- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
Ben de doğduğumda kapkaraymışım gittikçe açıldı ten ve saç rengim.. Belki yaşlanınca sarışın olurum kaydirigubbakcemile3
aynı dertten bende de var kızlarrr
saçlarım simsiyah tenim bembeyazz ama herhalde esmer olamam ama hani profillerde falan esmer,sarışın,kumral falan seçeneği oluyoyaa ne desem uymuyo ::))
kumral,koyu kumralsın bence..
teni beyaz olan birine sacı kası ne kadar koyu olursa olsun esmer demek yanlış olur..
tenin beyazsa saçın siyah dısında ne renkse öyle adlandırılıyor.eğer saçon siyahsa da siyah saçlı beyaz tenli diye bi kavram kullanılıyor.sarı yap sarısın ol.kahve yap kumral ol.kızıl yap kırmızı ol
teni gercekten beyaz olanlardan bahsedıyorum canım.pamuk gbi olanlar varya o şekil.eğer saçları siyah değilse ztn öyle dedğin gbi kıllı mıllı olmuyor.hem ne boyası yaptırısan yaptır yaptırmadan önce ztn dip boyanı herkes goruyor değilmi.siyah saçlı değilsen ztn dip boyasıda doğal durur yani.kısacası kendin ne dedğin değil insanların nasıl gördüğü önemli bence bu konuda.bembeyaz tenli olunca da hepsi doğal duruyor(saç siyah olmayacak
'Hayır canım, bazen genler oyun oynuyor ama en koyu renk gözlü kumralın bile gözünde yeşil hareler vardır, genelde gözleri ya bal rengi ya ela olur...Sende kumralsın galiba... '
gözlerim balrengi ve sçlrm sarıya yakın özelliklee siyah kalem çekincee gözlerin mthiş oluoo :)
Tahmin edebiliyorum canım, çok etkileyici oluyordur...
ama annemin babamın annene dede amca hala teyze dayımın gözleri yeşiL ve mavi farklı yok onların çocuklarıda öle ben ortadan çıkıvermişm öLe :))mafoldumben
bi bütün baklılıyor acıkcası.
mesela sac koyu kas koyu ten acıksa buna esmer deniyor genelde.
ten beyaz sac kahve veya daha acık, kasda öyleyse kumral deniyor.
sac acık renk ten beyaz veya acık bugdaysa gene aynı sekilde kumral deniyor.
kumral denilebilmesi icin böyle sacların acıga yakın olmalı ten de koyu olmamalı. teni beyaz olup sacları koyu olanlar esmerdir :) ben böyle biliyorum en azından :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?