Esleriniz ve kavgalariniz

Ben kendime hakim olamıyorum hanımefendi. Kavga etmekten haz duyuyorum. Ve eşimden boşanırsam da bunun şiddet yüzünden olacağını sanmıyorum çünkü şuan gayet düzgün, seviyeli bir evliligim var. Ilerde şiddet olursa da evelallah bırakacak gücüm var. En güzel evlilik sizin tamam. Siz en birinci en mükemmel evliliğe sahipsiniz.
Evlilik mi yaristiriyoruz burada?
Konu sahibi sormus yaziyoruz , su sitede senelerdir sizin gibi baskalarinin yorumlarina laf atan insanlarin hep cok kiskanc oldugunu dusunmusumdur
Kul hakki almadan yorum yapmayi beceremeyenler gercekten kendi kiskancliklarinda bogulanlar
Tekrardan alintilamazsaniz sevinirim

Evlilik mi yaristiriyoruz burada?
Konu sahibi sormus yaziyoruz , su sitede senelerdir sizin gibi baskalarinin yorumlarina laf atan insanlarin hep cok kiskanc oldugunu dusunmusumdur
Kul hakki almadan yorum yapmayi beceremeyenler gercekten kendi kiskancliklarinda bogulanlar
Tekrardan alintilamazsaniz sevinirim
Çok kıskanıyorum sizin zavallı hayatınızı sormayın:D isim gücüm yok

Ben daha çok deli oluyorum .çünkü kolay kolay sinirlenmez..büyük kavga çıkması gereken olaylar oldu ama 3.şahıslar yüzündendi..kapıyı kapattım .kendi ailem dedim .
Eğer kaybetmeyi göze alıyorsan sınırların olmaz..saygın sevgin olmazsa çabuk kırar dökersin.
İradesi zayıf dürtüleriyle hareket eden biri ile birlikte olmazdım ..
Yani en başta tanıştığın gün kişi kendini belli eder ..ama ne olacağını bilemeyiz
Hayatta ne başımıza geleceğini bilemeyiz.
Şu an Corona var ..bin türlü fikrimiz değişti..
Çatışmamız oluyor..ama ortak noktada buluşabiliyoruz..
Şiddetten, kabalıktan ,fayda gelmez ..yakının ,sevgilin yılları verseniz bile en kırmayacagın ,gül gibi davranman gereken insan..ezil, bükül değil herşey dozunda güzel ..
Tartmak da önemli bence..
Çocuk sahibi olunca dinamikler daha çok değişiyor ..ilişkileri çabuk tüketmemek gerekiyor.
Uzattım ...hayırlı,mutlu, evlilikler dilerim

Biz dun gece cok fena tartistik. Hala konusmuyoruz. Ayri ayri takiliyoruz evde. Ben bagirma cagirma sevmem ama onun hobisidir. O bana bagirip suclayinca ben de karsilik veriyorum bazen daha da deliriyor. Raflardan Dan dan biseyler alip yemek hazirliyor kendine simdi.
Dun geceki ve diger cogu kavgamiz da benim rahat onun evhamli olmasjndan kaynaklaniyor. En ufak kirilsin hemen corona oldum kesin deyip benim de evde pesinde dort donmemi bekliyor. Ya nolcak atesin 36.5 ( normalde hep 36 dir) bekle stres yapma artarsa gideriz diyorum umursamiyor oluyorum.
Ama bu sorunlar biz 8 yildir beraberiz ilk gundern beridir vardi. Azicik torpulendik yillar gectikce ama ana fikir ayni. Esimi sevsem de bu karakterlerimiz de bizim evlenmemiz hataymis. Hanimlara tavsiyemdir, sizi cekecek adamla evlenin sizi gerenle degil. Bana babam gibi lokum gibi adam lazimdi ama ben gidip bunu buldum mustehak bana!

En son patates kızartacağı içine yağ koyup hazırladığım tavayı beğenmeyip(lavaboda acil işim vardı) lavaboya kadar gelip bana ömür törpüsü dediği için kavga ettik.
Her hafta sonu alkol almak istemesi yüzünden kavga ederiz
Alışveriş yaparken kap kacak saksı bakmama terslenir (kulağıma şu kadar para kaldı der) kavga ederiz.
Üşüyorum kombiyi kapatır bende kansızlık olduğunu bile bile kavga ederiz.
İşle ilgili sıkıntılarını benden çıkarır. Kavga ederiz

Ben kendime hakim olamıyorum hanımefendi. Kavga etmekten haz duyuyorum. Ve eşimden boşanırsam da bunun şiddet yüzünden olacağını sanmıyorum çünkü şuan gayet düzgün, seviyeli bir evliligim var. Ilerde şiddet olursa da evelallah bırakacak gücüm var. En güzel evlilik sizin tamam. Siz en birinci en mükemmel evliliğe sahipsiniz.

Sizde normal degilsiniz kusura bakmayin

Eşimle tayin sebebiyle ayrı şehirlerde yaşıyorduk. Oğlum için otizm olabilir denildi. Götürmediğim doktor kalmadı. Bu süreçte yanımda olmadığı gibi, benim çocuğumun hiç bir şeyi yok diyordu. Biraz zaman geçtikten sonra eşimin ablasıyla çocuk yüzünden kavga ettik. Ve kadın bana "çocuk annen ve senin yüzünden böyle oldu. Siz bakamadınız" dedi. Eşimi aradım, anlattım. Adam bana"ablam ne diyorsa doğrudur. Anlaşamıyorsak boşanırız" dedi. Bu kavgayı eşimle yapsam unutur devam ederdim. Ama dışarıdan birini evliliğe karıştırmasın beni şok etti. Ablasına bu cesareti vermesi, o kadının benim evliliğim ve çocuğum için konuşma hakkını kendinde görmesi evliliğimin devam etmemesi gerektiğini gösterdi.

Back
X