Aynen öyle . Bide bana diyorki adam olmussundur diye düşünüp baristim ama yok diyor bana !!! Kendi adamlığını kitabını yazmış ya ! Delircembu arada bir daha geri donuceksen evinden ayrilma.
Adam burnundan kil aldirmadi, senden ozur bile dilemedi, sunu yapmicam bile demedi, sen geri dondun.
En buyuk hatan buydu .
Aynen öyle . Bide bana diyorki adam olmussundur diye düşünüp baristim ama yok diyor bana !!! Kendi adamlığını kitabını yazmış ya ! Delircem
Allahkorusun Yaaaa bide onu hiç kaldıramam !!! Suan için sanmam :/ telefonu hep elimde . İş yeri yakın gün içinde haber vermeden bile giderim yanına . Bi falsosunu görmedimerkekler boyle saldırıya düşman gıbı tavra burununce altından 3.kadın cıkıyor..burda da cok sahıt oldum buna..umarım oyle bsy yoktur allah korusun..ama hıc didikledin mi?
Af dilensede donulmemeliymis bunu anladım ! Bi insan neyse oymus . Yalvarsa ayaklarına kapansa Bidaha yapmiycam diye yine yapıyorlar ! Bilmiyorum yaAf dilemeden dönme deyince de milleti bosatmaya meraklisiniz diye azar yiyoruz..
Saolasin. Allah razı olsun . İnsalllahAllahım senin için hayırlı olanı nasip eder inşallah sen duaların i eksik etme sana ve eşine
artik ne duusuncegimi bilmiyorum . bikerre bana or... bbile deddi . cok aaglamistim , oda sacmaalaa haakkindda asla ooyle dusunmem dussunsem evllenirmiyydim sen benim kkariimsin falan demisti . sinnirlenince cok kotu birrine ddonusuuyorum biiliyorum laneet oolsun bu huyuma falan diyodu . ama cok yaraliyor beni artkkk .. bilmiyorumBenim eski sevgilim böyleydi.
Ama onda kişilik bölünmesi vardı. Öyle bir şey olmasın eşinizde de ?
El üstünde tutardı, çok düzgün, çok ilgili davranırdı.
Sevgi dolu, şefkatliydi... Ta ki sinirlenene kadar...
Sonrası tam bir kabus ve 180 derece değişen bir adam...
Hakaretler, bağırıp çağırmalar, iftira atmalar...
Ama sonra sinir geçer düzelirdi. " Bende kişilik bölünmesi var napayım yaa" diye sıyrılırdı işin içinden.
Eğer böyle bir durumu varsa sinir anında söyledikleri, tepkileri gerçek düşüncelerini yansıtan şeyler değildir bence.
Çünkü eski sevgilimin sinir anında hayatta en sevdiği kişi olan kardeşine bile, demediğini, yapmadığını bırakmadığı zamanları biliyorum.
Evvet eşimin ailesi bboyle . 7 yaşındaki kardeesinnden bile omrumde duymadgim kuffurleri duydum diğer kızkardeşine ederken . Ufacık çocuklar bile küfür biliyor . Kayinpederimde sinirle kaynanamaa diyomus küfür bana kkendi dedi . Oğlunu şikayet ettiğimde sinirle demiştir bende eşime diyorum ama gercvekten öyle düşündüğüm ijcicn deggill sinirle diykrum demişti . Bende gbi adaminn huyu ailesinden geliyor dedim kendi kendime .. bikere kavgada babandan gorduuklerirni yapiyosuun demiştim ... Off çok zor yaİlk evlendigimizde kavgalarimiz çok siddetliydi ve Esim kufurlu konuşurdu. Agİzindan küfür ciktigi dakika ben susar bir daha konusmazdim. Çünkü bence çok büyük bi saygisizlik. Bunu birkaç kere yapti uyardim söyledim hatasini göstermeye calistim. Sokakta kavga ettiğin yada askerdeki arkadasin değilim ben senin dedim bana o şekilde konusamazsin dedim ki sonunda hatasini anladi galiba artik ne kadar şiddetli de kavga etsek bagirir cagirir ama hakaret küfür asla demez. Bu sanirim biraz aldiği terbiye bulunduğu ortamla alakali yada ne biliyim ailesinde öyle mi gördü artik çünkü babaannesi bile kizinca kufur edermis.
artik ne duusuncegimi bilmiyorum . bikerre bana or... bbile deddi . cok aaglamistim , oda sacmaalaa haakkindda asla ooyle dusunmem dussunsem evllenirmiyydim sen benim kkariimsin falan demisti . sinnirlenince cok kotu birrine ddonusuuyorum biiliyorum laneet oolsun bu huyuma falan diyodu . ama cok yaraliyor beni artkkk .. bilmiyorum
banada basit gelmiyor cok yaralaniyorum . bende artik ona eder oldum ::'(adamlik mi bu yaptigin falan diyyorum cok asiriya gidince iyice berbat olduk . sonumuz hic guzel gozukmuyoryok artık ya, karısına o.. deme ne demek bunu sinirle bağdaştıramayacağım bence küfür herkesin hafife aldığı kadar basit bişey değil, insanın ruhunu karartan bişey insan sevdiklerine en yakınlarına ediyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?