• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esmer kadınlar daha çekiciymiş...

Parmaklik korkusu yok galiba bu sefer :35:

her an olabilir, ben beklemedeyim, tutamıyorum kendimi parmakçıklarım kaşınıyor, o kadarda diyorum bu sefer uslu duracam diye :24:

gittimi o kara kıs?

Son düzenleme:
her an olabilir, ben beklemedeyim, tutamıyorum kendimi parmakçıklarım kaşınıyor, o kadarda diyorum bu sefer uslu duracam diye :24:

gittimi o kara kıs?

Valla benimde kasintim var ama tutuyorum bu aralar cenemi :9: burda bagrinirken dogurursam diye :9:

laf aramizda bende sevmiyom esmerleri beyazzzzzzzzzzzzz :kkk:

Son düzenleme:
Valla benimde kasintim var ama tutuyorum bu aralar cenemi :9: burda bagrinirken dogurursam diye :9:

laf aramizda bende sevmiyom esmerleri beyazzzzzzzzzzzzz :kkk:

hadi bakalım hayırlı olsun bebişini sapasağlam kucağına al işalaahhh

hemde bembeyaz bir bebiş olsunnn :9:

bu arada dün akşam survivoru seyrederken aklıma geldide... beyaz insanlar daha güzel yaşlanıyor ya... :33:

hadi bakalım hayırlı olsun bebişini sapasağlam kucağına al işalaahhh

hemde bembeyaz bir bebiş olsunnn :9:

Ayyyy isalllaaahhhhh babasida amele yaniklarini saymazsak esmer degil bende kumral :)) ama babasinin sulale esmer arap alasimi bisiy benimki haric 9 torundan sadece biri beyaz benimkide biyazzzz olsunnnnn isalallaaaahhhhh :9::9::9:

Ayyyy isalllaaahhhhh babasida amele yaniklarini saymazsak esmer degil bende kumral :)) ama babasinin sulale esmer arap alasimi bisiy benimki haric 9 torundan sadece biri beyaz benimkide biyazzzz olsunnnnn isalallaaaahhhhh :9::9::9:

bizim ailede annem pamuk beyazdır babamda esmer. allahtan babama çekmemişim :51:

gittimi o kara kıs?

Hahahahahah kara kıs ha

Kara kısssss dan kastım bensem gitmedim buradayım yavrucuğum anlat bakalım derdini.

En son babana saygılarımı iletmiştim görmedin mi :D

kaynanam baya esmer, kayınpeder rahmetlide bembeyazdı
eşim babasına çekti, oda çok beyaz, her seferinde babasına takılıyormuş, baba bu kara tavuğu nerden buldun diye soruyormuş, babasıda her seferinde oğlum sen beyazını bulursun diyormuş
sonra beni annesiyle babasıyla ilk tanıştırdığında kaynanamın söylediği ilk şey : harbidende beyazını buldu bu oğlan oldu :9:

Hahahahahah kara kıs ha

Kara kısssss dan kastım bensem gitmedim buradayım yavrucuğum anlat bakalım derdini.

sana demedim ki, sen o kadar möhim değilsin bnm için üstüne alınma yani :10:

Hahahahahah kara kıs ha

pardonda kızın babasından sanane anlamadım .burda geyik yapıyoruz .baba nerden çıktı .biz babanıza birşey diyormuyuz .ayıp ya .haddi aşıyorsunuz gibime geliyor .sınırı zorlmayın .

eşim babasına çekti, oda çok beyaz, her seferinde babasına takılıyormuş, baba bu kara tavuğu nerden buldun diye soruyormuş, babasıda her seferinde oğlum sen beyazını bulursun diyormuş
sonra beni annesiyle babasıyla ilk tanıştırdığında kaynanamın söylediği ilk şey : harbidende beyazını buldu bu oğlan oldu :9:

Benim terminatorun rengini kestirmek zor :)) gokkusagi mubarek :)) aman ona benzemesinde :))

benimkinin ailesi haci bulduklari kizlar kendi cevrelerinden yok istemem demis ben sigara icki icen kadin alacam kadeh tokusturcam oylede oldu :))

pardonda kızın babasından sanane anlamadım .burda geyik yapıyoruz .baba nerden çıktı .biz babanıza birşey diyormuyuz .ayıp ya .haddi aşıyorsunuz gibime geliyor .sınırı zorlmayın .

Tamam ben de burada geyik yapıyorum

Yazılanları okumuyor musun babasını işin içine kendisi kattı

senin adın yeter hatun .pembe beyazsın kıskananlar çatlasın .

bırak, nereye saldıracağını şaşırdı, sevraja girdi :9: :9: :9:

Benim terminatorun rengini kestirmek zor :)) gokkusagi mubarek :)) aman ona benzemesinde :))

benimkinin ailesi haci bulduklari kizlar kendi cevrelerinden yok istemem demis ben sigara icki icen kadin alacam kadeh tokusturcam oylede oldu :))

bizimkilerde hacı hoca, kaynanamlar yani ama ben kapalı bile değilim, hiç bir zamanda allah için karışmadılar bana.
kaynana-kayıpeder den yana şanslıyım yani :ssz:

Back
X