Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Carrie sirf senin yorumlarin icin geldim pesine dusup![]()
![]()
![]()
![]()
burda açtım gözümü bugün, burda şenlik var
![]()
Parmaklik korkusu yok galiba bu sefer![]()
her an olabilir, ben beklemedeyim, tutamıyorum kendimi parmakçıklarım kaşınıyor, o kadarda diyorum bu sefer uslu duracam diye
gittimi o kara kıs?
Valla benimde kasintim var ama tutuyorum bu aralar cenemiburda bagrinirken dogurursam diye
![]()
laf aramizda bende sevmiyom esmerleri beyazzzzzzzzzzzzz![]()
hadi bakalım hayırlı olsun bebişini sapasağlam kucağına al işalaahhh
hemde bembeyaz bir bebiş olsunnn![]()
Ayyyy isalllaaahhhhh babasida amele yaniklarini saymazsak esmer degil bende kumral :)) ama babasinin sulale esmer arap alasimi bisiy benimki haric 9 torundan sadece biri beyaz benimkide biyazzzz olsunnnnn isalallaaaahhhhh![]()
her an olabilir, ben beklemedeyim, tutamıyorum kendimi parmakçıklarım kaşınıyor, o kadarda diyorum bu sefer uslu duracam diye
gittimi o kara kıs?
Hahahahahah kara kıs ha
Kara kısssss dan kastım bensem gitmedim buradayım yavrucuğum anlat bakalım derdini.
En son babana saygılarımı iletmiştim görmedin mi![]()
sana demedim ki, sen o kadar möhim değilsin bnm için üstüne alınma yani![]()
Hahahahahah kara kıs ha
Kara kısssss dan kastım bensem gitmedim buradayım yavrucuğum anlat bakalım derdini.
En son babana saygılarımı iletmiştim görmedin mi![]()
kaynanam baya esmer, kayınpeder rahmetlide bembeyazdı
eşim babasına çekti, oda çok beyaz, her seferinde babasına takılıyormuş, baba bu kara tavuğu nerden buldun diye soruyormuş, babasıda her seferinde oğlum sen beyazını bulursun diyormuş
sonra beni annesiyle babasıyla ilk tanıştırdığında kaynanamın söylediği ilk şey : harbidende beyazını buldu bu oğlan oldu![]()
pardonda kızın babasından sanane anlamadım .burda geyik yapıyoruz .baba nerden çıktı .biz babanıza birşey diyormuyuz .ayıp ya .haddi aşıyorsunuz gibime geliyor .sınırı zorlmayın .
pardonda kızın babasından sanane anlamadım .burda geyik yapıyoruz .baba nerden çıktı .biz babanıza birşey diyormuyuz .ayıp ya .haddi aşıyorsunuz gibime geliyor .sınırı zorlmayın .
kaynanam baya esmer, kayınpeder rahmetlide bembeyazdı
eşim babasına çekti, oda çok beyaz, her seferinde babasına takılıyormuş, baba bu kara tavuğu nerden buldun diye soruyormuş, babasıda her seferinde oğlum sen beyazını bulursun diyormuş
sonra beni annesiyle babasıyla ilk tanıştırdığında kaynanamın söylediği ilk şey : harbidende beyazını buldu bu oğlan oldu![]()
Benim terminatorun rengini kestirmek zor :)) gokkusagi mubarek :)) aman ona benzemesinde :))
benimkinin ailesi haci bulduklari kizlar kendi cevrelerinden yok istemem demis ben sigara icki icen kadin alacam kadeh tokusturcam oylede oldu :))
senin adın yeter hatun .pembe beyazsın kıskananlar çatlasın .