- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.141
Kızlar ben aynı almamışım vermemişimdeee almadığıma çok sevindim bu arada 😝
Hedef 48
aa iyi canım sevindim buna bravo sanadaaaaa...
Bendeeeee aynen fazla çıkarım diyodum.
Sende durum ne canımın içi
Bu arada regl oldum söküldüm çok sevinçliyim
Bu arada kaynanam geldi
Zaten yeğenler var 3 cici kız misafirim
Bugün eşimle Kıbrıs'a gittiler kardeşlerinin mezuniyeti için
Eşim bayrama kadar Kal illa diyo kaynanama
Böyle yoğun Ramazan geçiriyorum bide davet ediyoruz illa arada arkadaşlar dostlar derkenkoşturmaca dolu dolu bi Ramazan
Yaşamım nerelerdesin oğlun ne durumda
Hedef 48
ogünn bende kalkamamışımm öyle aç tuttumm benimle beraber 12 ve 14 yaşındaki kızlarımda tuttularr onları tebrik ettimm benn akşama kadar kıvrandımm baş ağrısındn onlar gıgıkını çıkarmadılarr
şuanda regl oldumm bir tek ben tutmuyorumm alışınca oruca boşlamak iyi olmadı
inşallah verirsinn günessel
hepp eşime aldırıyorumm ama kumanda satanlarda herhalde
Bendeeeee aynen fazla çıkarım diyodum.
Sende durum ne canımın içi
Bu arada regl oldum söküldüm çok sevinçliyim
Bu arada kaynanam geldi
Zaten yeğenler var 3 cici kız misafirim
Bugün eşimle Kıbrıs'a gittiler kardeşlerinin mezuniyeti için
Eşim bayrama kadar Kal illa diyo kaynanama
Böyle yoğun Ramazan geçiriyorum bide davet ediyoruz illa arada arkadaşlar dostlar derkenkoşturmaca dolu dolu bi Ramazan
Yaşamım nerelerdesin oğlun ne durumda
Hedef 48
Simdi doktordan geldik sol bobreginde şişme varmis cocuk nefroloji bolumune sevk etti biz pipi diye gittik bobrekte sorun cikti bu bolumde universite arastirma hastanelerinde var bakalim bide oraya goturecegiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Simdi doktordan geldik sol bobreginde şişme varmis cocuk nefroloji bolumune sevk etti biz pipi diye gittik bobrekte sorun cikti bu bolumde universite arastirma hastanelerinde var bakalim bide oraya goturecegiz
Allah Allah bu neyin nesi canım yaaa
Allah yarımcınız olsun gülümmmmmmm
inşallah cabucak iyileşsin oğloşunnnnnnnnnnn
Canım Allah şifa versin en acil zamanda
Hedef 48
ve artik bende varim..tartida en son 79u gormustum onu dene bunu dene derken kendime ait bir düzen gelistirdim 79dan buyana epeydir tartilmiyordum yaklasik bir ay kadar oldu ve ilk defa bugun gece korka korkada olsa ciktim taartiya
veee 74tum gece olmasina ragmen..inanilmaz motive oldum dedim tam gaz devam..ben hergun yazamayabilirim kilo bildirimi herhafta yapmaya calisicam kizlar
Kilo bildirimleri ne gun acaba?
ahah neler denemedim ki:)) ama en sonunda artk ne istediğimi neyi istemediğimi biliyorum bünyemi daha iyi tanıyorum..diyetimde dukanda var karatayda Gİ diyetide...mesela sabah kahvaltısında karatay kuruyemiş öneriyor ekmeksik yağda yumurta ama ben öyle yapmıyorum..sabahları bol yağlı peynirli zeytinli yumurtalıbirkahvaltı yanına kuruyemiş değilde dukanın yulaflı ekmeklerinden,kreplerinden yapıyorum..artık listebaşı ürünüm oldu yulaf kepeği:)inanılmaz tok tutuyor tavsiye ederim..karatay hocamızın kuruyemiş önerisini araöğünde alıyorum kurumeyvelerle beraber..akşamları sevdiğim yemekten doyana kadar yiyorum mutlaka bulgur pilavım oluyor ve ekmek yemiyorum canım meyve çekerse araöğünde yemeğe ve glisemik indeksi düşük olmasına dikkat ediyorum..öğün sayımı da giderek kademe kademe düşürüyorum hipoglisemi olmama rağmen atak geçirmiyorum ilaç kullanmıyorum oyüzden çok mutluyuminşallah böyle devam eder de yaptıklarım işe yarar ha buarada pazar günleri ailemle hepberaber olduğum muhteşem pazar kahvaltısında kendime eziyet etmiyorum pzar kahvaltısında özgürüm canım ne isterseyiyorum:))) 17temmuzda görüşmek üzere
inşallah canım inşallahhh eğer bu sefer verdiysem motivasyonum daha fazla artıcak
hani diyetisyene gidip bize kilo bildircektin ne oldu canım yaaa???
yeni topik açmışsın topiğin hayırlı olsun
yanlız bizide hem kilo olarak hemde yeni açtığın topik olarak bilgilendirseydin
iyi olurdu canım baya bir bekledim 1. belirlemek için
hani boşa beklemezdik neyse heralde artık bizimle takılmayacaksın
herşey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?