- 22 Mayıs 2020
- 1.401
- 2.069
- 48
- 39
- Konu Sahibi streshanim
-
Ne diyorsun sen yaDoğum lohusalık ve emzirme konusunu bilmeden, o süreci bilmeden salmak kelimesini kullanmanız terbiyesizlik.
Eşim o süreçte sana olan sevgim arttı, çok zor bir durumdaydın ve sabırla devam ettin derdi. Çok zor günlerdi. Yaşamadan anlayamayacağınız için çocukluğunuza veriyorum.
Zaten o süreçte uykusuzluk yorgunluktan eşler de nasibini aldığı için karı koca sizin deyiminizle saldık. Birincil amacımız hayatta kalmaktı zira fitlik değildi. Biraz düzene girince de verdik. Kilo bu alınır verilir, önemli olan ruhen fikren anlaşmak. Ama siz bunları anlayamayacak kadar çiğ bir insansınız yazık ki.
Hah bak o kıskançlık bende de var. Arkadaşlarım küs olduğum ya da hoşlanmadığım biriyle görüşünce sinirleniyorum, kıskanıyorum.Var var, gözünden kaçmış.
Yukarıda herkes kıskanır yorumu mevcut.
Açık açık daha domuz denmedi ama yakındır
Kıskançlık çok şahsi bir mevzu aslında.
Ben sevdiğim insanlar, sevmediğim kişilerle vakit geçirdiğinde kıskanıyorum ne kadar saçma olduğunu bilsem dahi engel olamıyorum.
Bana neyse, dostlarıma var bu duygum, sanki onlarla daha çok zaman geçirmek benim hakkımmış gibi hissediyorum ama kocama yok bu durum
aman hic kiskanamam valla kiskanacak yerlerim agriyo.Allah esirgesin zatenkiskanalim ama olmasın
Eşimi tanimiyorsunuzO kadınlara kafasını kaldırıp bakmayacak erkek yok. Sizin yanınızda bakmiyordur fırsatı olunca içine düşer her erkek gibi
Sonuna kadar katılıyorum ilişkinin en başından saygı sevgi varsa ne aldatma ne huzursuzluk nede kıskançlık olur. Ruh hastası kadın taniyorum sümüğünü silmeyecegin türden ama kadın hasta herkesten kıskanıyor adam Allahlık kafası önünde telefonuna dinleme programi kurup ve telini kendi numarasına yönlendirip tüm konuşmaları dinleyen .Adam sinmiş ezik nasıl mutsuz öyle evlilik mi olurbence bu derece kıskanmak insanın kendisine güvenmemesinin ve aslında ilişkisinin çok da iyi bir ilişki olmadığını bilmesinin sonucudur.
iyi giden, mutlu bir ilişkide zaten karşılıklı güven gelişir.
ayrıca bir kadın kendine güvenmiyorsa yanındaki adamın zerre kadar ilgisi olmadığı halde potansiyel gördüğü herkesi ona yakıştırır.
insan önce kendi güzelliğine, kendi zekasına güvenmeli. sonra güvenmeye değer biri olup olmadığını ölçüp biçip karşısındakine güvenmeli.
aksi halde sağlıksız ve mutsuz bir ilişki olur ki zaten aldatmalar da (hem kadın hem de erkek tarafından) genelde böyle ilişkilerin içerisinde oluyor.
Kesinlikle kanı bozuksa aldatır istediğin kadar fit ol taş bebek ol.Cevremde var kocasi tarafindan aldatıp bosanan kadina bakiyorum bebek adama bakıyorum lağım cukuru ama aldatti .Her erkek aldatır derler hayır efendim Her erkek aldatmaz tabi Allah şaşırtmasın bazı tipler gibi kemalim yapmaz da dememek lazimAdam karaktersiz ise aldatır bunun gençlik yakışıklılık ile ilgisi yok
Sizde sizi seven karakterli ahlaklı bir adamla birlikte olduğunuza inanıyorsanız bu tür duygular yaşamayın.
Evliliğin ilk senelerinde kıskanıyordum ama artık hayır
Özgüvensizlik miNe diyorsun sen ya
Doğum yapıp kendine dikkat eden hamileyken kilo almayan tonla kadın var
Bir sen mi doğurdun
Ben doğum konusunu açmadım ayrıca
Evlendiktenn sonra salıyor insanlar kendini dedim salmayın dedim
Ben herkesin iyiliği için konuşuyorum ayrıca istersen 100 kilo ol banane
Bu ne alınganlık
Özgüvensizlipini benden çıkarma
Evet özgüvensiz sinÖzgüvensizlik miŞu üsluba bak eli belinde.
Aldatılmaktan korktuğunu sayfa sayfa yazıp, kendine sahip arayan biri mi bahsediyor özgüvenden
Yada tanımadığı birinin sevgilisine isteyeni yoktur diyen biri m
Yüz kiloya da çıksam emin ol aldatılırsam diye böyle çıldırmam kendime de eşime de ilişkime de güvenin tam.
Aynennnnn öyle :)Kesinlikle kanı bozuksa aldatır istediğin kadar fit ol taş bebek ol.Cevremde var kocasi tarafindan aldatıp bosanan kadina bakiyorum bebek adama bakıyorum lağım cukuru ama aldatti .Her erkek aldatır derler hayır efendim Her erkek aldatmaz tabi Allah şaşırtmasın bazı tipler gibi kemalim yapmaz da dememek lazim
Kim çıldırmış acaba aklınca hakaret ederek mi takmamış oluyorsunuz. Genelde hakaret eden taraf sizsiniz, dediğiniz cümleler gibi saldırganlaşanlar daha yakındır özgüvensizliğe gözlemlerime göre. Yani bir yerde birine hakaret eden sinirli biri görüyorsanız o kişi de sıkıntı vardır, şekil bir a. Sakince yazan benim özgüvensizlikten girip mantıdan çıkan, çirkinleşen sizsiniz.Evet özgüvensiz sin
Çıldırdın
Çünkü kilolusun
Bakımlı güzel olsan üstüne alınmazdın
Şimdi de saldırıyorsun ben sahip mi arıyormuşum ?ne diyorsun sen be
Aldatılmaktan korktuğumu mu söyledim nerde
Ben konu sahibi miyim
Okuduğunu anla
Konu sahibi bunu söyledi
Hadi canım sen mantı ye bol sarımsaklı
Inşallah siz eşimizi çok iyi taniyorsunuzdurEşimi tanimiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?