- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.121
he he he
ayyy ne güzellllllllllll
ne büyük şansssss.....
(çaktırma ben geçen ay hamişim sandım tırım tırım tırmaladım
olmadığımı öğrenince bir sevindim bir sevindim analatamam ama
şimdi geçti ya çaktırmıyom)
olurmu canım öyle şey ağzından yel alsın.bu istisna 40 kırkda 1 olur yani.sen benim ağzımdan bu güne kadar mantıdır tatlıdır duydunmu hiç dengelerim ben onu bugünoo afiyet bal şeker olsunn
diyet falan kalmamış gibi??...
cnm ben çarşamba bildirim yapsam çünkü çarşamba günü diyetisyene gidicem benim evdeki dijital tartının pili yok bide orda bakınca daha bi süpriz oluyo bana :124::124:kızlarrrrrrrrr yarın iftar vaktine yakın tartılıp bildirinnnnnnnnn
oruçlu olmayanlar sabahta bildirebilirrrrrrrrrr
olurmu canım öyle şey ağzından yel alsın.bu istisna 40 kırkda 1 olur yani.sen benim ağzımdan bu güne kadar mantıdır tatlıdır duydunmu hiç dengelerim ben onu bugünhem o saydıklarımı 4 kişi yedik
cnm ben çarşamba bildirim yapsam çünkü çarşamba günü diyetisyene gidicem benim evdeki dijital tartının pili yok bide orda bakınca daha bi süpriz oluyo bana :124::124:
Eylemim yarin oglumu dotora götüreceğim tartilamiyabilirim zaten ben hergun tartildigim icin kilomu biliyorum ayni kilom regl oldum onun sisligi var biraz aslinda 63.3bile gormustum ama sen ayni yaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar nabersiniz?ya iki gündür güya regl oldum sadece leke geliyo delircem bide hamile oluyormuşum 😳😳😳😳
Bu topikte 2 kişi hamile çıktı piyango bana vurmasın allahım
Hedef 48
Aaa şoklardayim sende hamile kalirsan ben bu topikte bir dakika bile durmam direk bu topige cocugu olmayan arkadaslari yonlendirelim
An itibariyle regl olmaya başladım ama 3 gün sadece leke ve sancı halen sancım var ilginç bi regl dönemi benim için dün ikindi gibi test yaptım negatif çıktı. Şüphelerim devam ederse bide açken yapıcam olmadı kan testi yaparım içim rahat etsin aman bea bu kadar stres olmamıştım hiç eşimde bu durumda karşımda oynamaktan farksız he Allah gözünü doyursun 10 tane tamam desem sırtında taşır
Hedef 48
kızlarrrrrrrrr yarın iftar vaktine yakın tartılıp bildirinnnnnnnnn
oruçlu olmayanlar sabahta bildirebilirrrrrrrrrr
yok canım gözüm korktu koymam zaten artık
doktorumada söyledim cnm önceden kaşık kaşık yiyenlere kuş kadar yemekle ne kadar doyuyorlar derdim
ama 5-6 kaşık yemek zaten 1 tabak yemeğe tekabul ediyor dene ve gör
evet menüm güzel gidiyor ama bugün sinir oldum orucumu yedim
edirneye geziye gitcektik kalkamadım oruçta tutmadım ama hasta gibiyim bünye oruca alıştı şu an afalladım
akşam yemeği ne yapıcam bilmiyorum
bakalım çarşambaya kadar inşallah 1 kiloda olsa veririmm yerimde saymak istemiyorum.
birde alakasız ocak ama kızlar baskül pili nerde satılır bilen varmı?
canım bildiriyorumm 56.4
ogünn bende kalkamamışımm öyle aç tuttumm benimle beraber 12 ve 14 yaşındaki kızlarımda tuttularr onları tebrik ettimm benn akşama kadar kıvrandımm baş ağrısındn onlar gıgıkını çıkarmadılarr
şuanda regl oldumm bir tek ben tutmuyorumm alışınca oruca boşlamak iyi olmadı
inşallah verirsinn günessel
2 gün önce tartıldığım 77.5 gelmiştimm ama regl oldumm az önce 79 geldimm
oooo süpersinnn tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr
gelsin halayınnnnnnnnn
canım bildiriyorumm 56.4
tebrikler kizlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?