esmer erkekler bana göre daha çekici ama biz bayanlar için de tam tersini düşünüyorum ben. ama bu durumlar şimdi burada herkes yazmıştır ben şöyle beğenirim sen şöyle diye görüldüğü üzere herkes için farklıdır yani buradan tutupta birisinin kararına göre bence erkekler esmerleden hoşlanır kanısına varmamız da mümkün değil ki bence. arkadaşınla samimiyetin nedir bilemem de seni çekemiyor belki de
valla bilmiyorum kapkara olmanın nesi çekici.yani esmer derken çağla şikel gibilerden bahsediyorum yoksa buğday tenden değil.
çağla şikelde bence abartıyor solaryumla
valla bilmiyorum kapkara olmanın nesi çekici.yani esmer derken çağla şikel gibilerden bahsediyorum yoksa buğday tenden değil.
kişiye göre değişir tabiki megan fox ve tuba büyüküstün gibi örnekler var ki bence şahaneler
kişiye göre değişir tabiki megan fox ve tuba büyüküstün gibi örnekler var ki bence şahaneler
bence o kadının evinde solaryum cihazı var.
ayy bi de kaptı gül gibi adamı. çirkin bahtı işte
:) Tatlım öncelikle şunu söylemeliyim esmer bayanların daha çekici olmasındaki asıl neden ciltlerinin daha pürüzsüz görünüyor olması.İnsanlar cilt tonlarını sırf renk tonları aynı görünsün diye esmerleştriyolar.Mesela ben cildimin yazın bronzlasınca daha ilgi çekici oldugunu görüyorum ve o şekilde tepkilerde alıyorum.Normalde bugday tenlıyım ve renk tonu bozukluklarını sık sık yasıyorum.
olabilir ama esmerler daha çekici,onların hiçbirisi beni nikah masasına oturtamadı bak senle evlendim dedi:))
ben esmer bir bayanım.
eşimin eski kız arkadaşlarının fotolarını gördüm sarışın afet kızlar
onlar aklıma geldikçe kıskanırdım,ben niye sarışın değilim diye.
geçen gün saçlarımı mavi-siyah yaptırcam dedim, eşim karşı çıktı.
neden? dedim, siyah saç çok çekici duruyor dedi, hele sende çok hoş oluyor dedi.
bende dedim,eski sevgililerin hep sarışınmış ne alaka dedim?
olabilir ama esmerler daha çekici,onların hiçbirisi beni nikah masasına oturtamadı bak senle evlendim dedi:))
not: sarışınlara bi lafım yok ben onları çok beğeniyorum kimse yanlış anlamasın.
ben esmerim çekicimiyim değilmiyim tartışılır ama beyaz tenli olmayı çok isterdim
herkes kendinde olmayanı istiyor galiba.
ben esmer değilim ve olmakta istemezdim
ben esmerim çekicimiyim değilmiyim tartışılır ama beyaz tenli olmayı çok isterdim
iyide evlenmek için ten rengi önemli değil ki.belki o kızlar evliliğe uygun değildi bide öyle düşünmek lazım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?