Ne büyük hayal kırıklığı olmuştur senin için..
Biraz yapmasan eşinin kişisel işlerini filan, alışmaz mı kendi yapmaya??
bazı analtmış eşim cam siler, toz alır, süpürür vs...
sizinkiler koca ise benim ki ne diye düşünmeye başladım şimdi:S paketlediğim çöpü aşağıya indirmekten acizdir kendisi :SSS
evlendikten sonra ilk sabahımızda,sabah oldu hadi kalkıp kahvaltı yapalım dedim.kahvaltıyı hazırla geliyorum dedi,döndü uyudu.şaşırdım kalakaldım.beraber hazırlarız diye düşünmüştüm ama nerde ilk şoku o zaman yaşadım.yani kısaca bana hiç yardım etmez...
3 senedir evliyim...
arkadaşlar ciddi misiniz? gerçekten bunları yapıyor mu adamlar?
şoklardayım vallahi...
canım sen hiç şunu yaparmısın edermisin demedinmi eşine deyince yapmıyormu.kimisinin eli hiç yatkın olmaz ev işlerine falan.benim eşim evlenmeden öncede evde kendi işi kendi yapan birisidr.eltimle aynı evde kalıyorlarmış ve eltimin çocuklarını hep eşim uyutur oyalarmış.ve köydede hep işlerine koşturmuştur.
tabı herşeyın zamanı var.adam yorgunkende iş beklenemz.
Hanımlar merak ettiğim bir konu bu.
Eşleriniz ev işlerine yardımcı mı? Ya da ne derece yardımcı?
Biz daha yeni evli olmamıza rağmen biraz yaklaşımları değişti sanki eşimin.
Yani ilk başta her şeye aşırı derecede yardımcı olmaya çalışırken şimdi bu tutumunu biraz azalttı
Gitgide daha da mı azaltacak merak ediyorum...
haftasonu da aynı ki?
tıraş olur, tıraş köpüğünün kapağı bir yerde, gövdesi bir yerde, tıraş bıçağı bir yerde...tam 1 hafta kaldırmadım onları musluğun yanından bakayım kaldıracak mı diye. yok! kaldırmadı. hiç de rahatsız olmadı
giysilerini çıkarır oturma odasının bir yerinde, çorap bir yerinde, ders kitapları bir yerde, kalemler açık bir yerde... aşırı dağınık...düzensiz...
Bizde temizlik eşimin yemek ve çamaşır benim işimdir. Ütüsünü herkes kendisi yapar ama.
canım tatlı dilinle uyar erkeklere ters gıdınce tmm zıtlaşıyorlar.bebeğin varmı bılmıyorum ama .benım arkadaşta bu konuda cok dertlıydı kı o calışan bır bayan ondan gec gelıyor .adam gelıp yatıyordu kadın gelınce yemek dı ekmek al yok couğu okuldan al.duşunku 11 senelık evlı ılk defa bu sene perde takmış kocası.yanı ekmeğı neden almadın deıdğınde eşi buda evımızın ekmeğını babası alır babanın elı ekmek kokmalı demış.ve adam artık ekmek alıyor duşunun.bu gıbı yontemler lazım.
sert dille de olmadı, tatlı dille de olmadı... olacağına dair umudum da kalmadı buradaki yazıları ve kocaları okuduktan sonra :/
sert dille de olmadı, tatlı dille de olmadı... olacağına dair umudum da kalmadı buradaki yazıları ve kocaları okuduktan sonra :/
canım tatlı dilinle uyar erkeklere ters gıdınce tmm zıtlaşıyorlar.bebeğin varmı bılmıyorum ama .benım arkadaşta bu konuda cok dertlıydı kı o calışan bır bayan ondan gec gelıyor .adam gelıp yatıyordu kadın gelınce yemek dı ekmek al yok couğu okuldan al.duşunku 11 senelık evlı ılk defa bu sene perde takmış kocası.yanı ekmeğı neden almadın deıdğınde eşi buda evımızın ekmeğını babası alır babanın elı ekmek kokmalı demış.ve adam artık ekmek alıyor duşunun.bu gıbı yontemler lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?