Göreceli ve ucu kapanmayacak kadar açık olan bir konuda tartışabilip bir de üzerine konuyu kapattırırsak bizden güzeli yok
türk erkeği beyaz ten sever .
Ama sen de arkadaşından farklı davranmıyorsun şu an.
Beyaz ten seven erkek de gördüm, 'çok beyazsın kızım git bir solaryuma gir' diyen erkek de.
herkes söyleyebilir ki.ben fikir almak için sordum arkadaşım öyle dedi bende ona beyaz sever dedim .ortada ir gerçek var .geneli beyaz sever ama az da olsa bir kısmı esmer sever .bu tip olarak yani yoksa aşk farklı birşey .
Konu sahibi arkadaşım bu konuyu bence kapattırmalısın çünkü; bu konunun sonu yoktur güzellik herkese göre değişir. Sonuçta bir insanın esmer veya sarışın olması elinde değildir ve kişi esmer diye çirkin olarak ilan edilemez
konu ilk açıldığı zamanda yorum yapmıştım ama konunun bu noktolara geleceğini düşünmemiştim
siz konunuzu ilk açtığınızda arkadaşınızın size erkeklerin esmer kadından hoşlanır dediğini ve sizinde arkadaşınızın bunu size söylerken hangi niyetle söylemiş olabileceğiniz sormuştunuz ama konunuz ilerledikçe esmer insanların çirkin oldukları falan belirtilmiş
bence esmerinde sarışınında güzeli ve çirkini vardır ama bir insan sırf bembeyaz diyede asil çok güzel denilemez veya bir insan çok esmer diye çirkin denilemiyeceği gibi
Allah'ın yarattığı herşey güzeldir eleştirilemez
not:ben beyaz tenliyim saçlarım kahve renğidir, eşim sarışın , oğlumda sarışındır
ayrıca annemde mavi gözlü beyaz tenlidir bunları belirttimki beni esmer olduğum için esmerleri savunuyor falan sanıpta yorum yazmayın diye
sadece insan kategorileştirilmesine karşıyım herkese saygılar
Karşıt fikre benim babam daha güçlü edası ile yaklaşılınca olabilecek tekerrürden ibaret oluyor :)
tartışmıyoruz ki herkes fikrini söylüor .ben kara dedim diye kızldılar sadece .
ben kendi fikirmi söyledim ben güzel bulmuyorum dedim .güzel bulanlarda olabilir.konumu kapattrımek istemiyorum .bu kadar sinirlenmene gerek yok ki.
kimseyi çirkin ilan emiyorum ama ben beğenmiyorum beğenmekde zorunda değilim .
ben sinilrlenmiyorum sadece bu konuyla ilgili fikirlerimi paylaşıyorum tıpkı sizin gibi
asıl siz bana sinirlendiniz sevmek zorunda değilsiniz ama burdada konu açarak esmerleri sevmiyorum diye bağırmak zorundada değilsiniz
sevmeye bilirsiniz ama eleştirirken şunu düşünün insan esmer veya sarışın olmayı kendi seçemiyor kendi seçemediği bir özellikten dolayı neden suçlu ilan edilsinlerki
suçlu mu?yok canım daha neler .sert bir yorum yaptın ondan dedim sinirlenme diye .ben beğenmediğimi söyledm beğenmek zorunda değilim .hatta bu yüzden bir çok erkeği geri çevirdim hoşlanamadığım için .sen beğenirsin ben beğenmem bunda ne var anlamadım .bağırmıyorum gayete normal söylediklerim bunda birşey yok .
ben sinilrlenmiyorum sadece bu konuyla ilgili fikirlerimi paylaşıyorum tıpkı sizin gibi
asıl siz bana sinirlendiniz sevmek zorunda değilsiniz ama burdada konu açarak esmerleri sevmiyorum diye bağırmak zorundada değilsiniz
sevmeye bilirsiniz ama eleştirirken şunu düşünün insan esmer veya sarışın olmayı kendi seçemiyor kendi seçemediği bir özellikten dolayı neden suçlu ilan edilsinlerki
Canım olay tam olarak senin bahsettiğin gibi değil.Ben konu sahibi arkadaşı çok iyi anlıyorum.Çünkü çok karşılaştım bu tip insanlarla ben de .Biraz mübalağa ederek özetlersem durum şöyle oluyor.
-merhaba ben blabla
-merhaba ben de lakeoftears
-biliyomusun aslında esmerler daha güzel,sarışınlar o kadar da güzel değil
-hönkk!!!!lkjdkgjkdfkfglfd
Belki de yaşla ilgiliydi.Şu anda azalarak bittiler çok şükür.Artık nasıl bi aşağılık duygusuysa bu kızlardaki.Ortamda biraz farklı standart türk tipi dışındaki birisiysen mutlaka hayatında en az bir kere böyle bir lüzumsuzla karşılaşmışsındır.
Burada esmerler çirkin olur diyen yok.Ama bu tip ruh hastaları çok var maalesef.Konu sahibi arkadaşın sinirini bozmak için söylemiş arkadaşı.O da o sinir bozukluğuyla gelmiş buraya konu açmış.Bu tip şeyler söyleyen varsa burda kendileri hakkında ne düşünülüyor,ne kadar zavallı durumuna düşürüyorlar kendilerini diye yazıyorum.Çünkü briri bu tarz bişey söyleyince o insanla mümkünse bir daha karşılaşmıyorum zaten.
Senin söylediklerin gayet normal ise arkadaşının söylediklerini niye anormal karşılıyorsun.
en yakın arkadaşlarından birine durup duruken söyledği için olmasın .ben kmsenin yüzüne bunları söylemem .beğenmiyorum dedim okadar .
O da beğenmediğini söylemiş işte senden farklı düşünmüyor yani.
Düşünceleriniz aynı hiçbir fark yok.
Sadece o senin yüzüne karşı söylemiş sen de arkasından söylüyorsun.
kızlar size bir sorum olucak .geçen gün bir arkadaşımla konuşuyordum arkadaşım bayan bu arada .esmer kadınlar erkekleri daha çok cezbediyor daha çok beğenilir vs gibi birşey söyledi .bende dedim renle ne alakası var diye .var hemde çok dedi baksana herkes solaryuma giriyor falan dedi .bende dedim bende beyaz kalmaya çalşıyorum sürekli koruycu sürüyorum falan boş işlerle uğraşıyorsun dedi.
peki gerçektende esmerler daha mı çekici oluyor ?sizce sizin fikirleriniz neler ?
Canım olay tam olarak senin bahsettiğin gibi değil.Ben konu sahibi arkadaşı çok iyi anlıyorum.Çünkü çok karşılaştım bu tip insanlarla ben de .Biraz mübalağa ederek özetlersem durum şöyle oluyor.
-merhaba ben blabla
-merhaba ben de lakeoftears
-biliyomusun aslında esmerler daha güzel,sarışınlar o kadar da güzel değil
-hönkk!!!!lkjdkgjkdfkfglfd
Belki de yaşla ilgiliydi.Şu anda azalarak bittiler çok şükür.Artık nasıl bi aşağılık duygusuysa bu kızlardaki.Ortamda biraz farklı standart türk tipi dışındaki birisiysen mutlaka hayatında en az bir kere böyle bir lüzumsuzla karşılaşmışsındır.
Burada esmerler çirkin olur diyen yok.Ama bu tip ruh hastaları çok var maalesef.Konu sahibi arkadaşın sinirini bozmak için söylemiş arkadaşı.O da o sinir bozukluğuyla gelmiş buraya konu açmış.Bu tip şeyler söyleyen varsa burda kendileri hakkında ne düşünülüyor,ne kadar zavallı durumuna düşürüyorlar kendilerini diye yazıyorum.Çünkü briri bu tarz bişey söyleyince o insanla mümkünse bir daha karşılaşmıyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?