Eşlerinizi kıskanıyor musunuz?

İntikam soğuk yenen bir yemek. Ansızın hiç beklemediğiniz bir anda... şikayet etcem
Ahahahah, güzel intikam, sevdim

Yalnız o konuda sıra size gelmeyebilir, a desem şikayet ediyorlar zaten.
Ve ne yazık ki benim ‘a’ bayağı banlık mevzu içeriyor herhalde ki arkamdan dökülen sular şelale oldu

Ama diğer kadınlarda kapıda kuyruk olmuyor
Genel anlamda erkeklere güvenmiyorum güvenenleri de anlamıyorum
O öyle biri değil deyip emin olmak bu kadar inanmak hayal kırıklığı getirebilir
Bu demek değil paranoyak olalım hayatı hem kendimize hem de karşımızdakine zehir edelim
Sadece gözü kapalı güvenmek doğru değil
Ama gidecek adam fanusa kapatsan da gider orası öyle
Ben ilişkilerde hafif kıskançlığı doğru buluyorum
Ben kendimden eminim evet giden gider kendi kaybı ama hiç kıskanmam falan demek de normal değil
Aşk bir sürü duyguyu içinde barındırır
Dediğim gibi paranoyaklaşmadıktan sonra sevgilime sahip çıkmayı onun bana sahip çıkmasını isterim
Bununda özgüvenle ilişkisi yok
Aksine kendime güvenirim her konuda

Yapı olarak dünya nın en kıskanmayan kadınıyımdır heralde karsi cinsi hic kiskanmam .Eşim de surekli işi gereği bankacı güzel bakımlı kızlarla muhattap olur kredi işleri vs yazisir hiç aklıma gelmedi az çok onu tanıyorum yanlışını görürsem de hadi yallahhhh derim .O da beni bilir iş yerinde öğlen yemeğine tek bayan olarak Dig er erkek arkadaslarimla çıkardım hepsini tanır bisey demezdi evliliğin ilk zamanlar giyimime karışmıştı o bayağı mutasip ben tam tersi o dedikçe ben daha açık giydim artık bıraktı bende zaten yaşın verdiği bi olgunluk vs oldu daha dikkatliyim. Biz çift olarak birbirimize saygılıyız galiba ya.Hatta tatilde yabancı rus ukrayna ırklarını görünce eşime offff kızların bacak boyu benim boyum kadar bunlar kadınsa ben neyim dediğim bile olmuştur ama o hiç kafasını kaldırıp bakmaz

Kendinizle güzel çelişiyorsunuz. Sahiplenmek? Kadınlar bir mal mı ki “sahip” çıkılmak isteyesiniz?

Güven karşılıklı olarak kazanılır. Kimseye körü körüne güvenmem ama sevgilimin hayattan ne istediğini biliyorum. Onun için sevgi dolu, saygılı, merhametli, anlayışlı, vicdanlı dürüst bir kadın her zaman manken gibi bir fizikten daha önemlidir. Her şey dış görünüş değil. Kimi içim dış görünüş tek etkendir, kimi için önemli değildir. Yüzüne de bakılmayacak tipte insanlar değiliz. Dediğim gibi ona karşı bir güvenim varsa bu da yıllardır bir yanlışını görmemem ve onu objektif bir şekilde gözlemlememden kaynaklıdır.

İlişkinin başında kıskançlıklar normaldir. Ama artık 5 yıl geride kalmış bir ilişkide kıskançlıklar, saçma sapan tripler olmuyor takdir edersiniz ki. İki taraf da birbirini iyi tanıyor, diğerinin üzüleceği davranışlarda bulunmuyor, kiminle ne kadar samimi olması gerektiğini biliyorsa kıskançlık durumu oluşmuyor. Bunu önceki ilişkilerinde hastalık derecesinde kıskançlığa maruz kalmış ve aynı derecede kıskançlık uygulamış birisi olarak söylüyorum. Bu şimdiki ilişkimin öncekiler kadar tutkulu olmadığı, sevgilimi öncekiler kadar sevmediğim anlamına gelmiyor. Ben kıskançlığın tamamen güvensizlik ya da özgüven eksikliğinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Siz farklı düşünüyorsunuzdur, saygı duyarım. Flört aşamasında hafif kıskançlıkların da ilişkiye tat kattığını düşünüyorum.

Ancak uzun süreli beraberliklerde karşınızdaki insan nerede nasıl davranması gerektiğini, kiminle ne kadar samimi olması gerektiğini biliyorsa, karşı cinsle -bunun yanlış bir davranış olduğunu bildiği için- samimiyet kurmuyorsa kıskançlık sadece tat kaçırır.

O kadınlara kafasını kaldırıp bakmayacak erkek yok. Sizin yanınızda bakmiyordur fırsatı olunca içine düşer her erkek gibi

Kıskançlık duygum hiç yok, hayatım boyunca olmadı, hiç içimi kemirmez bu tür şeyler. Net bir ilişkimiz var, eşim bilir yanlışı olursa biter hiç uzatmam. Kıskançlığın yorucu bir duygu olduğunu düşünüyorum. Hele fiziksel özellikleri hiç düşünmem ben yaşlanıyorsam o da yaşlanıyor genç kalmıyor ki

Şu sahiplenme cümlesi kadar beni rahatsız eden başka bir cümle yoktur.
Ayrıca kapıda kuyruk yok diye durduğunu iddia etmek de çirkin. Yani adam evliliğinde sadıksa çevre tarafından beğenilmeyen bir erkektir demek bu. Dünyanın en saçma cümlesi bence.
Herkes tek beğenen insanla ilişki kurmuyor. Yine beğenen oluyor ama insan belli bir yaştan sonra eş arıyor yanına. Uyum arıyor. Macera aramayan erkekler de var. Bu talep edilmediklerinden değil.
Ha tüm türk kızları kezban diyen ekşiciler, ha tüm erkekler aynıdır fırsat bulan aldatır, başkalarına bakar demek. Nezdimde aynı derecede çirkin ve saçma

Her erkek aldatmaz tabi
Ama talep gören erkeğin aldatması daha kolaydır
Bu demek değil kesin aldatır ama olasılık yüksek
Evet kimsenin kapısında kuyruk yok bunun nesi çirkin pardon?
Bu bir gerçek
Kezbansam kezbanım benim fikrim bu
Realist bir insanım
Kimseye kendime dahil yüzde yüz güvenmem

Mesela bir kadinla konuştuğunda aradaki mesafeyi koruduğunu görürüm eşimde. Eğer mesafeyi korumasa eşime güvenim gider Buda ilişkiyi bitirebilecek kadar ciddi bi durum. Eğer laubali hareketler sergilese eşim güvenilir olmadığını anlarım. Güzel kadınlar konusuda eşine guveniyorsan o güveni verdiyse umrunda olmuyor

Çeliştiğim bir nokta yok
Ben sevgilimi sahiplenirim bu mal olarak gördüğüm için değil !sevdipim için
Aşırı kıskançlıktan bahsetmiyorum zaten itici
Ben özgürlüğüme düşkün bir insanım hesap vermem kimseye konu o değil
Konu herkes şaşırabilir
insanlar 20 yıl sonda bile aldatılıyor
Bir arkadaşımın eşi 10 senelik beraberlik artı evlilik yaşadığı eşi aldattı
O yüzden büyük konuşmamak lazım dedim
Ben kimsenin beğenmediği adam aldatmaz demedim
Bende beğenilen bir kız oldum hep bende aldatmadım kimseyi
Ama istese çok güzel kızlar var gider dedin bende o kızlar onu beklemiyordur diye karlılık verdim
Fizik boy pos güzellik tabi ki yeterli değil
Karekter önemli
Biri zayıf manken gibi sever diğeri balık etki kızlardan hoşlanır
Herkesin beğenisi farklı
Ama bir kadın bakımlı olmalı dedim ben kendine saygısı olduğu için
Çoğu kadın evlendim diye salıyor bu yanlış
Konu sahibi yaşlanıyoruz falan demiş ona istinaden yazdım

Etrafımızda nasıl ki bizden daha az çekici kadınlar varsa her daim bizden daha genci daha güzeli de var bu gerçeğin hepimiz farkındayız.. Fakat kocalarımızdan da daha iyileri var.. Önemli olan bu gerçeği onlara da fark ettirmek.. Sürekli kendimizi kurup o mu sana bakıyor sen mi ona bakıyorsun, o mu güzel ben mi, onu daha mı çok beğendin yoksa, bugün nasıl giyinmemi istersin, bugün sana ne yapayım falan gibi saçma sapan evhamlara girip kocalarımızın herşeyin en mükemmeline sahip olması gerektiğini kendini mükemmel birer varlık gibi karısının yetersiz gibi görmesini sağlayabiliriz.. Ki maalesef bazı erkeklerde bu kafa var.. Bu kafada olmayan bir adam bile karısını aldatan ya da başka taraflara gözü kayan birini gördüğünde kınasa bile hiç düşünmüyor ki arkadaş bu adam nasıl kendinde bu hakkı görüyor hem de gül gibi karısı varmış adam sanki mükemmel de bunu yapmış gibi bir düşünceye sahip olmayabiliyor.. Yazık olsun adama işte yazık etti evliliğine bir anlık şeytana uymuş diye düşünüyor.. Yani anlatabildim mi bilmiyorum ama bu adamları aşırı kıskanıp çok büyük yerlere koymak belki sevginizden ama adamlar bunu böyle algılayamayabiliyor maalesef.. Kendilerini karşısındakinden daha değerli daha çekici buluyor bilinç altına istemeden böyle şeyler yükleyebilirsiniz..Bu adam sizi seviyorsa sizi beğendi ve sizinle evlenmiş demektir o yüzden gereksiz kuruntulara girmeye gerek yoktur.. Adamı çok seveceksin değer vereceksin iltifat edeceksin ama kendini de seveceksin kendini de beğeneceksin ki dışarıdan daha Özgüvenli durursunuz eşinşzde o zaman size aynı şekilde saygı duyacak sevecek ve sizi beğenecektir. Saçma sapan işler yapmayacaktır zaten.. Ama gereksiz kuruntular yapıp kıskançlığın dozunu abarttığınızda bu adamı olumsuz yönde geliştirecektir.. Zaten ben anlamıyorum çoğu adamın aklına karısı sevgilisi için bu gelmezken neden hep bu adamlar onu yapar bunu yapar diye kadınlar evham içinde.. Biz onlardan değersiz miyiz?? bu birlikte olduğumuz erkekler bizden daha mı üstün??Ya da bizi sevmeyen adamlarla mı birlikteyiz de bunu düşünüyoruz?? Gereksiz sıkıntı yaratmaktan başka birşey değil inanın.. Kimse de zaten vazgeçilmez değil hangi koca sizden daha değerli olacak??

illa ki ama bu kadar güzel kadın rekabeti karşısında hiç demiyor musunuz ya hoşlanırsa gözü kayarsa? Gerçekten merak ettim
Demez olur muyum kıskançlıktan çatlıyorum ama sürekli bu duyguyla da yaşayamam ki yaparsa kendi bilir beni kaybeder deyip rahatlıyorum. Ben de bakımlı biriyim ama dışarıda cidden kızlar aşırı süslü ve bakımlı bir gün eşimin gözü kayarsa diye bazen ama bazen aklıma geliyor. Eşim de yakışıklı boylu yazın da iyi brozlaşır baktılar mı sinir oluyorum. Saldım çayıra Mevlam kayıra ne diyim kardeş ama buradaki hikayeleri okudukça artık eşim vatsaba sık girse niye girdin o kadar sık diye çemkiriyorum

Ben çok kıskanç bir insanım ama eşim hiçbir zaman beni kıskandıracak şeyler yapmadı yapacağından şüphelenseydim evlenmezdim.

bence bu derece kıskanmak insanın kendisine güvenmemesinin ve aslında ilişkisinin çok da iyi bir ilişki olmadığını bilmesinin sonucudur.
iyi giden, mutlu bir ilişkide zaten karşılıklı güven gelişir.
ayrıca bir kadın kendine güvenmiyorsa yanındaki adamın zerre kadar ilgisi olmadığı halde potansiyel gördüğü herkesi ona yakıştırır.
insan önce kendi güzelliğine, kendi zekasına güvenmeli. sonra güvenmeye değer biri olup olmadığını ölçüp biçip karşısındakine güvenmeli.
aksi halde sağlıksız ve mutsuz bir ilişki olur ki zaten aldatmalar da (hem kadın hem de erkek tarafından) genelde böyle ilişkilerin içerisinde oluyor.

Evlenince salan tabiri de yine saçmalık.
Ne deseniz saçma.
Ben de doğumdan sonra uzun süre kilomu veremedim. Salmak değildi bu. Emzirirken çok yedim, uykusuzdum, yorgundum, bitiktim. Enerji harcatacak sporlara diyetlere yönelemezdim zira geceleri bin kere kalktım. Yorgundum. Eşim de benim bu hayatımın en zor döneminde aldatacaksa zaten eşim olmamıştır. Evlilik sevgilik gibi değil. Uzun bir yolculuk. İyi günler kötü günler olacak, belki kanser olacağım kafamda saç kalmayacak kirpik kalmayacak ama eşim yine yanımda durmalı. Her zaman bakımlı her zaman harika olamam ben sevgililikteli gibi. Eve dönüp taytımı çekip makyajımı çıkardığım zamanlarımı gören bir insan neticede. Uyandığımdaki en doğal halimi gören insan. Bunu göze alarak bir yola çıkıyorsun. Bu yolda en ufak tümsekte başka kollara giden insan da zaten defolsun gitsin.

Teşekkür ederim. “Sizi tercih etmiş değil, kendisi tercih edilmemiş bir insan demek ki” dedi arkadaş ya. Ben sevgilimin benden daha iyisini bulamadığı/bulamayacağı için benimle olduğunu düşünmüyorum. O üye böyle düşünüyorsa onun bileceği iş.

O işler öyle de değil zaten. Benim çok güzel bir arkadaşım kendinden kısa, dişlek, konuşmada aksaması olan biriyle evliydi. Aldatıldığı için boşandı. İkinci kocası, zengin, basbaya fiziğine dikkat eden taş gibi bir adam ve gözünün içine bakıyor. Eminim işi dolayısıyla dahi peşinde çok insan da vardır. Bu işler de öyle basit denklemler yok.

Etrafimizdaki butun "guzel" kadinlarin eşimi kapmak için benimle rekabete girdigini dusunmuyorum. Ustelik eşime benim yanimdayken asılan kadin dahi gördüm(kadin benimle oldugunu farketmemiş miş)

Eşim işle ilgili kadinlarla iletişim kurabiliyor, her iletişim kurdugu kadini kafaya takacaksak uzun iş...

Eşimden 8 yaş kucugum, genclikse genclik guzellikse guzellik bu konularda hiç ozguvensizlik yaşamadim ama aldatmak güzellikle yaşla ilgili olmuyor herzaman, her aldatan erkek eşinden daha guzel, daha akilli kadinlarla birlikte olmuyor. Bu karakter meselesi adam karaktersizse istersen dunya guzeli ol yapar.

Bugun dunyanin en güzel kadinlari bile aldatiliyor kimse ne kendine guvensin nede kocasina herkes aldatir demiyorum ama erkeklerin buyuk geneli aldatmaya meyilli sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…