Eşlerinin yanında eşlerimize bakan kadınlar

En iyisini yapmışsınız biz ve hezeyanlarımız:)

Evet farkındayım verilmeye çalışılan mesajın ama hiç oralı değilim:) başka kadınları koruyacağım derken, olayı yaşayan kadınları eleştirmek kadınların error vermesi gibi bir şey:)

Kadınız biz bakarken her şeyi düşünebiliriz, demek yakıştıramadıklarındamış.işte şimdi kalbim kırıldı:)

Konu acacak kadar sik bakiyorlarsa surekli bakiyorlardir. Arada bir baksalar niye konu acasiniz ki

Size iki ornek vereyim. Birincisi kuzenim cok kilolu ve oldukca bakimsizdir ama enteresan bir ozguveni var ve kiyafetleri de kilosuna gore tuhaf. Bir gun beraber yururken "wolfrog abla ne kadar dikkat cekiciyim degil mi, herkes bana bakiyor" demisti. Insanlarin "bu ne ya" bakisini begenme olarak algiliyordu mesela.

Ikincisi bir arkadasim yeni evliydi. Kendisi adeta bir Marlyn Monroe gibiydi. Ilyas Salmana cok benzeyen biriyle evlenmisti. Bu yuzden cevresine karsi surekli kendini kanitlama ihtiyaci duyuyordu. Yolda yururken durmadan o sana bakiyor bu sana bakiyor vay efendim kocama bakip duruyorlar deyip dururdu hatta kavga cikarirdi.

Sizin durumunuz ya bunlardan biri veya daha once de dedigim gibi inanilmaz muthis yakisikli bir esiniz var. Arkadaslar fanus onermis, degerlendirin bence.

Ay resmen gozleriyle yiyorlar adami

Hiç eşime baktılar mı diye dikkat etmedim.

Kendisi dikkat ediyor bana bakanlara,o sinir oluyor

Yıllar yıllarr önce ben genç iken
bi sevgilim vardı...çocuk manyakça yakışıklıydı
şu twilight midir nedir kurt adam vardı uzun saçlı.. kopyası....bütün güzelliğim yerle bir oluyordu onla ya...bakan bakana demiyorum bile...
gelgelelim kendisine...çocukta o zaman olan özgüvensizlik kimsede görmedim ya...şu an ne halde bilmiyorum da ...umarım toparlamıştır
adam bir çok kızdan güzeldi ya...yüz fizik bir numaraydı yani

evet durumdan istifade baya süründürmüştüm

Kadınız biz bakarken her şeyi düşünebiliriz, demek yakıştıramadıklarındamış.işte şimdi kalbim kırıldı:)

tam tersi cok hos olabilirsiniz ve sizi esinize yakistirmiyor olabilirler,yani msjda da yazdim kadinlarin kafasinda kurdugu senaryolar uzar gider..
sunu da diyebilirler madem alindiniz..
adamdaki tipe bak,kadin kesin parasi icin bunla..hmmm acaba yatakta mi iyi ki,yoksa su tipe bakilir mi vs..
yani sizi kirmak icin yazmadim emin olun.
sadece esinize bakan kisi kesin kafasinda kiyas yapiyordur,yoksa eminim hos bi bayansinizdir.

Geçen gun İst.da otobuste 4 kisi karsilikli oturulan kisimda 2 'turist' kadin esime oyle bakti ve dudaklarini buzup tuhaf hareketler yapip sarki soyledi ki oha dedim. İlk defa boyle bir sey oldu. Polemik olmasin diye nereli olduklarini soylemiyorum ama cok sinirlendim! Sebebi bizim gorunusumuz falan da degildi, kadinlarin yaşam tarziydi, daha da açik yazamayacagim... Ama hoş degil. Konu sahibi hakli yani fark edilecek kadar bariz bakiliyorsa hoş bir sey degil.

Benimde başıma gelmişti. Bende içimden dedimki Sen anca uzaktan bakarsın, ona ben sahibim demiştim sende öyle yap çok kendini rahatlatırsın :)

Benimde başıma gelmişti. Bende içimden dedimki Sen anca uzaktan bakarsın, ona ben sahibim demiştim sende öyle yap çok kendini rahatlatırsın :)
Öyla ama ya adamın da dikkatini cekerse nolucak ? İçinden onu beğenmesi bile hiç hoş olmaz bence..
Ben sadece bir kez rastladım ama ama gerizekalı kız bakısı baya abartmıştı.. Daha önce hiç böylesine rastlamadım ve kıza haddini bildirdim bakışlarımla...
Daha önce kimseye böyle nefretle bakmamiştim.. Katil olabilirdim orada

Ben anlamadim neden bu kadar tepki gosterilmis.Konu sahibi kesinlikle esinin yakisikliligini yazmamis,hissettirmemis bile.Bazen bi yere gideriz oradaki kadinlar esimin gozunun icine bakar,siparisi ondan alir ben konusunca yuzume bakmaz...Bi baska ornekte spor salonuna giderken kapidaki kizlar cogu zaman esime selam verirler :))) Yani bakarlarda bakarlar...Esin bakmasin o yeter :)

Evet öylelerini anlatmak çok zor. :) nasıl onlar zorlayarak yanında eşi olan adamlara göz atıyorlarsa, benimde onlara zorlama laflarım oluyor. Muhtemelen siz şikayette bulundunuz mesajımla ilgili ki pasifleştirilmiş üyeliğim bikaç gün üsluptan dolayı :) ama malesef ki edep haya yoksunu kadınlar olduğu müddetce kaşar ve yollu sıfatları bakidir.

Son düzenleme:
Birgun sevgilimle magazaya gittik ben kabine girdim o beni bekliyor. Magazada calisan 2kiz geldi kabinin onune sevgilim de orada. Yuksek sesle "ayrildim hala pesimde dolaniyor" diye kiz digerine anlatiyor sevgilime duyurmaya calisiyor. Ben ciktim askim nasil olmus dedim kizlar uzaklastilar hala bi tanesi sevgilimi kesiyordu

Birgunde yolda elele yururken kadinin biri yol sordu ben anlatiyorum hic yuzume bakmiyor sevgilime bakiyor sevgilim soyledi surasi falan diye onunla konuştu beni yok saydi resmen
Yani olmuyor degil maalesef nefret ediyorum oylelerinden. Neyseki yanimizdaki adam.

Ed
Est.kızmadım, kırılmadım zaten:) sorumda dediğim gibi, nedeninş sordum ve başına gelen var mı diye devam ettirdim yaşayan arkadaşlarımız az buz değilmiş

Yani bu durum, eşlerimiz yanımızdayken bize bakılması kadar sinir bozucu. ve sık yaşanıyor. Nasıl ki eşimiz farkeder sinirlenir çevre hak verir "namus" der biz yaşayınca yok canım kim sizin kocanıza kaldı oluyor:)

Örnekler üzerinden genelleme yaparsak, benim size örnek vermeme gerek yok.diğer bayanlar yaşadıklarını yazmış.fanus kısmını zaten değerlendirdik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…