- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
ben sinilrlenmiyorum sadece bu konuyla ilgili fikirlerimi paylaşıyorum tıpkı sizin gibi
asıl siz bana sinirlendiniz sevmek zorunda değilsiniz ama burdada konu açarak esmerleri sevmiyorum diye bağırmak zorundada değilsiniz
sevmeye bilirsiniz ama eleştirirken şunu düşünün insan esmer veya sarışın olmayı kendi seçemiyor kendi seçemediği bir özellikten dolayı neden suçlu ilan edilsinlerki
aynı düşünüyorum ben de önceki sayfalarda yazdım.
bence konu sahibi arkadaş kendini tatmin ediyor,çoğu kişi kendisine yakın cevap verince mutlu oluyor.
ama ben burdan esmerleri beğenmiyorum,itici buluyorum gibi yazıp durmasına acaip takıldım.
arkadaşım Allahın verdiği seni niye geriyor bu kadar?
Offfff ne kadar boş şeyleryok erkekler esmerleri beğeniyormuş bilmem ne
Neden böyle bir konu açmaya gerek duydunuz ki ? Varsayalım ki erkekler esmerleri beğeniyor ,o zaman solaryuma mı gideceksiniz ?
.eğenmiyorum dedim ne var bunda ki.bana çekici gelmiyolar .bunda alıncak birşey yok .takılmanada gerek yok .
ona mı takıldınadriananın gözleri renkli ayrıca benim bahsetiğim kadar esmer değil .
anladık güzelim sen çekici bulmuyorsun
e arkadaşın da senin gibi renktekileri çekici bulmuyormuş
o kendi egosunu tatmin etmiş,sen de kendi egonu burdan esmerler şöyle esmerler böyle itici,çekici değil vs vs. diyerek tatmin ediyorsun anladık da e yeter artık
biri daha konu açsın da o da beyaz tenlileri yersin dursun
yaşın kaç senin bu arada? ikinci bir rainstar gördüm sende.
ona mı takıldınsana zenci mi lazım
anlamadıysan bir daha söyleyeyim. Güzelliğin zencilikle beyazlıkla alakası yoktur güzel kardeşimGüzelse güzeldir deilse deil bu kadar basit. Türk erkeği şunu sever bunu sever die bi kavramda yok kimi beyaz tenli sever kimi buğday tenli tıpkı bizim giby onlarda insan uzaylı değiller istekleri farklı olamaz Ayrıca kendileri çok mu yakışıklıymışta onların zevklerine göre kendimizi ayarlıcaz komik olmayın
türk erkeği beyaz ten sever .
Nereden biliyorsunuz? Arkadaşınızdan ne farkınız var? Genellemenin alasını yapıyorsunuz.
İki lafınızdan biri esmer sevmiyorum, beyazlar daha çekici.Sevmeyin ne yapalım yani.
Bunu anlamak bu kadar mı zor? Öyle sarışınlar var ki bir içim su ama bazısı da var ki çirkin.Keza esmerler de öyle. Böyle bir ayrıma ne gerek var.Kadın güzelse güzeldir, esmer sarışın ne farkeder?
Kişi esmeri, sarışını tercih edebilir, zevk meselesidir. Ancak kalkıp da Türk erkeği beyaz ten sever demek saçmalıktan öteye geçmez!
sen papağan gibi esmerleri beğenmiyorum,itici buluyorum demeye devam et.
sen nasıl bir güzelliksin merak ettim doğrusu!
iyide genelde türk erkeği sever ki.çünkü beyaz ten çok fazla yok .rus erkekleride esmer sever mesela .
sen papağan gibi esmerleri beğenmiyorum,itici buluyorum demeye devam et.
sen nasıl bir güzelliksin merak ettim doğrusu!
Ay çok saçma ya neden saçma biliyor musun bu göreceli bi kavramdır kimisi esmer sever kimisi beyaz ..
Ben kendi adıma esmer olmayı çok isterdim hep söylerim isterim ama sözlüm tenimin rengini çok sevdiğini söyler beyaz daha çekiciymiş saflıgın masumlugun simgesiymiş ..
Bronz olmamı istemez yazın kararsam beyaz daha çok yakısır der ..
Her erkek için aynı diye birşey yok ..
Ama ben esmer olmak isterdim çekici olmasından dolayı değil, ciltte hersey parlamıyor ondan
Bu kadar alıngan olmanıza gerek yok,siz her seferinde ona sataştığınızda o da aynı şeyi söylüyor konu uzayıp gidiyor.Nerelere çektiniz konuyu.
Bu arada türk erkekleri genelleme yaparsak beyaz ten sever arkadaşlar.Nerde ne daha az bulunuyorsa daha değerlidir.Ayrıca yazın güneşlenen insanlar esmer olmak istedikleri için değil parlak bronz bir tene sahip olmak için güneşlenirler.
Aslında bronz teni esmer tenle bir tutmamak lazım. İkisi de farklı şeyler.
Esmerlik doğuştandır ve kalıcıdır. Saç rengi, göz rengi gibi kişinin belirleyici özelliklerindendir. Açık tenli biri istediği kadar bronzlaşsın esmer olamaz.
Esmer ten bronz tene göre biraz daha grimsidir, soğuktur. Tabi bu alt tona göre değişiklik gösterebilir. Genelde sıcak alt tona sahip esmerlere bronz tenli denilse de kışın sarımsı bir renk alarak bronz tenden ayırır kendini.
Bronz ten ise daha sıcaktır, yanarak elde edilir zaten. Adı üstünde bronz rengindedir. Beyaz, buğday, esmer her ten rengine sahip insan bronzlaşabilir.
Bu yüzden seçim yaparken buğday teni ve esmer teni katmamak, beyaz ten(yanmamış) ve bronz(yanık) ten arasında seçim yapmak daha doğru. Bronzun da çeşitleri var zaten; hafif bronz, doğal bronz, yapay bronz vs...
Ben ise bembeyaz teni ve hafif, doğal bronzluğu severim. Kışın beyaz ten, yazın hafif bronzluk hoş. Kışın solaryuma girip bronzlaşmak bana doğal gelmiyor açıkçası. Kışın ortasında tatilden, denizden yeni dönmüş izlenimi tuhafıma gidiyor. Esmer olsun, buğday olsun, beyaz olsun hangi ten rengi olursa olsun kış mevsiminde hafif soluk veya pembemsi olmaktır doğal olan.
Ciltte leke yapacak, cilt kanserine zemin hazırlayacak, ben yapayım diye bağıracak kadar bronzlaşmak da hiç hoşuma gitmez, çok sağlıksız...
Bu kadar alıngan olmanıza gerek yok,siz her seferinde ona sataştığınızda o da aynı şeyi söylüyor konu uzayıp gidiyor.Nerelere çektiniz konuyu.
Bu arada türk erkekleri genelleme yaparsak beyaz ten sever arkadaşlar.Nerde ne daha az bulunuyorsa daha değerlidir.Ayrıca yazın güneşlenen insanlar esmer olmak istedikleri için değil parlak bronz bir tene sahip olmak için güneşlenirler.
Kız görmemiş, abaza erkekler açısından genelleme yaparsak; evet aynen öyle...
Beyaz bacak gördükleri zamanki surat ifadeleri -->Bu beğeni mi şimdi?
Beğenilen ile dikkat çekici olanı birbirine karıştırmayalım bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?