzelirdi. " Bende kişilik bölünmesi var napayım yaa" diye sıyrılırdı işin içinden.

Eğer böyle bir durumu varsa sinir anında söyledikleri, tepkileri gerçek düşüncelerini yansıtan şeyler değildir bence.
Çünkü eski sevgilimin sinir anında hayatta en sevdiği kişi olan kardeşine bile, demediğini, yapmadığını bırakmadığı zamanları biliyorum.

artik ne duusuncegimi bilmiyorum . bikerre bana or... bbile deddi . cok aaglamistim , oda sacmaalaa haakkindda asla ooyle dusunmem dussunsem evllenirmiyydim sen benim kkariimsin falan demisti . sinnirlenince cok kotu birrine ddonusuuyorum biiliyorum laneet oolsun bu huyuma falan diyodu . ama cok yaraliyor beni artkkk .. bilmiyorum

Evvet eşimin ailesi bboyle . 7 yaşındaki kardeesinnden bile omrumde duymadgim kuffurleri duydum diğer kızkardeşine ederken . Ufacık çocuklar bile küfür biliyor . Kayinpederimde sinirle kaynanamaa diyomus küfür bana kkendi dedi . Oğlunu şikayet ettiğimde sinirle demiştir bende eşime diyorum ama gercvekten öyle düşündüğüm ijcicn deggill sinirle diykrum demişti . Bende gbi adaminn huyu ailesinden geliyor dedim kendi kendime .. bikere kavgada babandan gorduuklerirni yapiyosuun demiştim ... Off çok zor ya

Temmuz*da 4 yıl bitecek inşallah.Sesimizi dahi yükseltmedik birbirimize sinirlenince konuşmaz tv izler suç bendeyse tabi meyve tabağı,çay vs servisin sonu yok bende :) gönlünü alırım.Ama o suçluysa bir hışımla mutfağa gider yakarım bir sigara yanına bir kahve hiç umurumda olmaz dolanır peşimde :)oğlum 2.5 yaşında yeni yeni konuşuyor ona der ki annen üzülmüş git öp yada sen git anneni çağır vs çocukla laf gönderince gülerim zaten barışırız :)

Benim eşimde sinirlidir o sinirliyken yanında durmam başka odaya geçerim ama siniri geçince oturup güzelce konuşup orta yolu buluruz hatta bikeresinde çok sinirlendi ve kapıya tekme atıp gitti çok ağrıma gitmişti geldiğinde o tekmeyi sen kapıya değil bana attın bunu ben kendime vurmuş kabul ederim dedim çok pişman oldu yaptığına anladı hatasını eşler sinirlide olsa olay sakinleşince konuşursak herşeyi çözeriz

yok artık ya, karısına o.. deme ne demek bunu sinirle bağdaştıramayacağım bence küfür herkesin hafife aldığı kadar basit bişey değil, insanın ruhunu karartan bişey insan sevdiklerine en yakınlarına ediyorsa

banada basit gelmiyor cok yaralaniyorum . bende artik ona eder oldum ::'(adamlik mi bu yaptigin falan diyyorum cok asiriya gidince iyice berbat olduk . sonumuz hic guzel gozukmuyor

ben karısına or... diyen birinden herşeyi beklerim bğyük sözüme tövbe ama boşanma sebebi bu terbiyesizlik iğrençliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…