Esnek Diyet Arkadaşlığı

kızlarrrrrrrrr yarın iftar vaktine yakın tartılıp bildirinnnnnnnnn
oruçlu olmayanlar sabahta bildirebilirrrrrrrrrr

Öldürürüm kız seniiiiiiiiiiii böyle şansı yemişim

Hedef 48

oo afiyet bal şeker olsunn
diyet falan kalmamış gibi??...
olurmu canım öyle şey ağzından yel alsın.bu istisna 40 kırkda 1 olur yani.sen benim ağzımdan bu güne kadar mantıdır tatlıdır duydunmu hiç dengelerim ben onu bugün hem o saydıklarımı 4 kişi yedik
kızlarrrrrrrrr yarın iftar vaktine yakın tartılıp bildirinnnnnnnnn
oruçlu olmayanlar sabahta bildirebilirrrrrrrrrr
cnm ben çarşamba bildirim yapsam çünkü çarşamba günü diyetisyene gidicem benim evdeki dijital tartının pili yok bide orda bakınca daha bi süpriz oluyo bana :124::124:

Eylemim yarin oglumu dotora götüreceğim tartilamiyabilirim zaten ben hergun tartildigim icin kilomu biliyorum ayni kilom regl oldum onun sisligi var biraz aslinda 63.3bile gormustum ama sen ayni yaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ok canım tamammmm sen çarşamba bildirrrrrrrr

ok beybiii tamamdırrrrrrrr çok geçmiş olsun tekrar canımcımmmmmm

Kızlar nabersiniz?ya iki gündür güya regl oldum sadece leke geliyo delircem bide hamile oluyormuşum 😳😳😳😳
Bu topikte 2 kişi hamile çıktı piyango bana vurmasın allahım

Hedef 48

Aaa şoklardayim sende hamile kalirsan ben bu topikte bir dakika bile durmam direk bu topige cocugu olmayan arkadaslari yonlendirelim

Aaa şoklardayim sende hamile kalirsan ben bu topikte bir dakika bile durmam direk bu topige cocugu olmayan arkadaslari yonlendirelim

An itibariyle regl olmaya başladım ama 3 gün sadece leke ve sancı halen sancım var ilginç bi regl dönemi benim için dün ikindi gibi test yaptım negatif çıktı. Şüphelerim devam ederse bide açken yapıcam olmadı kan testi yaparım içim rahat etsin aman bea bu kadar stres olmamıştım hiç eşimde bu durumda karşımda oynamaktan farksız he Allah gözünü doyursun 10 tane tamam desem sırtında taşır

Hedef 48

aynennnn aynı benim eşimmmmmmmmmmm
bayılıyor çocuklara doymuyorrr

ogünn bende kalkamamışımm öyle aç tuttumm benimle beraber 12 ve 14 yaşındaki kızlarımda tuttularr onları tebrik ettimm benn akşama kadar kıvrandımm baş ağrısındn onlar gıgıkını çıkarmadılarr
şuanda regl oldumm bir tek ben tutmuyorumm alışınca oruca boşlamak iyi olmadı
inşallah verirsinn günessel

bende dün gece oldum inşallah iftardan önce olmamaışmdır
yoksa dünkü orucumda gitmiş olacak
evet bende girdim araya hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…