Saç Rengi ve Saç Boyama Esmer miyim kumral mi, neyim yau?

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Arkadaslar yillardir ne olduguma karar veremedim bi türlü.

Saclarim koyu kahverengi, kaslarim cok siyah, tenim ise bembeyaz.

Simdi esmerlik ve kumrallik neye göre degerlendirilir?

Saca mi, kasa mi, yoksa tene göre mi???

Bunu bende merak ediyorum senin gibiyim aynı:) Yazın yüzüm yanınca da esmer oluyorum haliyle:)

kumralsın canım sac rengin öyle diye esmer olman gerekmiyor sen şimdi kapkara tene sahip birine sac rengi sarı diye sarısın diyebilirmisin.diyemezsin buda onun gibi bişey.a.s.

Evet canim aynen.

Yazin bronzlasinca tam esmer oluyorum bende.

Ama dogal halim nedir bir türlü karar veremedim. Ten rengim cok beyaz.
Ve yazin bronzlasinca önce kizariyorum, ertesi gün esmerlesiyorum, esmerlerde bu olmuyor.
Ama kaslar cok siyah.

Neyim been??? :)))

kumralsın canım sac rengin öyle diye esmer olman gerekmiyor sen şimdi kapkara tene sahip birine sac rengi sarı diye sarısın diyebilirmisin.diyemezsin buda onun gibi bişey.a.s.

Mantikli bir aciklama.

Ama söyle birsey, gercek kumrallarin yaninda esmer, esmerlerin yaninda kumral gibi duruyorum.

Dolayisiyla neyim bilmiyorum ama sanirim tenle alakali birsey bu.

Mantikli bir aciklama.

Ama söyle birsey, gercek kumrallarin yaninda esmer, esmerlerin yaninda kumral gibi duruyorum.

Dolayisiyla neyim bilmiyorum ama sanirim tenle alakali birsey bu.

koyu kumralsın o zaman.ten rengiyle alakalı bişey bu.yani ben öyle biliyorum:teytey:

ben anladım seni sende benim gibisin canım yani buğday tenli kumral değil..yerimseniben

ben de senin gibiyim canım. sanırım "esmer beyaz tenli" oluyoruz.
kumral biraz daha sarışınlığa kaçıyor çünkü.

aynen ben de hep bunu düşünrüm:)
saçım koyu kahve
gözüm kaşım siyah
tenim beyaz
ama anladım ki bizim gibiler KOYU KUMRAL 'mış:)

eewt aynen bende senin gibiyim tenim beyaz kaşlar siyah saçım kahve ..bencede kumral oluyoruz..bugday daha sarımtraklara deniyo.

Herkes farkli biseyler demis:))

Koyu kumral, esmer beyaz tenli...

Ten rengine göreyse koyu kumralim, ama kas gözse esmer.

Sanirim ten rengi önemli.

Arkadasin birinin dedigi gibi, zencinin saclarini sari yap, sarisin de olur mu?:))

bende kesinlikle katılıyorum dediğine ten rengine göre belli olur bence sen kumralsın canım

bend ebilmiyorum ne olduğumu saçlarım koyu kahve ten rengim beyaz kaşlarımın rengi açık tüylerim sarı kol tüylerim filan (zaten tüysüz gibi bşyim )..bazıları sarışınsın diyo baıları kumralsın diyo yazın çok kolay yanabiliyorum mesela hemen bronzlaşıyorum ozamanda kendimi esmer gibi hissediyorum..ay neyim ben ya

aaa aynen bende aynı dertten muzdaribim sensiblecım. açık kumral saç, kahverengi kaşlarım var ve beyaz tenliyim, hayalet gibi. ben de neyim şimdi ? ha bide hiç bronzlaşamam ben, biraz kızarırım sonra beyazlaşırım yine

ben neyim peki arkadaslar??? kasim gözüm sim siyah dogal sac rengim koyu kahve tenim ne kara ne beyaz ortasi ..bana esmer diyorlar kara kiz diyorlar ..karnim belim kollar koyu bacak gerdan kismi beyazdan biraz daha koyu ben cözemedim bu olayi ????

Canim sen kumralsin. Acik kumral sac ile kahverengi kas arti beyaz ten. Sarisin veya esmer demem ben buna, kesinlikle kumral derim.

Ben hayli hayli karisigim. Siyah var, kahverengi var birde beyaz ten. Cik cikabilirsen isin icinden:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…