Ama bunda da bir şey yok. Cidden bu da kavga aramak.değişik bişey oldu Lale abla ekonomik sıkıntı bunaltmış paşamızı ee ben ne yapayım benim sorunum mu ? Bana sesini bile yükseltmezdi şimdi en ufak bişeyde sinirleniyor ver şunu yaaa tarzı yükseliyor. Kendine gel pardon da diye tersleyince öf bi huzurla yemek yicez herşeyi büyütme ne dedik diyor. Tamam diyorum evet bunaldı anlayışlı olayım ama ben böyle davranışı kabul etmem. Beni beklemeden yemeğe başladı geçen. Pardon dedim napıyorsun ? Ee koydun önüme diyor. Koydumda bekle oturayım bende. Öfff hazır olunca çağır o zaman kavga etmeye yer arıyoesun diyor. Sakinlikle yaptığı her saçmalığa tepki veriyorum manipule etsedw farketmez. He bi de şey var sen böyle devam et aferin diyor ben sanki keyfi kavga çıkarıyorum.
Belkide öyledir tüm gün kızımlayım bunalıyorum gece de aynı el kadar bebeyle nasıl sosyalleşeyim market park o kadar dışarı çıkarken binbir savaş zaten ek gıdası da zorluyor. İnşallah büyüyünce geçerAma bunda da bir şey yok. Cidden bu da kavga aramak.
Nedense bebek ufakken ben de böyleydim. Emzirme, gece uykusuzluğu insan biraz da çatacak yer arıyor belki de.
Siz de abartmayın
O yüzden fikir almak istedim. Evet elinden geleni yapıyor bu yüzden hiç abartı bişey yapmadım. Dinlensin pazar dedim 9 a kadar uyudu ben 6 da uyanıyorum. Pazar ona çocuğu kitleyip çıkmıyorum ama o bu aralar abartınca gözüme geldi sinirlendim. Saat 3 küsür gibi su almaya çıkıcaktı aşağıda işi vardı bina tadilatıyla alakalı. Kızım uyanınca yanına yattım yemeğinde altını kapadım falan işte 4 buçukta işim bitti yeni gidiyorum narkete yazmış saat altıya gelitor bi aradım kardeşimdeyim kameradan gördüm sen uyuyordun diyor. Sen zaten 9 10 a kadar keyif yapmışsın sadece evi süpürdü sildim adam yok ortada. Eve geldi saat 7. Beyfendi üstünü değiştirdi çatıya malzeme koymaya gitti çocuk hala bende yemek yapmaya çalışıyorum. Ee yemek yedik çöp atmaua çıktı bu seferde orda takıldı. Bana bu artık sorumsuzluk geldi çok sinirlendim. Biraz çocuk baktığında alsana oh bee valla belim ağrıdı diyor ee ben akşama kadar bakıyorum? Haklıymışımm elinden geleni yapıyormuş. Takılıcaksa planlı takılsın bende anneme geçerim alırım kızımı çıkarım uyurum ne bileyim ona göre yaparım planımı.Eşine haksızlık ediyorsun bence. Adam sabahın nurunda işten çıkıp, akşam 8 de kaç tane araç değiştirerek eve geliyor. Bu tempoda çalışan bir eş olarak evde ve çocukla ilgili elinden geleni yaptığını sen yazdın defalarca.
Sen uyurken kardeşine gitmesi bile batmış.
Biz çocuklar küçükken ayrı ayrı çok plan yapardık. Evet annenin daha az süreli bir yaşa kadar ama hiç olmamasından iyidir. Sen de bir pazar arkadaşların tek çıkıp bir kahvaltı yaparsın, kahve içersin.
Eşin hiç destek olmayan, anlayışsız bir insan olsa tamam ama öyle değil. Kendi kendini doldurup negatif enerji yayınca eşin her bulduğu boşlukta evden dışarı çıkmak istemeye devam edecek. Koyduğun yemeğe sen oturmadan başladı diye laf etmişsin. Adam acıkmıştır belki olabilir yani. Gözümde her şeye söylenen sevimsiz bir kadın belirdi kusura bakma. Sen böyle her şeye söylenince kocana ayar vereceğini sanıyorsun ama bence yanlış taktik.
O sana söylemeden pazar gününe plan yap hemen mutlu mutlu anlat ona aşkım plan yaptım diye mahcup olur yok diyemez zaten eğer derse de gideceğim diye sen söyle tartışmadan ben bana yok demiştim diye al karşına konuş sonra baktın devam ediyor mesafe koy anlasın hatasını sen de çık gez bir yerlere git çocuğu ona bırakıp o ne yaparsa aynısını yapBacım durum iyiydi de tek maaşa düşünce bocaladık ya nasıl oldu anlamadık. Sağlıksal sıkıntı da girdi araya. Bi yandan da kavga etmeyip bunu yapmayıda düşündüm. Yinede konmple tepkisiz mi kalmalıyım?
Ben 6 gün çalışıp 8 de geldiğini düşününce sadece size haklı diyemiyorum. Bazen biz kendimize de yapıyoruz, anladığım kadarıyla eşinize bebeği bırakıp çıksanız sorun olmayacak. Benim de bebeğim var hani empati yapmıyor değilim ama adam gerçekten bunalıyor olabilir mi? Birde ne iş yapıyor iş yoğunluğu nasıl bunlar da önemli. 2 hafta üst üste plan yapması hoş değil ama yazın ortasına geldik 2.kez denize gitmesi normal. Siz de çocuğu bırakıp denize gidin durumu eşitlemiş olursunuzDua edin KPSS başladım çocukla nasıl olucaksa. 82 üstü alırsam atanabilirim. Hastanede kızımıda kreşe veririm. Hemdee rahatlarım. Ben daha çok haklı değilmiyim ? Onun stresi daha az.
Bu kısımda haklısın işte bence adam evden kaçıyor resmen. Hafi sen uyuyordun kardeşine uğradı bunda bir şey yok çöp bahanesine gezip gelmek nedir?O yüzden fikir almak istedim. Evet elinden geleni yapıyor bu yüzden hiç abartı bişey yapmadım. Dinlensin pazar dedim 9 a kadar uyudu ben 6 da uyanıyorum. Pazar ona çocuğu kitleyip çıkmıyorum ama o bu aralar abartınca gözüme geldi sinirlendim. Saat 3 küsür gibi su almaya çıkıcaktı aşağıda işi vardı bina tadilatıyla alakalı. Kızım uyanınca yanına yattım yemeğinde altını kapadım falan işte 4 buçukta işim bitti yeni gidiyorum narkete yazmış saat altıya gelitor bi aradım kardeşimdeyim kameradan gördüm sen uyuyordun diyor. Sen zaten 9 10 a kadar keyif yapmışsın sadece evi süpürdü sildim adam yok ortada. Eve geldi saat 7. Beyfendi üstünü değiştirdi çatıya malzeme koymaya gitti çocuk hala bende yemek yapmaya çalışıyorum. Ee yemek yedik çöp atmaua çıktı bu seferde orda takıldı. Bana bu artık sorumsuzluk geldi çok sinirlendim. Biraz çocuk baktığında alsana oh bee valla belim ağrıdı diyor ee ben akşama kadar bakıyorum? Haklıymışımm elinden geleni yapıyormuş. Takılıcaksa planlı takılsın bende anneme geçerim alırım kızımı çıkarım uyurum ne bileyim ona göre yaparım planımı.
Beraber zaman zaten az geçiriyoruz hızlıda yiyor ee erken başlarsa ben başlamadan yemeği bitirir beklemesini söylemek istedim sonuçta kızımız büyücek aynı anda sofrada olmak önemli diye düşünmüştüm.Bu kısımda haklısın işte bence adam evden kaçıyor resmen. Hafi sen uyuyordun kardeşine uğradı bunda bir şey yok çöp bahanesine gezip gelmek nedir?
Yani yemeği yemekhanede gibi aynı anda başlayan azdır sanıyorum orada gereksiz yükselmişsiniz ama diğerlerinde haklısınız
Domino taşı gibi gezdikçe gezesi geliyor maça gittikçe gidesi cidden doğru. Benim eski mahallem burda değilki kimsem yok. En yakın arkadaşıma gitmem otobüsle 1 saat. Pazar günüde saflığım kocam evde diye plan yapmıyordun ama yapıcam.Diğer yorumları okumadım ama kocası çok gezen bir insan olarak bende yorum yapayım dedimMahallede tanıdığı çıksa bakkala gidip biraz takılması normaldir.Cunku bizde komşulardan birini görünce biraz çene calabiliyoruz.Mumkunse arada bir sizde çocuğu bırakıp komşuda bir kahve içebilirsiniz.ben olsam her akşam kızıp boşuna kavga çıkarmak çünkü uzun vadede evlilikte sorunlar yaratabiliyor Ama hafta sonlari için mutlaka sakin bir vakitte konuşup sizinde ihtiyaciniz oldugunu belirtmelisiniz çünkü erkek erkege gezdikçe daha çok gezmek istiyorlar.Parayi bahane ederse sizde ya beraber gidebileceğinizi yada gitmemesi gerektiğini söylemelisiniz çünkü para yoksa kimseye yoktur.bu hafta arkadaşlarıyla çıkacağı parayi kenara koyup obur hafta cikmaniz daha mantikli
Çok fazla anlayışla karşıladım. Pazar sabah uyur 9 a kadar ben çocuklayım. Ben bakayım der de neyse derim bi izin günü. İşten gelip 1 saat bakıyor aonra zaten bende uyku uyanıyor git gel sonra rahat yatıyor sabaha kadar kesintisiz uyuyor hadi kalkta sen nöbet bekle bile demiyorum uykusuz kalıyorum işe gidiyor diye. Denize gitti neyse dedim olabilir maça da gitti anlayışsız bi insan değilim ama abartmaya başlamadı ? Bana danışmadan pazar günü plan yapmak nedir? Karısı ve kızı var sonuçta.Ben 6 gün çalışıp 8 de geldiğini düşününce sadece size haklı diyemiyorum. Bazen biz kendimize de yapıyoruz, anladığım kadarıyla eşinize bebeği bırakıp çıksanız sorun olmayacak. Benim de bebeğim var hani empati yapmıyor değilim ama adam gerçekten bunalıyor olabilir mi? Birde ne iş yapıyor iş yoğunluğu nasıl bunlar da önemli. 2 hafta üst üste plan yapması hoş değil ama yazın ortasına geldik 2.kez denize gitmesi normal. Siz de çocuğu bırakıp denize gidin durumu eşitlemiş olursunuz
Bunun için pek fırsatım yokki haftaiçi 8 e doğru geliyor yemek toplama çocuğu zor uyutuyorum 9 da uyuyor ya da daha erken biraz daha geç. Çocuk hemen dalmıyor uyanıyır sık sık ben gece dışarı çıkmadım hiç arkadaş ortamım yok. Ee pazar günüde iş güç hiç aklıma gelmedi ama pazar çıkıcam bırakıp. Babasıyla dışarı gönderince geliyorlar hemen :)daha önce yazılmıştır mutlaka ama, çocuk yeterince büyümüş bence babayla takılabilir. Hava da güzel gönder çöpe markete hadi babasıyla biraz hava alsın diye. Ya da sen bırak onları evde sen çık dışarıda işleri hallet.
Yaptım yaptım arkadaşımdan kitap alıcaktım alırız bu pazar dedim bekliyorum bakalım ne olcak. Benimde bi huyum var böyle kısıtlamak hayır gitmiceksin diye cırlamak yerine öylemi paşam hay hay diyip tüm pazarları onsuz geçiririm. Yalvarır karımda karım diye. Dün bana seslenmiş odadan gel demiş noldu dedim gitmedim ölsem haberin yok gelmedin diyor. Aman dedim abartma ya işim vardı. Film yerine dizimi açtım filmimizi açsana dedi umursamadım telefonu bırakınca açarım çok önemli değil dedim. Ben bilmiyorum sanki beyfendiyi bırakıp takılmayı aşırı sinir oldum. He şey de dedim bu akşamda çöpü ben atayım bir bakmışssınn 2 saat gelmemişim ne güzel olur dimii. Sesini çıkarmadı. Bilmiyorum böyle yalvarıptaa nereyee hayır gidemezsin yapıda bi kadın olmadım olmam mı lazım onuda bilmiyorum gitmek mi istiyor gitsin ama bunun cezası bensizlik olu kafasındayım. Sadece nasıl tepki vericeğimi bilmiyorum sinirimden.Pazar günü planını çoktan yapmış olman lazımdı o mesajdan sonrabebegini birakıp artik kuaföre mi gidersin avm gezmeye mi bul birsey arkadaşlarının storyilerine baksın evdem
2026 kpss hazırlanıyorum kuzum. Kitaplar aldım arkadaşım Başakşehir Çam sakuraya atandı aynı bölüm 81. 2. Üni olarakta tıbbi sekreterlik okuyacağım. Kızım yanımda olur hastanenin kreşi oluyor hemde memurlara kısmi çalışma geldi.Bunların sebebı hep ekonomik zorluklardan.
Sız ise gırmeyı planlıyordunuz ne oldu? Adam tek başına calısıyor altı gün full time.
Çoğu konuda da destek.
Sız de bır haftasonu çıkın gezın arkadaşlarla çok istiyorsaniz.
Sureklı çocuk başında durunca insan her şeye takılıyor.
kismi çalışma geldi, yarım maaş yarım sigorta yarım gün çalışma. kimse babasının hayrına yarım gün çalıştırmıyor. sizin konular hep geriyor beni ya, sizin suçunuz yok da benim suçum girip okumak2026 kpss hazırlanıyorum kuzum. Kitaplar aldım arkadaşım Başakşehir Çam sakuraya atandı aynı bölüm 81. 2. Üni olarakta tıbbi sekreterlik okuyacağım. Kızım yanımda olur hastanenin kreşi oluyor hemde memurlara kısmi çalışma geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?