esmer kadınlar daha çekiciymiş...

Ama sen de arkadaşından farklı davranmıyorsun şu an.
Beyaz ten seven erkek de gördüm, 'çok beyazsın kızım git bir solaryuma gir' diyen erkek de.

herkes söyleyebilir ki.ben fikir almak için sordum arkadaşım öyle dedi bende ona beyaz sever dedim .ortada ir gerçek var .geneli beyaz sever ama az da olsa bir kısmı esmer sever .bu tip olarak yani yoksa aşk farklı birşey .

Konu sahibi arkadaşım bu konuyu bence kapattırmalısın çünkü; bu konunun sonu yoktur güzellik herkese göre değişir. Sonuçta bir insanın esmer veya sarışın olması elinde değildir ve kişi esmer diye çirkin olarak ilan edilemez
konu ilk açıldığı zamanda yorum yapmıştım ama konunun bu noktolara geleceğini düşünmemiştim
siz konunuzu ilk açtığınızda arkadaşınızın size erkeklerin esmer kadından hoşlanır dediğini ve sizinde arkadaşınızın bunu size söylerken hangi niyetle söylemiş olabileceğiniz sormuştunuz ama konunuz ilerledikçe esmer insanların çirkin oldukları falan belirtilmiş
bence esmerinde sarışınında güzeli ve çirkini vardır ama bir insan sırf bembeyaz diyede asil çok güzel denilemez veya bir insan çok esmer diye çirkin denilemiyeceği gibi
Allah'ın yarattığı herşey güzeldir eleştirilemez
not:ben beyaz tenliyim saçlarım kahve renğidir, eşim sarışın , oğlumda sarışındır
ayrıca annemde mavi gözlü beyaz tenlidir bunları belirttimki beni esmer olduğum için esmerleri savunuyor falan sanıpta yorum yazmayın diye
sadece insan kategorileştirilmesine karşıyım herkese saygılar

O zaman bırak o arkadaşın da kafasına göre genelleme yapsın...

Göz zevki , damak zevki göreceli

Kimi salata da limon sever kimi sirke

Ben nar eksisi severim o ayrı ... Genelleme yapamayız ki

ben kendi fikirmi söyledim ben güzel bulmuyorum dedim .güzel bulanlarda olabilir.konumu kapattrımek istemiyorum .bu kadar sinirlenmene gerek yok ki.
kimseyi çirkin ilan emiyorum ama ben beğenmiyorum beğenmekde zorunda değilim .

ben sinilrlenmiyorum sadece bu konuyla ilgili fikirlerimi paylaşıyorum tıpkı sizin gibi
asıl siz bana sinirlendiniz sevmek zorunda değilsiniz ama burdada konu açarak esmerleri sevmiyorum diye bağırmak zorundada değilsiniz
sevmeye bilirsiniz ama eleştirirken şunu düşünün insan esmer veya sarışın olmayı kendi seçemiyor kendi seçemediği bir özellikten dolayı neden suçlu ilan edilsinlerki

suçlu mu?yok canım daha neler .sert bir yorum yaptın ondan dedim sinirlenme diye .ben beğenmediğimi söyledm beğenmek zorunda değilim .hatta bu yüzden bir çok erkeği geri çevirdim hoşlanamadığım için .sen beğenirsin ben beğenmem bunda ne var anlamadım .bağırmıyorum gayete normal söylediklerim bunda birşey yok .

Senin söylediklerin gayet normal ise arkadaşının söylediklerini niye anormal karşılıyorsun.

Canım olay tam olarak senin bahsettiğin gibi değil.Ben konu sahibi arkadaşı çok iyi anlıyorum.Çünkü çok karşılaştım bu tip insanlarla ben de .Biraz mübalağa ederek özetlersem durum şöyle oluyor.
-merhaba ben blabla
-merhaba ben de lakeoftears
-biliyomusun aslında esmerler daha güzel,sarışınlar o kadar da güzel değil
-hönkk!!!!lkjdkgjkdfkfglfd

Belki de yaşla ilgiliydi.Şu anda azalarak bittiler çok şükür.Artık nasıl bi aşağılık duygusuysa bu kızlardaki.Ortamda biraz farklı standart türk tipi dışındaki birisiysen mutlaka hayatında en az bir kere böyle bir lüzumsuzla karşılaşmışsındır.
Burada esmerler çirkin olur diyen yok.Ama bu tip ruh hastaları çok var maalesef.Konu sahibi arkadaşın sinirini bozmak için söylemiş arkadaşı.O da o sinir bozukluğuyla gelmiş buraya konu açmış.Bu tip şeyler söyleyen varsa burda kendileri hakkında ne düşünülüyor,ne kadar zavallı durumuna düşürüyorlar kendilerini diye yazıyorum.Çünkü briri bu tarz bişey söyleyince o insanla mümkünse bir daha karşılaşmıyorum zaten.

evet ben bunu demek istedim işte.yani tenimizi illa yakmamız mı gerekiyor güzel olmak için .ayrıca beğenmediğimi söyledim ben .ne var ki bunda .

en yakın arkadaşlarından birine durup duruken söyledği için olmasın .ben kmsenin yüzüne bunları söylemem .beğenmiyorum dedim okadar .

O da beğenmediğini söylemiş işte senden farklı düşünmüyor yani.

Düşünceleriniz aynı hiçbir fark yok.

Sadece o senin yüzüne karşı söylemiş sen de arkasından söylüyorsun.

Renkle ilgisi yok bu durumun.

Herkesin bakış açısı, beğenisi çok farklıdır..

Her renkte herkeste aynı durmuyor.:)

O da beğenmediğini söylemiş işte senden farklı düşünmüyor yani.

Düşünceleriniz aynı hiçbir fark yok.

Sadece o senin yüzüne karşı söylemiş sen de arkasından söylüyorsun.

hayır onun demek istedği farklı birşey .beğenmem dersin gerçersin neyse sana daha fazla anlatmayacağım istedğin gibi düşünebilirsin .ben zaten fikir almak için konu açtım .

Offfff ne kadar boş şeyler yok erkekler esmerleri beğeniyormuş bilmem ne
Neden böyle bir konu açmaya gerek duydunuz ki ? Varsayalım ki erkekler esmerleri beğeniyor ,o zaman solaryuma mı gideceksiniz ?

canım senin dediğin noktadan arkadaşın dediğini bende anlıyorum bende ilk yorumumda dedim benimde koyu esmer tenli bayan arkadaşım var oda bana aynı şeyi söylemişti bende o an onun bana sinir olduğu veya çekemediği için dediğini anlamıştım güldüm geçtim ama sonra esmermi güzel beyaz tenlimi diye sorgulamadım çünkü zevkler ve renkler tartışılmazki
sadece esmer veya sarışın diye kimse suçlu olamazki ben bunu söylemek istedim amacım kimseyle ters düşmek değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…