Saç Rengi ve Saç Boyama Esmer miyim kumral mi, neyim yau?

Siyah kas, siyah sac bugday ten.. Bence sen esmere daha yakinsin canim.
Banada kara kiz diyorlar ama sac ve kasa bakarak sanirim. Babam kara kedi diye severdi, cok esmer bir arkadasim vardi onun yaninda durdugum zaman arkadasima siyah cikolata banada beyaz cikolata derdi:))

Arkadaslar yillardir ne olduguma karar veremedim bi türlü.

Saclarim koyu kahverengi, kaslarim cok siyah, tenim ise bembeyaz.

Simdi esmerlik ve kumrallik neye göre degerlendirilir?

Saca mi, kasa mi, yoksa tene göre mi???

ten beyazsa, kumralsın. mesela angelina jolie nin saçları koyu kahve . ama ten beyaz. o esmer değil. kumral. seninde tenin beyaz. sende kumralsın.

valla banada kimisi esmersin kimisi kumralsın diyor bende ne oldugumu anlayamayanlardanım buğday tenliyim yazın yanıyorum hemen esmer oluyorum sonra rengiim açılıyo saclarım koyu kestane aman ne bilimm iste annem diyo kumral kaynanam diyo esmersin

Kumral bir ten rengi değildir. Kumral bir saç rengidir. Bu durumda Sensible beyaz tenli oluyor.
Esmer ise ten rengidir.

Kumral saç budur:

kaşların siyahsa ten rengin çokta önemli deil düşün sarı saç olurmu sana yada kumral tonları olmazzzzzzzzzzzzz çünkü esmersin sadece siyah yakışır.....kaşada saçada tenede bakcaksn ama kaşn siyah oldğu zamn diğerlerine bakmaya gerek yok......................

hehehheh ne komiksin canım yaff kumralsın canımm yere ve zamana göre değişkenlik gösteriyoodelikafadulden

Benim tenim beyaz saçımı siyaha yakın renge koyu kestaneye boyadım ben neyim şimdi
esmer mi kumral mı yoksa sarışın mı :roflol:

ben simsiyah saçlıyım ve beyaz tenliyim kumral esmer herkese göre değişiyo kafa yormaya gerek yok.

Bende bu konuda kendimi çözememiştim ama kaşlar siyah ve saclarda simsiyahsa buna kumral diyemeyiz pek mafoldumben . Bu ' esmer beyaz tenli' olur. Sonucta esmer diye siyah saclı siyah kaslı siyah gözlü insanlara deriz, Penelope cruz gibi mesela zemuszemus Ama kumral olmak saç renginin açık olmasıdır, adı üstünde kumral saç kaydirigubbakcemile2 bide kaş rengi biraz açıksa ( kırık siyah kahverengi) gibi bide gözlerde açıksa kumralsındır kaydirigubbakcemile5 mesela ben orta kumral saçlı ela gözlü beyaz tenliyim kumral olduğu kanaatine getirdim kendimi a.s

Canım, olay sadece ten ve saç rengi ile sınırlı değil, göz rengide önemli gözlerin renkli değilse üzgünüm ama kumral olamazsın.Üstelik kahverengi saç rengi kumral demek değildir, kumral sarıya yakın, sarı tonlarındaki bir renktir.

Kumralların hepsinin gözleri renkli mi oluyor?

Evet canım sen kumralsın, ama soruyu soran arkadaş kızıl kahve saçlı olduğunu tahmin ettiğim bir arkadaş, yani kumrallıktan çok aslında kızıllığa yakın, zaten öyle olmasa saçlar kahverengi olmaz.Muhtemelen çilleride vardır, çok şirin :)

Kumralların hepsinin gözleri renkli mi oluyor?

Hayır canım, bazen genler oyun oynuyor ama en koyu renk gözlü kumralın bile gözünde yeşil hareler vardır, genelde gözleri ya bal rengi ya ela olur...Sende kumralsın galiba...

Hayır canım, bazen genler oyun oynuyor ama en koyu renk gözlü kumralın bile gözünde yeşil hareler vardır, genelde gözleri ya bal rengi ya ela olur...Sende kumralsın galiba...

Yok canım değilim.. Ben de bilmiyorum ne olduğumu o yüzden sordum.. Gözlerim açık kahve ama yeşil yok hiç.. Tenim bembeyaz, saçlarımsa siyaha yakın.. Sanırım esmer oluyorum ben.. Ya da buğday olabilir.. fisfisfis

Esmer değil, buğday tenlisin canım, şu avatarındaki kız çocuğu sarışın mesela, ama büyüyünce kumral olacak...

Esmer değil, buğday tenlisin canım, şu avatarındaki kız çocuğu sarışın mesela, ama büyüyünce kumral olacak...

Ben de doğduğumda kapkaraymışım gittikçe açıldı ten ve saç rengim.. Belki yaşlanınca sarışın olurum kaydirigubbakcemile3

aynı dertten bende de var kızlarrr

saçlarım simsiyah tenim bembeyazz ama herhalde esmer olamam ama hani profillerde falan esmer,sarışın,kumral falan seçeneği oluyoyaa ne desem uymuyo ::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…