- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi streshanim
-
Ah be canım inanıyor musun adam hicbir sutun gibi kadına bakmasinEşimi tanimiyorsunuz
Valla burdan bakınca özgüvensiz gözüküyorsun benim gibi kadınları kıskanıyorsun ama normalKim çıldırmış acaba aklınca hakaret ederek mi takmamış oluyorsunuz. Genelde hakaret eden taraf sizsiniz, dediğiniz cümleler gibi saldırganlaşanlar daha yakındır özgüvensizliğe gözlemlerime göre. Yani bir yerde birine hakaret eden sinirli biri görüyorsanız o kişi de sıkıntı vardır, şekil bir a. Sakince yazan benim özgüvensizlikten girip mantıdan çıkan, çirkinleşen sizsiniz.
Yalnız bir dipnot okuduğunu da anlamıyorsunuz sanırım. Çocuğum 2 yaşına gelene kadar kiloluydum dedim, şu an çocuğum dört yaşında. Verdimhoş veremesem de dert değil, on senedir her halimle seven yanımda olan biri var. Ben de onu açılan saçı, büyüyen göbeğiyle seviyorum mesela. Fizikten farklı bağlar da kuruluyor.
Kıskançlığı ve sahiplenilmeyi övüp sonra nerede demişim diyecek kadar sinirden gözüm dönmüyor, ne dediğimi biliyorum, özgüvenim yerinde şükür.
E baksın ne olucak kiAh be canım inanıyor musun adam hicbir sutun gibi kadına bakmasinöyle bir dünya yok bilgine...
Evet özgüvensiz sin
Çıldırdın
Çünkü kilolusun
Bakımlı güzel olsan üstüne alınmazdın
Şimdi de saldırıyorsun ben sahip mi arıyormuşum ?ne diyorsun sen be
Aldatılmaktan korktuğumu mu söyledim nerde
Ben konu sahibi miyim
Okuduğunu anla
Konu sahibi bunu söyledi
Hadi canım sen mantı ye bol sarımsaklı
Sonuna kadar katılıyorum ilişkinin en başından saygı sevgi varsa ne aldatma ne huzursuzluk nede kıskançlık olur. Ruh hastası kadın taniyorum sümüğünü silmeyecegin türden ama kadın hasta herkesten kıskanıyor adam Allahlık kafası önünde telefonuna dinleme programi kurup ve telini kendi numarasına yönlendirip tüm konuşmaları dinleyen .Adam sinmiş ezik nasıl mutsuz öyle evlilik mi olur
Niye çoğu tartışmanizi benim gibi kadınları kıskanıyorsunuza getiriyorsunuz?Valla burdan bakınca özgüvensiz gözüküyorsun benim gibi kadınları kıskanıyorsun ama normal
Genelde bu oluyor seni suçlamıyorum
Ben ortaya attım lafı üstüne alınıp terbiyesiz falan dedin hakaret eden sensin
Salıyorlar dedim diye çıldırdın
Ben senin şahsına birşey demeden olayı kişiselleştirip çiğ olduğumu falan söyledim
Hayatından memnunsan banane dediğim gibi istersen 100 kilo ol
Ben bir erkek için kendime dikkat etmem zaten kendime saygımdan dolayı dikkat ederim
Yanımda beni her halimle seven adam olması yada olmaması umrumda olmaz
Kendime dikkat ederim yanımdaki adamında etmesini isterim
Bu tercih meselesi
Kıskançlığı övmedim dozunda kıskançlık normaldir dedim !
Sözlerimi çarpıtıyorsun
Çünkü alındın saldırganlaştın
Sakin falan değilsin gülüyorum deminden beri
Yakalasan parçalıcan nerdeyse
Sakin ol güzelim
Madem kendinden memnunsun bu kadar takma kk da söylenen birşeyi
Otur mantını ye boşver beni
Kim çıldırmış acaba aklınca hakaret ederek mi takmamış oluyorsunuz. Genelde hakaret eden taraf sizsiniz, dediğiniz cümleler gibi saldırganlaşanlar daha yakındır özgüvensizliğe gözlemlerime göre. Yani bir yerde birine hakaret eden sinirli biri görüyorsanız o kişi de sıkıntı vardır, şekil bir a. Sakince yazan benim özgüvensizlikten girip mantıdan çıkan, çirkinleşen sizsiniz.
Yalnız bir dipnot okuduğunu da anlamıyorsunuz sanırım. Çocuğum 2 yaşına gelene kadar kiloluydum dedim, şu an çocuğum dört yaşında. Verdimhoş veremesem de dert değil, on senedir her halimle seven yanımda olan biri var. Ben de onu açılan saçı, büyüyen göbeğiyle seviyorum mesela. Fizikten farklı bağlar da kuruluyor.
Kıskançlığı ve sahiplenilmeyi övüp sonra nerede demişim diyecek kadar sinirden gözüm dönmüyor, ne dediğimi biliyorum, özgüvenim yerinde şükür.
Ya ben anlatamıyor muyumyorumlarınızın hemen hepsinde ilişkiyi insanların bakımlı olmasına, fit kalmasına indirgemişsiniz.
gerçekten bir ilişki dış görünüşten oluşuyor diye düşünüyorsanız tabi ki 2 kilo alan her kadının aldatılacağını inanırsınız.
neden böyle bir takıntınız var merak ettim ?
zira victoria's secret mankenleri aldatılabilirken konuyu bakımla/fitlikle sınırlamak değişik geldi bana.
Niye çoğu tartışmanizi benim gibi kadınları kıskanıyorsunuza getiriyorsunuz?
İnsan görmediği , tanımadıği, yazdıklarının doğruluğundan bile emin olmadığı birini neden kıskansın? Bu bilinmezlikler hepimiz için geçerli.
Komik oluyor, sıkıştığınız yerde kıskanıyorlar beni cekemiyorlara bağlamanız.
Ya ben anlatamıyor muyum
Ben kendime saygımdan kendimi fit sağlıklı görmeyi sevdiğimden çok şükür diyeyim dikkat ediyorum diyorum herkes etmeli bence
Victoria secret mankeni aldatılmış olabilir kimle aldatıldı acaba?yine kendi gibi bir kadınla
Adam gidip 80 kilo bir kadınla aldatmadı Adrianayı
Onların dünyası bizim dünyamız gibi değik
O adam NBA oyuncusu çevresi zaten mankenlerle dolu
Ben normal insanlardan bahsediyorum
Sen üstüne düşeni yaparsın adam yine yapıyorsa kendi bilir gider
Ama evlendim çocuk yaptım diye habire yersen adam da dışarda gördüğü kadınlara bakar yani
Bakmıyorsa ne güzel işte
Keşke bakmasalar zaten
O yüzden her kadın kendine bakmalı
Burda kilolular aldatılır demiyorum yada kilo alan kadını aldatırlar da demiyorum ama olasılık yükseliyor
Çevremde çoğu kadın aldatıldı maalesef
Baktığımda kendini salan dikkat etmeyen kadınların aldatıldığını gördüm
Bunlar gözlemlerim
Kimse kimseyi aldatmasa keşke
Erkekler çok sadık olsa
Ama işte
Dünya böyle
Ben kendim için diyorum anlamıyorsun hala90 kilo kadınlarla evlenen son derece yakışıklı bir sürü erkek tanıyorum. emin olun buradaki kadınların neredeyse hepsi kendisine saygısı olan insanlar. çoğumuz az çok birbirimiz hakkında fikir sahibiyiz.
ama kendine saygı duymak illa ben zayıf kalıcam, fit olucam demek değil.
60 kiloyum ama 90 kilo olup benden bakımlı ve süslü olan bir sürü kadın da var.
üstüne düşeni yapmak bedensel durumlarla alakalı değil bana göre. sırf adam gitmesin diye canımın istediğini yemekten kısacak da değilim bence. kilo alınır verilir. önemli olan duygusal ve düşünsel bağ kurmaktır bana göre.
sırf daha güzel kadın gördü diye ona gidecek adam zaten daha ergenliğini tamamlamamıştır. öylesi uzak dursun.
önemli olan biz anlaşamıyoruz diye gitmemesidir.
asıl olan kalp ve beyinle bağ kurmaktır.
bu yüzden de kusura bakmayın, üzerine düşeni yapıp fit kalmak ve böylece kocasının başkalarına bakmasını engellemek bana çok çok beyhude bir çaba olarak geliyor.
Ben o yüzden kısa boylu göbekli bi adamla evlendimHanımlar çok samimi bir soru soracağım. Burada her gün aldatılma olayları okuyup duruyoruz. Zaten erkeklere güvensiz olan beni iyice güvensiz yapıyor bu durum. Henüz evli değilim, erkek arkadaşım var. Bazen düşünüyorum hepimizin yaşı ilerliyor, etrafta cıvıl cıvıl genç güzel kızlar geziyor, iş hayatında eşleriniz bu kızlarla iletişim halinde oluyor vs. Bi yandan doğum sonrası vücutlarımız bozuluyor. Yani böyle bi durumda eşlerinizi kıskanmıyor musunuz mesela? Ya gözü başka kadınlara kayarsa ya başkasından hoşlanırsa tarzı? Ömür boyu da bu düşünceler çekilmez tabi ama ben güvensizligimden ara ara bunu düşünürüm gibi geliyor.
Mesela bi olay anlatayim sevgilim ablasına yardım amacıyla eşantiyon kalem bastırma işini halletmeye çalışıyor. Gitti seçti beğendi vs. Şimdi ablası şöyle olsun rengi boyle olsun yazısı boyle olsun diyip duruyor. Bu da ordaki kizla surekli whatsaptan yazışma modunda kac gundur. Kız nasil olmus diye fotoğraflar atiyor vs. Sürekli bi iletişim halindeler. En son benimki ablasının numarasını vermiş ablamla konusun ben artık çekileyim demiş. Yok siz çekilmeyin bence demiş kız. Neden dedim böyle diyor. İlk onunla muhattap olmuş ya çekilmesini istemiyolarmis. Anlayacağınız bi kac gündür kızla kalem için mesajlaşıp durmasına bile uyuz olmaya başladım.
Diyorum bu evli hanımlar nasıl baş ediyor bu duygularla? Herkes benim kadar paranoyak değildir illa ki ama bu kadar güzel kadın rekabeti karşısında hiç demiyor musunuz ya hoşlanırsa gözü kayarsa? Gerçekten merak ettim.
Gözü disarda olani naparsan yap vaz geciremezsin zaten evlide olsa yine o hoz disarda olur ama karsilikli guven oldukdan sonra kiskanclilikda olmaz bence biz oleyiz esimle ikimizde birbirimizi kiskandircak seyler yapmayizki benm esime guvenim cok oldugu icin gittigi yerin hesabini sormam kimle gezdiginin hesabini sormam icim rahat oldugu icinHanımlar çok samimi bir soru soracağım. Burada her gün aldatılma olayları okuyup duruyoruz. Zaten erkeklere güvensiz olan beni iyice güvensiz yapıyor bu durum. Henüz evli değilim, erkek arkadaşım var. Bazen düşünüyorum hepimizin yaşı ilerliyor, etrafta cıvıl cıvıl genç güzel kızlar geziyor, iş hayatında eşleriniz bu kızlarla iletişim halinde oluyor vs. Bi yandan doğum sonrası vücutlarımız bozuluyor. Yani böyle bi durumda eşlerinizi kıskanmıyor musunuz mesela? Ya gözü başka kadınlara kayarsa ya başkasından hoşlanırsa tarzı? Ömür boyu da bu düşünceler çekilmez tabi ama ben güvensizligimden ara ara bunu düşünürüm gibi geliyor.
Mesela bi olay anlatayim sevgilim ablasına yardım amacıyla eşantiyon kalem bastırma işini halletmeye çalışıyor. Gitti seçti beğendi vs. Şimdi ablası şöyle olsun rengi boyle olsun yazısı boyle olsun diyip duruyor. Bu da ordaki kizla surekli whatsaptan yazışma modunda kac gundur. Kız nasil olmus diye fotoğraflar atiyor vs. Sürekli bi iletişim halindeler. En son benimki ablasının numarasını vermiş ablamla konusun ben artık çekileyim demiş. Yok siz çekilmeyin bence demiş kız. Neden dedim böyle diyor. İlk onunla muhattap olmuş ya çekilmesini istemiyolarmis. Anlayacağınız bi kac gündür kızla kalem için mesajlaşıp durmasına bile uyuz olmaya başladım.
Diyorum bu evli hanımlar nasıl baş ediyor bu duygularla? Herkes benim kadar paranoyak değildir illa ki ama bu kadar güzel kadın rekabeti karşısında hiç demiyor musunuz ya hoşlanırsa gözü kayarsa? Gerçekten merak ettim.
Ben kendim için diyorum anlamıyorsun hala
Ben bir erkek için değil kendim için
Yüz kere daha yazmam mi gerek
Ben kendime bakarım yapım bu
İsterse aldatsın banane
E bakar evet bu yalan değilyaw he he
az önce kilo alınca gidip bakar diyen de başkasıydı :)
neyse, size bol şans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?