Eşlerinin yanında eşlerimize bakan kadınlar

ne stresli hayatiniz var bacilar yahu.
disari ciktiginizdan da bisey anlamayip, sana baktilar bana baktilar, sen sinirlendin ben sinirlendim diyip eve gerimi donuyosunuz?
yazik harcadiginiz zamanada parayada, evde oturun en superi siz.

Bu olayi bazen bizde yasiyoruz. Bende kadinlara ters ters bakıyorum. Sonra onlarinda duyacagi bi sekilde 'yaninda sevgilisi/kocasi var utanmadan sana bakıyo aşkım dünyanin çivisi çıkmış' diyorum.Eşimle gülüp geçiyoruz. Bilerek yuksek sesle soylerim hep arada bi kac ufak hakaret mahiyetinde sözcüklerimde olur dogrudur

Eşinizin gözüne dik dik bakabilmesi için eşinizinde bakması gerekiyor bakmıyorsa da hiç aldırış etmeyin.Çok yakışıklıysa eşiniz bundan olabilir o yüzden erkeğin güzeli çşrkini olmaZ.

:) çok güzel yöntem bu denemem lazım

saka degilmi? gercekte boyle bisey yapmiyorsun.

Kim bakıyor ise baksın buda dert mi yahu
Erkekler için çarşaf talep eden olursa şaşmiyacağım artık bdv okuduğum konulardan sonra

Laflarınızdan sonra sizin arkanızdan da iyi gülüyorlardır emin olun. Haberiniz olsun diye yazmak istedim .

Kim bakıyor ise baksın buda dert mi yahu
Erkekler için çarşaf talep eden olursa şaşmiyacağım artık bdv okuduğum konulardan sonra

Fanus üreticem ben onlara. Yakışıklı kocalarını fanusa koysunlar. Camları da filmli yaptık mı daha ne olsun.

kıvanç tatlıtuğu bile beğenmeyen türk kızları var. sokakta genelde burnumuz havada sizin eşinize bu kadar bakılması bana doğal gelmedi . başka bir şey vardır.belki bir fikir siz biraz fazla inceliyorsunuzdur insanlar bakıyor mu diye . mesela o kadın da kızlar sokakta yürüyemiyorum kadınlar hep beni inceliyor diye konu açıyordur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…