• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esmer kadınlar daha çekiciymiş...

ne dersen de, dıi görünüş çok önemli. kimse bir bakışta kişiliği görmez, ambalajı görür

ay ne kadar nefret etsem de aklıma recep ivediğin şu sözü geldi: ruh güzelliği önemli ama ruhlar aleminde de yaşamıyoruz değil mi?:1::9::9:

Şimdi de olayı yaşa mı getirdin.

Hiç heyecanlanma yaşım senden küçük değil.

Benim bir şeyi savunduğum yok sadece senin arkadaşını eleştirirken onunla aynı duruma düştüğünü belitrmek istedim o kadar.

biz kimseyi eleştirmiyoruz, esmrleride allah yaratmış ama ben şahsen beyazları daha çok beğeniyorum. suç mu? :8:

ne dersen de, dıi görünüş çok önemli. kimse bir bakışta kişiliği görmez, ambalajı görür

ben bile bayan olduğum halde bir erkeği çekici bualmazsam yani yaptığı iş,parası bilmem nesi umrumda olmaz .önce fiziksel olarak çekmesi gerek .kaldı ki erkeklerde daha önemli fiziksel özellkkler .onlar görselliğie daha çok önem verir.

ben bile bayan olduğum halde bir erkeği çekici bualmazsam yani yaptığı iş,parası bilmem nesi umrumda olmaz .önce fiziksel olarak çekmesi gerek .kaldı ki erkeklerde daha önemli fiziksel özellkkler .onlar görselliğie daha çok önem verir.

boşver adale ya, dış görünüş önemki değil cümlesini çirkin bayanlar icad etmiştir zaten :55:

Son Geldiğimde Ortalık Sakindi Neler Oluyor ? :1:

Son düzenleme:
başıma bir iş gelmeyecekse esmerleri pek beğenmiyorum diyecem de artık korkuyorum ya:18::18:

carrie gülmekten kızardı iyice.

vallahi öle zaten tek girdiğim renk bu :9:

az önce banyoda ayağım kaydı kolumu vurdum baya kızardı eşime gittim gösterdim kolumu öptü ahhh benim beyaz karıcım kıp kırmızı olmuş dedi :33:

Back
X