- 4 Eylül 2013
- 1.513
- 1.560
- 83
- Konu Sahibi _lady_bug_
-
Belki, bu adamin esi yanindayken beni neden kesiyor bakisi atiyordur. Olamiyo mu oyle?
Evet arkadaşım konuyu anlamış:)Yok olmuyomuş. Konu sahibinin eşi kimseciklere bakmıyormuş.
İşte onun da yaptığı yanlış:)Cnm ben size katılıyorum var öyle leri benim başıma geldi ama bekar bayandı
Bir arkadaşım hatta kocası başka kızlara baktığı için o da başka adamlara baktigini söylemişti
Hahaha koptum yorumaEşiniz çok yakışıklı olduğu için gözlerini alamıyorlardır. Benim beye hiç öyle bakan süzen olmuyor. Çirkin adam aldıysam demek.
:) çok güzel yöntem bu denemem lazımBu olayi bazen bizde yasiyoruz. Bende kadinlara ters ters bakıyorum. Sonra onlarinda duyacagi bi sekilde 'yaninda sevgilisi/kocasi var utanmadan sana bakıyo aşkım dünyanin çivisi çıkmış' diyorum.Eşimle gülüp geçiyoruz. Bilerek yuksek sesle soylerim hep arada bi kac ufak hakaret mahiyetinde sözcüklerimde olur dogrudur
Bu olayi bazen bizde yasiyoruz. Bende kadinlara ters ters bakıyorum. Sonra onlarinda duyacagi bi sekilde 'yaninda sevgilisi/kocasi var utanmadan sana bakıyo aşkım dünyanin çivisi çıkmış' diyorum.Eşimle gülüp geçiyoruz. Bilerek yuksek sesle soylerim hep arada bi kac ufak hakaret mahiyetinde sözcüklerimde olur dogrudur
İlahi senEşiniz çok yakışıklı olduğu için gözlerini alamıyorlardır. Benim beye hiç öyle bakan süzen olmuyor. Çirkin adam aldıysam demek.
Laflarınızdan sonra sizin arkanızdan da iyi gülüyorlardır emin olun. Haberiniz olsun diye yazmak istedim .Bu olayi bazen bizde yasiyoruz. Bende kadinlara ters ters bakıyorum. Sonra onlarinda duyacagi bi sekilde 'yaninda sevgilisi/kocasi var utanmadan sana bakıyo aşkım dünyanin çivisi çıkmış' diyorum.Eşimle gülüp geçiyoruz. Bilerek yuksek sesle soylerim hep arada bi kac ufak hakaret mahiyetinde sözcüklerimde olur dogrudur
Kim bakıyor ise baksın buda dert mi yahu
Erkekler için çarşaf talep eden olursa şaşmiyacağım artık bdv okuduğum konulardan sonra
Fanusta bile kıskanmanin bir yolunu bulup buraya yazarız bizFanus üreticem ben onlara. Yakışıklı kocalarını fanusa koysunlar. Camları da filmli yaptık mı daha ne olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?