esmer kadınlar daha çekiciymiş...

aynı düşünüyorum ben de önceki sayfalarda yazdım.
bence konu sahibi arkadaş kendini tatmin ediyor,çoğu kişi kendisine yakın cevap verince mutlu oluyor.
ama ben burdan esmerleri beğenmiyorum,itici buluyorum gibi yazıp durmasına acaip takıldım.
arkadaşım Allahın verdiği seni niye geriyor bu kadar?

Son düzenleme:

.eğenmiyorum dedim ne var bunda ki.bana çekici gelmiyolar .bunda alıncak birşey yok .takılmanada gerek yok .

Offfff ne kadar boş şeyler yok erkekler esmerleri beğeniyormuş bilmem ne
Neden böyle bir konu açmaya gerek duydunuz ki ? Varsayalım ki erkekler esmerleri beğeniyor ,o zaman solaryuma mı gideceksiniz ?

finir almak için sordum .konu açarken size sorarım bidakine .pardon .

.eğenmiyorum dedim ne var bunda ki.bana çekici gelmiyolar .bunda alıncak birşey yok .takılmanada gerek yok .

anladık güzelim sen çekici bulmuyorsun
e arkadaşın da senin gibi renktekileri çekici bulmuyormuş
o kendi egosunu tatmin etmiş,sen de kendi egonu burdan esmerler şöyle esmerler böyle itici,çekici değil vs vs. diyerek tatmin ediyorsun anladık da e yeter artık
biri daha konu açsın da o da beyaz tenlileri yersin dursun
yaşın kaç senin bu arada? ikinci bir rainstar gördüm sende.

adriananın gözleri renkli ayrıca benim bahsetiğim kadar esmer değil .
ona mı takıldın sana zenci mi lazım
anlamadıysan bir daha söyleyeyim. Güzelliğin zencilikle beyazlıkla alakası yoktur güzel kardeşim Güzelse güzeldir deilse deil bu kadar basit. Türk erkeği şunu sever bunu sever die bi kavramda yok kimi beyaz tenli sever kimi buğday tenli tıpkı bizim giby onlarda insan uzaylı değiller istekleri farklı olamaz Ayrıca kendileri çok mu yakışıklıymışta onların zevklerine göre kendimizi ayarlıcaz komik olmayın

egomu tatmin emiyorum canım inan bana .burdan iki yorumla ego tamin emek gibi sağlıkız bir ruha sahip değilim .neden böle tepki verdiğini anlayamadım doğrusu .

o arkadaş benim yüzüme söyledi bunu pat diye bide gereksiz yere bende paylaştım burdan bunda birşey yok bence .
sonra kendi beğendiğim tipi söyledim zaten kadın olduğuma göre erkekleri beğenirim dedim çok esmer kadınlarda bana güzel gelmez dedim benim dediklerim bunlar benim düşüncelerim .sana göre öyle bana göre değil.

Esmer olmak bakım ve dikkat ister:))
Çünkü bakımsız ve giydiklerinde renk uyumuna dikkat etmiyorsa gerçekten hoş olmazlar çünkü tenlerini boğarlar :))
Ama bakımlı bir esmer kadın giydikleriyle renk uyumu falan yaparsa sarışınlara göre daha sıcak ve sevimli durur:))
Bu yüzden erkeklere çekici gelir:))

türk erkeği beyaz ten sever .

Nereden biliyorsunuz? Arkadaşınızdan ne farkınız var? Genellemenin alasını yapıyorsunuz.
İki lafınızdan biri esmer sevmiyorum, beyazlar daha çekici.Sevmeyin ne yapalım yani.
Bunu anlamak bu kadar mı zor? Öyle sarışınlar var ki bir içim su ama bazısı da var ki çirkin.Keza esmerler de öyle. Böyle bir ayrıma ne gerek var.Kadın güzelse güzeldir, esmer sarışın ne farkeder?
Kişi esmeri, sarışını tercih edebilir, zevk meselesidir. Ancak kalkıp da Türk erkeği beyaz ten sever demek saçmalıktan öteye geçmez!

iyide genelde türk erkeği sever ki.çünkü beyaz ten çok fazla yok .rus erkekleride esmer sever mesela .

Ay çok saçma ya neden saçma biliyor musun bu göreceli bi kavramdır kimisi esmer sever kimisi beyaz ..

Ben kendi adıma esmer olmayı çok isterdim hep söylerim isterim ama sözlüm tenimin rengini çok sevdiğini söyler beyaz daha çekiciymiş saflıgın masumlugun simgesiymiş ..
Bronz olmamı istemez yazın kararsam beyaz daha çok yakısır der ..

Her erkek için aynı diye birşey yok ..

Ama ben esmer olmak isterdim çekici olmasından dolayı değil, ciltte hersey parlamıyor ondan

sen papağan gibi esmerleri beğenmiyorum,itici buluyorum demeye devam et.
sen nasıl bir güzelliksin merak ettim doğrusu!

iyide genelde türk erkeği sever ki.çünkü beyaz ten çok fazla yok .rus erkekleride esmer sever mesela .

Kız görmemiş, abaza erkekler açısından genelleme yaparsak; evet aynen öyle...
Beyaz bacak gördükleri zamanki surat ifadeleri --> Bu beğeni mi şimdi?

Beğenilen ile dikkat çekici olanı birbirine karıştırmayalım bence...

sen papağan gibi esmerleri beğenmiyorum,itici buluyorum demeye devam et.
sen nasıl bir güzelliksin merak ettim doğrusu!

Bu kadar alıngan olmanıza gerek yok,siz her seferinde ona sataştığınızda o da aynı şeyi söylüyor konu uzayıp gidiyor.Nerelere çektiniz konuyu.

Bu arada türk erkekleri genelleme yaparsak beyaz ten sever arkadaşlar.Nerde ne daha az bulunuyorsa daha değerlidir.Ayrıca yazın güneşlenen insanlar esmer olmak istedikleri için değil parlak bronz bir tene sahip olmak için güneşlenirler.

aynen öyle.. bende beyazım. nişanlıma evlenmeden önce solaryuma girmek istediğimi söylememe rağmen istemedi.. beyaz daha iyiymiş.. tenimin rengini beğendiğini söylüyor..! herkes farklı düşünüyor işte..

Şu bronz ten - esmer ten ayrımını yapman iyi oldu. Ben de bir konuda açıklamıştım, ekliyorum buraya;

Ve evet beyaz ten dikkat çeker ama beğeniyle karıştırmamak gerek bunu. Beğeniler çok çeşitli çünkü.

ay evet canım .o üstüme geliyor sürekli bende kendimi müdafa ediyorum .sen çok mu güzelsin gibilerinden konuşmaya başladı şimdiden gülüyorum sadce .

valla çok klas tiplerde gördüm ben beyaz ten seven .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…