Nadiren tartışıyoruz o da genelde başka biri yüzünden oluyor. Hiç ikimiz arasında sen şöyle yaptın sen böylesin kavgası olmadı. En yakın kız arkadaşımı çok sevmez kendisi. Bi onun yüzünden tartışırız o da düzeldi çok şükür hallettik. Sinirlenince bağırır çağırır ben hep sessiz kalan taraf olurum. Sesim çıkmaz çok. Eğer ben de bağırırsam daha çok sinirleniyor çünkü. Kavga da etsek küssek de ayrı yatmak yok diye en başta söz vermiştik. Tartışınca hemen bunu hatırlatıyorum o her ne kadar yanımdan uzaklaşmak istese de.
En son iki ay önce tartıştık geçti oturma odasına kafası dağılsın diye PS oyunu oynamış.Ben de içerde adam sakinleşsin gelsin diye bekliyorum bi de seksi meksi giyiniyorum ki yumuşasın


Baktım gelmiyor geceliğimin askısını düşürdüm yanına gideyim dedim orda uyumuş
Ben de tekrar içeri gitmedim yere oturdum. Başucuna kafamı koydum oturur vaziyette ben de uyudum. Hasta bekler gibi. Sonra baktı kafasının yanında biri nefes alıp veriyo korktu bi şaşırdı sonra saçımı okşadı özür diledik birbirimizden. Aşırı duygusal olduğum için üzülüyorum hemen ağlamaya başladım beni yalnız bırakma bir daha diye.
Bide eğer çok sinirliyse öpmeme elini tutmama falan izin vermiyor. Uzaklaşıyor sakinleşip öyle geliyor. Şunu söyleyebilirim ki ilişkiyi ayakta tutacak şey seygiyse saygı da bir o kadar temel direk.