Eşlerinizi kıskanıyor musunuz?

Ne diyorsun sen ya
Doğum yapıp kendine dikkat eden hamileyken kilo almayan tonla kadın var
Bir sen mi doğurdun
Ben doğum konusunu açmadım ayrıca
Evlendiktenn sonra salıyor insanlar kendini dedim salmayın dedim
Ben herkesin iyiliği için konuşuyorum ayrıca istersen 100 kilo ol banane
Bu ne alınganlık
Özgüvensizlipini benden çıkarma

Neden kiskanayim o beni kiskansin,
Zaten yapacak potansiyeli gorsem salarim gitsin, bu yaştan sonra kimsenin kahrını cekemem. O korksun beni kaybetmekten.

Hah bak o kıskançlık bende de var. Arkadaşlarım küs olduğum ya da hoşlanmadığım biriyle görüşünce sinirleniyorum, kıskanıyorum.

Bir de kedimi kıskanırım benden başkasının yüzünü yalarsa, onlara sürtünüp mırlar masaj yapar kucaklarında uyursa. Kara kızımın ilgisi bana özel olmalı .

Evlendiğimden beri eşim tek başına sadece işe gitti onun haricinde tek başına bir gece bile dışarı çıkmadı bu yüzden hiç kıskançlık hissetmedim.Telefonda iş ile alakalı konuştuğu bayanlarla gayet gülerek konuşur üstelik yabancı dil konuşuyor ve ben anlamıyorum bu durumda da daha bir kere merak edip sormamışımdır.Benim mantığım düz bu konuda en ufak bir yamuk hissetsem durmam giderim bunu kendisi de çok iyi bilir ve yapacak adamı ne yaparsam yapayım tutamam.Bu yüzden kıskançlık yapıp hayatı ona da kendime de zehir edemem.

Adam karaktersiz ise aldatır bunun gençlik yakışıklılık ile ilgisi yok
Sizde sizi seven karakterli ahlaklı bir adamla birlikte olduğunuza inanıyorsanız bu tür duygular yaşamayın.
Evliliğin ilk senelerinde kıskanıyordum ama artık hayır

Benimle evliyken birinden hoşlanabilme ihtimali varsa buna ben engel olamam. Etrafta güzel kızlar olabilir ya da olmayabilir. Bana göre önemli olan etrafta daha iyi-daha güzel bir çok ihtimal varken eşimin beni sevmeye devam ediyor olmasıdır. Keza benim için de öyle. Etrafımda ne kadar karizmatik-zengin adam olursa olsun eşimi sevmeye devam ediyorsam evliliğimi devam ettirmeliyim görüşündeyim. Başkası daha iyi diye eşimi bırakıp ondan hoşlanabiliyorsam zaten eşimi sevmiyorumdur ve bu durumda onunla evli olmamın bir anlamı olmaz. Bu durumda etrafta güzel kadın ya da erkek olması evliliğim açısından bir şey değiştirmez. Birbirimizi sevmiyorsak bunu görmemizi kolaylaştırır belki, daha iyi bile olur. Etraftaki güzel kızlar-cazip erkekler sevgi testi gibi bir nevi.

Böyle düşündüğüm için etraftaki güzel kızlar açısından son derece rahatım, hiç kıskançlık olmaz bende. Ama kendimi de oldukça güzel bulur ve güzel giyinirim, bu da bu şekilde özgüvenli düşünmeme yardımcı oluyor olabilir.

Sonuna kadar katılıyorum ilişkinin en başından saygı sevgi varsa ne aldatma ne huzursuzluk nede kıskançlık olur. Ruh hastası kadın taniyorum sümüğünü silmeyecegin türden ama kadın hasta herkesten kıskanıyor adam Allahlık kafası önünde telefonuna dinleme programi kurup ve telini kendi numarasına yönlendirip tüm konuşmaları dinleyen .Adam sinmiş ezik nasıl mutsuz öyle evlilik mi olur

Kesinlikle kanı bozuksa aldatır istediğin kadar fit ol taş bebek ol.Cevremde var kocasi tarafindan aldatıp bosanan kadina bakiyorum bebek adama bakıyorum lağım cukuru ama aldatti .Her erkek aldatır derler hayır efendim Her erkek aldatmaz tabi Allah şaşırtmasın bazı tipler gibi kemalim yapmaz da dememek lazim

Özgüvensizlik mi Şu üsluba bak eli belinde.
Aldatılmaktan korktuğunu sayfa sayfa yazıp, kendine sahip arayan biri mi bahsediyor özgüvenden
Yada tanımadığı birinin sevgilisine isteyeni yoktur diyen biri m
Yüz kiloya da çıksam emin ol aldatılırsam diye böyle çıldırmam kendime de eşime de ilişkime de güvenin tam.

Evet özgüvensiz sin
Çıldırdın
Çünkü kilolusun
Bakımlı güzel olsan üstüne alınmazdın
Şimdi de saldırıyorsun ben sahip mi arıyormuşum ?ne diyorsun sen be
Aldatılmaktan korktuğumu mu söyledim nerde
Ben konu sahibi miyim
Okuduğunu anla
Konu sahibi bunu söyledi
Hadi canım sen mantı ye bol sarımsaklı

Aynennnnn öyle :)

Kim çıldırmış acaba aklınca hakaret ederek mi takmamış oluyorsunuz. Genelde hakaret eden taraf sizsiniz, dediğiniz cümleler gibi saldırganlaşanlar daha yakındır özgüvensizliğe gözlemlerime göre. Yani bir yerde birine hakaret eden sinirli biri görüyorsanız o kişi de sıkıntı vardır, şekil bir a. Sakince yazan benim özgüvensizlikten girip mantıdan çıkan, çirkinleşen sizsiniz.

Yalnız bir dipnot okuduğunu da anlamıyorsunuz sanırım. Çocuğum 2 yaşına gelene kadar kiloluydum dedim, şu an çocuğum dört yaşında. Verdim hoş veremesem de dert değil, on senedir her halimle seven yanımda olan biri var. Ben de onu açılan saçı, büyüyen göbeğiyle seviyorum mesela. Fizikten farklı bağlar da kuruluyor.
Kıskançlığı ve sahiplenilmeyi övüp sonra nerede demişim diyecek kadar sinirden gözüm dönmüyor, ne dediğimi biliyorum, özgüvenim yerinde şükür.

Ben kisksnmiyorum sanıyorum ,ya da neyi neden kiskanacagimi çok cikartamiyorum.gizel kadın gorunce ben eşimden daha çok bakıyorum.baska bir kadınla flörtlesme beni aldatma gibi şeylere kafa yormama gerek yok ,öyle bişey olursa çeker giderim diye düşünüyorum.Mesela o kadar denize gideriz ,birine bakıyor mu diye aklıma bile gelmez.Cok ta emin degilim belki de başıma öyle bişey gelmedigi için atıp tutuyorumdur, yaşamadan da bilinmez ya benimki o hal olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…