- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
- Konu Sahibi streshanim
-
Ahahahah, güzel intikam, sevdimİntikam soğuk yenen bir yemek. Ansızın hiç beklemediğiniz bir anda... şikayet etcem
Ama diğer kadınlarda kapıda kuyruk olmuyorTamamen yanlış anlıyorsunuz dediğimi. Erkek arkadaşım dışarıda benden daha güzel daha uzun boylu daha zayıf vs kızları gördükçe “Ben niye Delfino’yla birlikteyim ki, daha güzelleriyle olabilirim” diyecek bir insan değil. Çünkü bundan daha önemli şeyler var, onun için de, benim için de. Seçmekten kastım da karşılıklı olan bir durum, ikimiz de hayatımıza alacağımız, görüşeceğimiz kişileri seçtik sonuçta. Herkes kendi mantığına, beğenisine uyan insanı seçer sonuçta. Bu başkalarına kurulan bir üstünlük değil.
Okulda veya başka girdiğimiz ortamlarda sevgilimle de ilgilenen başka insanlar oldu, benimle de. O ayrı bir durum. Tamamen konu sahibinin kurduğu cümlelere cevap verdim ben. “Delfino’yla olacağıma daha güzellerini bulurum” diyecek adama ben zaten git de bul, o güzel kızlar da seni bekliyordu derim zaten. Ama dediğim gibi sevgilim böyle bir şeyi aklından bile geçirecek bir insan değil.
Kısaca ilk yorumumda demek istediğim şey şu; her zaman bizden daha güzel, daha genç kadınlar olacak. Hayatımızdaki insan da bizi sevmiyor, öyleleriyle birlikte olmak isterse olur. Buna biz yapacağımız bir şeyle engel olamayız. Benden daha güzelleri daha gençleri var diye üzülmek, bunun üzerinden kıskançlık yapmak bize bir şey katmaz.
Kendinizle güzel çelişiyorsunuz. Sahiplenmek? Kadınlar bir mal mı ki “sahip” çıkılmak isteyesiniz?Ama diğer kadınlarda kapıda kuyruk olmuyor
Genel anlamda erkeklere güvenmiyorum güvenenleri de anlamıyorum
O öyle biri değil deyip emin olmak bu kadar inanmak hayal kırıklığı getirebilir
Bu demek değil paranoyak olalım hayatı hem kendimize hem de karşımızdakine zehir edelim
Sadece gözü kapalı güvenmek doğru değil
Ama gidecek adam fanusa kapatsan da gider orası öyle
Ben ilişkilerde hafif kıskançlığı doğru buluyorum
Ben kendimden eminim evet giden gider kendi kaybı ama hiç kıskanmam falan demek de normal değil
Aşk bir sürü duyguyu içinde barındırır
Dediğim gibi paranoyaklaşmadıktan sonra sevgilime sahip çıkmayı onun bana sahip çıkmasını isterim
Bununda özgüvenle ilişkisi yok
Aksine kendime güvenirim her konuda
O kadınlara kafasını kaldırıp bakmayacak erkek yok. Sizin yanınızda bakmiyordur fırsatı olunca içine düşer her erkek gibiYapı olarak dünya nın en kıskanmayan kadınıyımdır heralde karsi cinsi hic kiskanmam .Eşim de surekli işi gereği bankacı güzel bakımlı kızlarla muhattap olur kredi işleri vs yazisir hiç aklıma gelmedi az çok onu tanıyorum yanlışını görürsem de hadi yallahhhh derim .O da beni bilir iş yerinde öğlen yemeğine tek bayan olarak Dig er erkek arkadaslarimla çıkardım hepsini tanır bisey demezdi evliliğin ilk zamanlar giyimime karışmıştı o bayağı mutasip ben tam tersi o dedikçe ben daha açık giydim artık bıraktı bende zaten yaşın verdiği bi olgunluk vs oldu daha dikkatliyim. Biz çift olarak birbirimize saygılıyız galiba ya.Hatta tatilde yabancı rus ukrayna ırklarını görünce eşime offff kızların bacak boyu benim boyum kadar bunlar kadınsa ben neyim dediğim bile olmuştur ama o hiç kafasını kaldırıp bakmaz
Hanımlar çok samimi bir soru soracağım. Burada her gün aldatılma olayları okuyup duruyoruz. Zaten erkeklere güvensiz olan beni iyice güvensiz yapıyor bu durum. Henüz evli değilim, erkek arkadaşım var. Bazen düşünüyorum hepimizin yaşı ilerliyor, etrafta cıvıl cıvıl genç güzel kızlar geziyor, iş hayatında eşleriniz bu kızlarla iletişim halinde oluyor vs. Bi yandan doğum sonrası vücutlarımız bozuluyor. Yani böyle bi durumda eşlerinizi kıskanmıyor musunuz mesela? Ya gözü başka kadınlara kayarsa ya başkasından hoşlanırsa tarzı? Ömür boyu da bu düşünceler çekilmez tabi ama ben güvensizligimden ara ara bunu düşünürüm gibi geliyor.
Mesela bi olay anlatayim sevgilim ablasına yardım amacıyla eşantiyon kalem bastırma işini halletmeye çalışıyor. Gitti seçti beğendi vs. Şimdi ablası şöyle olsun rengi boyle olsun yazısı boyle olsun diyip duruyor. Bu da ordaki kizla surekli whatsaptan yazışma modunda kac gundur. Kız nasil olmus diye fotoğraflar atiyor vs. Sürekli bi iletişim halindeler. En son benimki ablasının numarasını vermiş ablamla konusun ben artık çekileyim demiş. Yok siz çekilmeyin bence demiş kız. Neden dedim böyle diyor. İlk onunla muhattap olmuş ya çekilmesini istemiyolarmis. Anlayacağınız bi kac gündür kızla kalem için mesajlaşıp durmasına bile uyuz olmaya başladım.
Diyorum bu evli hanımlar nasıl baş ediyor bu duygularla? Herkes benim kadar paranoyak değildir illa ki ama bu kadar güzel kadın rekabeti karşısında hiç demiyor musunuz ya hoşlanırsa gözü kayarsa? Gerçekten merak ettim.
Şu sahiplenme cümlesi kadar beni rahatsız eden başka bir cümle yoktur.Ama diğer kadınlarda kapıda kuyruk olmuyor
Genel anlamda erkeklere güvenmiyorum güvenenleri de anlamıyorum
O öyle biri değil deyip emin olmak bu kadar inanmak hayal kırıklığı getirebilir
Bu demek değil paranoyak olalım hayatı hem kendimize hem de karşımızdakine zehir edelim
Sadece gözü kapalı güvenmek doğru değil
Ama gidecek adam fanusa kapatsan da gider orası öyle
Ben ilişkilerde hafif kıskançlığı doğru buluyorum
Ben kendimden eminim evet giden gider kendi kaybı ama hiç kıskanmam falan demek de normal değil
Aşk bir sürü duyguyu içinde barındırır
Dediğim gibi paranoyaklaşmadıktan sonra sevgilime sahip çıkmayı onun bana sahip çıkmasını isterim
Bununda özgüvenle ilişkisi yok
Aksine kendime güvenirim her konuda
Her erkek aldatmaz tabiŞu sahiplenme cümlesi kadar beni rahatsız eden başka bir cümle yoktur.
Ayrıca kapıda kuyruk yok diye durduğunu iddia etmek de çirkin. Yani adam evliliğinde sadıksa çevre tarafından beğenilmeyen bir erkektir demek bu. Dünyanın en saçma cümlesi bence.
Herkes tek beğenen insanla ilişki kurmuyor. Yine beğenen oluyor ama insan belli bir yaştan sonra eş arıyor yanına. Uyum arıyor. Macera aramayan erkekler de var. Bu talep edilmediklerinden değil.
Ha tüm türk kızları kezban diyen ekşiciler, ha tüm erkekler aynıdır fırsat bulan aldatır, başkalarına bakar demek. Nezdimde aynı derecede çirkin ve saçma
Çeliştiğim bir nokta yokKendinizle güzel çelişiyorsunuz. Sahiplenmek? Kadınlar bir mal mı ki “sahip” çıkılmak isteyesiniz?
Güven karşılıklı olarak kazanılır. Kimseye körü körüne güvenmem ama sevgilimin hayattan ne istediğini biliyorum. Onun için sevgi dolu, saygılı, merhametli, anlayışlı, vicdanlı dürüst bir kadın her zaman manken gibi bir fizikten daha önemlidir. Her şey dış görünüş değil. Kimi içim dış görünüş tek etkendir, kimi için önemli değildir. Yüzüne de bakılmayacak tipte insanlar değiliz. Dediğim gibi ona karşı bir güvenim varsa bu da yıllardır bir yanlışını görmemem ve onu objektif bir şekilde gözlemlememden kaynaklıdır.
İlişkinin başında kıskançlıklar normaldir. Ama artık 5 yıl geride kalmış bir ilişkide kıskançlıklar, saçma sapan tripler olmuyor takdir edersiniz ki. İki taraf da birbirini iyi tanıyor, diğerinin üzüleceği davranışlarda bulunmuyor, kiminle ne kadar samimi olması gerektiğini biliyorsa kıskançlık durumu oluşmuyor. Bunu önceki ilişkilerinde hastalık derecesinde kıskançlığa maruz kalmış ve aynı derecede kıskançlık uygulamış birisi olarak söylüyorum. Bu şimdiki ilişkimin öncekiler kadar tutkulu olmadığı, sevgilimi öncekiler kadar sevmediğim anlamına gelmiyor. Ben kıskançlığın tamamen güvensizlik ya da özgüven eksikliğinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Siz farklı düşünüyorsunuzdur, saygı duyarım. Flört aşamasında hafif kıskançlıkların da ilişkiye tat kattığını düşünüyorum.
Ancak uzun süreli beraberliklerde karşınızdaki insan nerede nasıl davranması gerektiğini, kiminle ne kadar samimi olması gerektiğini biliyorsa, karşı cinsle -bunun yanlış bir davranış olduğunu bildiği için- samimiyet kurmuyorsa kıskançlık sadece tat kaçırır.
Etrafımızda nasıl ki bizden daha az çekici kadınlar varsa her daim bizden daha genci daha güzeli de var bu gerçeğin hepimiz farkındayız.. Fakat kocalarımızdan da daha iyileri var..Hanımlar çok samimi bir soru soracağım. Burada her gün aldatılma olayları okuyup duruyoruz. Zaten erkeklere güvensiz olan beni iyice güvensiz yapıyor bu durum. Henüz evli değilim, erkek arkadaşım var. Bazen düşünüyorum hepimizin yaşı ilerliyor, etrafta cıvıl cıvıl genç güzel kızlar geziyor, iş hayatında eşleriniz bu kızlarla iletişim halinde oluyor vs. Bi yandan doğum sonrası vücutlarımız bozuluyor. Yani böyle bi durumda eşlerinizi kıskanmıyor musunuz mesela? Ya gözü başka kadınlara kayarsa ya başkasından hoşlanırsa tarzı? Ömür boyu da bu düşünceler çekilmez tabi ama ben güvensizligimden ara ara bunu düşünürüm gibi geliyor.
Mesela bi olay anlatayim sevgilim ablasına yardım amacıyla eşantiyon kalem bastırma işini halletmeye çalışıyor. Gitti seçti beğendi vs. Şimdi ablası şöyle olsun rengi boyle olsun yazısı boyle olsun diyip duruyor. Bu da ordaki kizla surekli whatsaptan yazışma modunda kac gundur. Kız nasil olmus diye fotoğraflar atiyor vs. Sürekli bi iletişim halindeler. En son benimki ablasının numarasını vermiş ablamla konusun ben artık çekileyim demiş. Yok siz çekilmeyin bence demiş kız. Neden dedim böyle diyor. İlk onunla muhattap olmuş ya çekilmesini istemiyolarmis. Anlayacağınız bi kac gündür kızla kalem için mesajlaşıp durmasına bile uyuz olmaya başladım.
Diyorum bu evli hanımlar nasıl baş ediyor bu duygularla? Herkes benim kadar paranoyak değildir illa ki ama bu kadar güzel kadın rekabeti karşısında hiç demiyor musunuz ya hoşlanırsa gözü kayarsa? Gerçekten merak ettim.
Benim eski erkek arkadaşım Ruslara bakmıyordu onun tercihi LatindiO kadınlara kafasını kaldırıp bakmayacak erkek yok. Sizin yanınızda bakmiyordur fırsatı olunca içine düşer her erkek gibi
Demez olur muyum kıskançlıktan çatlıyorum ama sürekli bu duyguyla da yaşayamam ki yaparsa kendi bilir beni kaybeder deyip rahatlıyorum. Ben de bakımlı biriyim ama dışarıda cidden kızlar aşırı süslü ve bakımlı bir gün eşimin gözü kayarsa diye bazen ama bazen aklıma geliyor. Eşim de yakışıklı boylu yazın da iyi brozlaşır baktılar mı sinir oluyorum. Saldım çayıra Mevlam kayıra ne diyim kardeşilla ki ama bu kadar güzel kadın rekabeti karşısında hiç demiyor musunuz ya hoşlanırsa gözü kayarsa? Gerçekten merak ettim
Evlenince salan tabiri de yine saçmalık.Çeliştiğim bir nokta yok
Ben sevgilimi sahiplenirim bu mal olarak gördüğüm için değil !sevdipim için
Aşırı kıskançlıktan bahsetmiyorum zaten itici
Ben özgürlüğüme düşkün bir insanım hesap vermem kimseye konu o değil
Konu herkes şaşırabilir
insanlar 20 yıl sonda bile aldatılıyor
Bir arkadaşımın eşi 10 senelik beraberlik artı evlilik yaşadığı eşi aldattı
O yüzden büyük konuşmamak lazım dedim
Ben kimsenin beğenmediği adam aldatmaz demedim
Bende beğenilen bir kız oldum hep bende aldatmadım kimseyi
Ama istese çok güzel kızlar var gider dedin bende o kızlar onu beklemiyordur diye karlılık verdim
Fizik boy pos güzellik tabi ki yeterli değil
Karekter önemli
Biri zayıf manken gibi sever diğeri balık etki kızlardan hoşlanır
Herkesin beğenisi farklı
Ama bir kadın bakımlı olmalı dedim ben kendine saygısı olduğu için
Çoğu kadın evlendim diye salıyor bu yanlış
Konu sahibi yaşlanıyoruz falan demiş ona istinaden yazdım
Teşekkür ederim. “Sizi tercih etmiş değil, kendisi tercih edilmemiş bir insan demek ki” dedi arkadaş ya. Ben sevgilimin benden daha iyisini bulamadığı/bulamayacağı için benimle olduğunu düşünmüyorum. O üye böyle düşünüyorsa onun bileceği iş.Şu sahiplenme cümlesi kadar beni rahatsız eden başka bir cümle yoktur.
Ayrıca kapıda kuyruk yok diye durduğunu iddia etmek de çirkin. Yani adam evliliğinde sadıksa çevre tarafından beğenilmeyen bir erkektir demek bu. Dünyanın en saçma cümlesi bence.
Herkes tek beğenen insanla ilişki kurmuyor. Yine beğenen oluyor ama insan belli bir yaştan sonra eş arıyor yanına. Uyum arıyor. Macera aramayan erkekler de var. Bu talep edilmediklerinden değil.
Ha tüm türk kızları kezban diyen ekşiciler, ha tüm erkekler aynıdır fırsat bulan aldatır, başkalarına bakar demek. Nezdimde aynı derecede çirkin ve saçma
O işler öyle de değil zaten. Benim çok güzel bir arkadaşım kendinden kısa, dişlek, konuşmada aksaması olan biriyle evliydi. Aldatıldığı için boşandı. İkinci kocası, zengin, basbaya fiziğine dikkat eden taş gibi bir adam ve gözünün içine bakıyor. Eminim işi dolayısıyla dahi peşinde çok insan da vardır. Bu işler de öyle basit denklemler yok.Teşekkür ederim. “Sizi tercih etmiş değil, kendisi tercih edilmemiş bir insan demek ki” dedi arkadaş ya. Ben sevgilimin benden daha iyisini bulamadığı/bulamayacağı için benimle olduğunu düşünmüyorum. O üye böyle düşünüyorsa onun bileceği iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?