Eşlerinizi kıskanıyor musunuz?

Valla burdan bakınca özgüvensiz gözüküyorsun benim gibi kadınları kıskanıyorsun ama normal
Genelde bu oluyor seni suçlamıyorum
Ben ortaya attım lafı üstüne alınıp terbiyesiz falan dedin hakaret eden sensin
Salıyorlar dedim diye çıldırdın
Ben senin şahsına birşey demeden olayı kişiselleştirip çiğ olduğumu falan söyledim
Hayatından memnunsan banane dediğim gibi istersen 100 kilo ol
Ben bir erkek için kendime dikkat etmem zaten kendime saygımdan dolayı dikkat ederim
Yanımda beni her halimle seven adam olması yada olmaması umrumda olmaz
Kendime dikkat ederim yanımdaki adamında etmesini isterim
Bu tercih meselesi
Kıskançlığı övmedim dozunda kıskançlık normaldir dedim !
Sözlerimi çarpıtıyorsun
Çünkü alındın saldırganlaştın
Sakin falan değilsin gülüyorum deminden beri
Yakalasan parçalıcan nerdeyse
Sakin ol güzelim
Madem kendinden memnunsun bu kadar takma kk da söylenen birşeyi
Otur mantını ye boşver beni

Dışarda güzel kızlar hep vardı yeni türemediler sonuçta ama hayatını benimle birleştirdi. Aslında çok güvenirim kıskanırdım gereksiz samimiyete sinir olurum o ayrı bir konu ama güvenirdim evlendikten sonra evde oturmaya başladım ve üstüne birde hamileyim kocaman göbeğim var sürekli her hareketini kafamda kurmaya başladım güvenmediğim belki o değil benim özgüven kaybım oldu sanırım. Yapacak olan zaten yapar canım aklı gözü başkasına kayabilen birininde hayatımda yeri yok tek dileğim yaparsa Allah birşekilde bana göstersin salak yerine koyulmak en kötüsü

yorumlarınızın hemen hepsinde ilişkiyi insanların bakımlı olmasına, fit kalmasına indirgemişsiniz.
gerçekten bir ilişki dış görünüşten oluşuyor diye düşünüyorsanız tabi ki 2 kilo alan her kadının aldatılacağını inanırsınız.
neden böyle bir takıntınız var merak ettim ?
zira victoria's secret mankenleri aldatılabilirken konuyu bakımla/fitlikle sınırlamak değişik geldi bana.

valla insanlar iyi ve kötü günde beraber olmak için ilişki/evlilik yaşıyor. önemli olan aynı frekansta olmak, anlaşabilmek. bunlar varsa zamanla güven de oluşuyor.
2-3 aylık ilişkide güvensizlikler olabilir ama evlenme kararı aldığın insana artık güveniyor olman lazım.
he karşı taraf - sadece erkeklere indirgemiyorum, kadınlar da aldatıyor tabi ki - karaktersizse ve bunu gizlemişse o apayrı mevzu.

Niye çoğu tartışmanizi benim gibi kadınları kıskanıyorsunuza getiriyorsunuz?
İnsan görmediği , tanımadıği, yazdıklarının doğruluğundan bile emin olmadığı birini neden kıskansın? Bu bilinmezlikler hepimiz için geçerli.

Komik oluyor, sıkıştığınız yerde cekemiyorlar beni kıskanıyorlara bağlamanız.

Başıma gelmesini istemediğim birşeyi başkasına yapmam. O yüzden itinayla kıskanmıyorum. Zaten eş olarak birbirimizin kıskanacağı şeyler yapmamakla birlikte medeni çizgide, iş vs ile ilgili konularda insanlarla iletişim kuruyor ve bunu sorun haline getirmiyoruz.

bunu anlayamıyorum işte. insanlar sadece fiziksel beğeni üzerine mi ilişki yaşıyor veya evleniyor.
evli değilim ama günü geldi sevgilim yanımda kustu. olabilecek en leş hallerden birinde gördüm ama sevgim azalmadı veya gözüm başkasına kaymadı.
3 senede bir dönem çok kilo aldım, tutup başka kızlarla ilişki kurmadı. hatta aldığım kilonun sağlığıma çok kötü etkisi olduğu için beni özendirmek adına benimle spora başladı.
insanlar arasında temelde sevgi, saygı, önemseme varsa kilolar, hastalıklar hepsi detay. kimse gitmiyor bunlar oldu diye.
tabi öncelikle düzgün karakter de gerek.
sevgi bittiğinde dürüstçe bunu söyleyip yolları ayıracak cesaretteyse iki tarafta zaten aldatmak/aldatılmak söz konusu olmuyor.

Ya ben anlatamıyor muyum
Ben kendime saygımdan kendimi fit sağlıklı görmeyi sevdiğimden çok şükür diyeyim dikkat ediyorum diyorum herkes etmeli bence
Victoria secret mankeni aldatılmış olabilir kimle aldatıldı acaba?yine kendi gibi bir kadınla
Adam gidip 80 kilo bir kadınla aldatmadı Adrianayı
Onların dünyası bizim dünyamız gibi değik
O adam NBA oyuncusu çevresi zaten mankenlerle dolu
Ben normal insanlardan bahsediyorum
Sen üstüne düşeni yaparsın adam yine yapıyorsa kendi bilir gider
Ama evlendim çocuk yaptım diye habire yersen adam da dışarda gördüğü kadınlara bakar yani
Bakmıyorsa ne güzel işte
Keşke bakmasalar zaten
O yüzden her kadın kendine bakmalı
Burda kilolular aldatılır demiyorum yada kilo alan kadını aldatırlar da demiyorum ama olasılık yükseliyor
Çevremde çoğu kadın aldatıldı maalesef
Baktığımda kendini salan dikkat etmeyen kadınların aldatıldığını gördüm
Bunlar gözlemlerim
Kimse kimseyi aldatmasa keşke
Erkekler çok sadık olsa
Ama işte
Dünya böyle

bu durum bu forumun kanayan yarası bence.
birkaç ay önce de bir üye evde oturup kocasına yemek pişirdiği ama bizler çalışan kadınlar olduğumuz için onu kıskandığımızı söylemiş, hatta en sonunda sizin gibiler bu ülkede yaşamasın falan diyerek yasaklanmıştı üzerine.
ben mesela tanıdığım, gözümün önündeki kadınları bile kıskanmazken burada tanımadığım, neyi ne kadar doğru yazdığını bilemeyeceğim birini neden kıskanayım dediğiniz gibi ?
bunun için cidden sağlıksız bir ruh hali lazım.

Şu zamanakadar hic kıskanclik etmedim. Herkes durmasi gerektigi yeri haddini bilmeli bilmeyene de kapı açık.. 5 yildir evliyim neler neler oluyor hergun, herkes edep cercevesinde gereklilik sekline gore karsi cinsle konusabilir. Güvensizlikle hayat sürmez bence destek alin. Acaba gozu baskasina kayar mi diye dusundugum insani hayatima almam

90 kilo kadınlarla evlenen son derece yakışıklı bir sürü erkek tanıyorum. emin olun buradaki kadınların neredeyse hepsi kendisine saygısı olan insanlar. çoğumuz az çok birbirimiz hakkında fikir sahibiyiz.
ama kendine saygı duymak illa ben zayıf kalıcam, fit olucam demek değil.
60 kiloyum ama 90 kilo olup benden bakımlı ve süslü olan bir sürü kadın da var.

üstüne düşeni yapmak bedensel durumlarla alakalı değil bana göre. sırf adam gitmesin diye canımın istediğini yemekten kısacak da değilim bence. kilo alınır verilir. önemli olan duygusal ve düşünsel bağ kurmaktır bana göre.
sırf daha güzel kadın gördü diye ona gidecek adam zaten daha ergenliğini tamamlamamıştır. öylesi uzak dursun.
önemli olan biz anlaşamıyoruz diye gitmemesidir.
asıl olan kalp ve beyinle bağ kurmaktır.

bu yüzden de kusura bakmayın, üzerine düşeni yapıp fit kalmak ve böylece kocasının başkalarına bakmasını engellemek bana çok çok beyhude bir çaba olarak geliyor.

Ben kendim için diyorum anlamıyorsun hala
Ben bir erkek için değil kendim için
Yüz kere daha yazmam mi gerek
Ben kendime bakarım yapım bu
İsterse aldatsın banane

Ben o yüzden kısa boylu göbekli bi adamla evlendim şaka bir yana biz cok kucuk bir yerde yaşıyoruz eşim eve gelmeden haberi geliyor. Okulda müdür yardımcısı olduğu için de herkes nerde gezmiş ne yapmış cok dikkat ediyor. Şu an tek umudum duyulur korkusuna böyle işlere karışmaması.

Işyerinde de var güzel bekar kızlar. Aynı okulda çalıştığımız için işyerindekiler de sorun olmuyor. Kafam rahat o yüzden.

Gözü disarda olani naparsan yap vaz geciremezsin zaten evlide olsa yine o hoz disarda olur ama karsilikli guven oldukdan sonra kiskanclilikda olmaz bence biz oleyiz esimle ikimizde birbirimizi kiskandircak seyler yapmayizki benm esime guvenim cok oldugu icin gittigi yerin hesabini sormam kimle gezdiginin hesabini sormam icim rahat oldugu icin

güzel kadin gördügüm zaman esime ayyy cok güzel ayy surasi felaket güzel bak bak gözün acilsin derim bizimki pek orali olmaz uyanik

ama birinin ilgisini hissetsem gözlerim bele bele belertirim sanirim

yaw he he
az önce kilo alınca gidip bakar diyen de başkasıydı :)
neyse, size bol şans.
E bakar evet bu yalan değil
Bakmakla aldatmak aynı şey değil
Bence size bol şans
Keşke sizin gibi iyimser olabilseydim
Realist ve acımasız geliyor kulağa biliyorum
Ben deneyimli biriyim hayatta
Maalesef yaşadığım deneyimler beni bu noktaya getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…