Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kızlar ben aynı almamışım vermemişimdeee almadığıma çok sevindim bu arada 😝

Hedef 48

aa iyi canım sevindim buna bravo sanadaaaaa...

Bendeeeee aynen fazla çıkarım diyodum.
Sende durum ne canımın içi
Bu arada regl oldum söküldüm çok sevinçliyim
Bu arada kaynanam geldi
Zaten yeğenler var 3 cici kız misafirim
Bugün eşimle Kıbrıs'a gittiler kardeşlerinin mezuniyeti için
Eşim bayrama kadar Kal illa diyo kaynanama
Böyle yoğun Ramazan geçiriyorum bide davet ediyoruz illa arada arkadaşlar dostlar derkenkoşturmaca dolu dolu bi Ramazan
Yaşamım nerelerdesin oğlun ne durumda

Hedef 48

ohh maşallahhhhhhhh
kıpır kıpırsınızzzzzzz bu tempoyla ne yersen ye almazsın zaten korkma bebeğimmmmmm
kaynanan seni çok seviyor kızzzzzzz
kadıncağız hep sana koşuyorrrrrrrrr

inşallah canım inşallahhh eğer bu sefer verdiysem motivasyonum daha fazla artıcak

Simdi doktordan geldik sol bobreginde şişme varmis cocuk nefroloji bolumune sevk etti biz pipi diye gittik bobrekte sorun cikti bu bolumde universite arastirma hastanelerinde var bakalim bide oraya goturecegiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah Allah bu neyin nesi canım yaaa
Allah yarımcınız olsun gülümmmmmmm
inşallah cabucak iyileşsin oğloşunnnnnnnnnnn

Canım Allah şifa versin en acil zamanda

Hedef 48

ve artik bende varim..tartida en son 79u gormustum onu dene bunu dene derken kendime ait bir düzen gelistirdim 79dan buyana epeydir tartilmiyordum yaklasik bir ay kadar oldu ve ilk defa bugun gece korka korkada olsa ciktim taartiya
veee 74tum gece olmasina ragmen..inanilmaz motive oldum dedim tam gaz devam..ben hergun yazamayabilirim kilo bildirimi herhafta yapmaya calisicam kizlar

nasıl bir yöntem geliştirdin bizlerede söyle bizlerde deneyelim olurmu??

Kilo bildirimleri ne gun acaba?

kilo bildiririmiz yeni geçti bundan sonraki ilk bildirirmimiz 17 Temmuzda tabloda yazıyor hep bildirim günlerimiz
ordan direkde bakabilirsin yazamaman önemli değil ama kilo bildirim günü bildirmeyenleri siliyorum canım haberin olsun ne yap et bildirim gününe yetiştir olmazsa bir gün önce bildir yani çok önemli değil kilonda değişim olmadıysada olmadı de ama gene bildir okmi hadi bakalım hayırlı olsun canımmmmmm

ahah neler denemedim ki:)) ama en sonunda artk ne istediğimi neyi istemediğimi biliyorum bünyemi daha iyi tanıyorum..diyetimde dukanda var karatayda Gİ diyetide...mesela sabah kahvaltısında karatay kuruyemiş öneriyor ekmeksik yağda yumurta ama ben öyle yapmıyorum..sabahları bol yağlı peynirli zeytinli yumurtalıbirkahvaltı yanına kuruyemiş değilde dukanın yulaflı ekmeklerinden,kreplerinden yapıyorum..artık listebaşı ürünüm oldu yulaf kepeği:)inanılmaz tok tutuyor tavsiye ederim..karatay hocamızın kuruyemiş önerisini araöğünde alıyorum kurumeyvelerle beraber..akşamları sevdiğim yemekten doyana kadar yiyorum mutlaka bulgur pilavım oluyor ve ekmek yemiyorum canım meyve çekerse araöğünde yemeğe ve glisemik indeksi düşük olmasına dikkat ediyorum..öğün sayımı da giderek kademe kademe düşürüyorum hipoglisemi olmama rağmen atak geçirmiyorum ilaç kullanmıyorum oyüzden çok mutluyum inşallah böyle devam eder de yaptıklarım işe yarar ha buarada pazar günleri ailemle hepberaber olduğum muhteşem pazar kahvaltısında kendime eziyet etmiyorum pzar kahvaltısında özgürüm canım ne isterseyiyorum:))) 17temmuzda görüşmek üzere

Son düzenleme:

çok güzell canım bravoo çok iyi bir yöntem izlemişsin tebrikler
17 sinde güzel sonucunu bildirmeyi untumaa

kızlar nerelerdesinizzzzzzzzzzz
dünden beri hiç yazan çizen yokkkkk
aaaa hayırdır be yoksa ramazandan dolayı tadınızmı yok
yoksa akşamları çokmu kaçırıyorunuzzzzzzzzz
anaaaaaaa???????

yeni topik açmışsın topiğin hayırlı olsun
yanlız bizide hem kilo olarak hemde yeni açtığın topik olarak bilgilendirseydin
iyi olurdu canım baya bir bekledim 1. belirlemek için
hani boşa beklemezdik neyse heralde artık bizimle takılmayacaksın
herşey gönlünce olsun

hani diyetisyene gidip bize kilo bildircektin ne oldu canım yaaa???

olurmu cnm hiç öyle şey elbette haber vericem anneme gittim çamaşır sermeye şimdi geldim
kambersiz düğün olurmu hiç aşk olsun
diyetisyene gittim cnm ve okuduysan şeker hastası olmuşum topiğide o yüzden açtım ne yedm ne içtim düzgün takip edebileyim diye bi nwvi günlük gibi yani hatalarımı görmek açısından
kilo aynı cnm 87 600 gram vermişim ama onu saymıyorum 1 kilonun altını saymıcam hırslanmak için
ilaç tedavisine başladık ve doktorum 15 gün et yememi yasakladı bi nevi vejetaryan gibi yani bakalım inşallah 15 gün sonra şöyle 2 kilo vermiş olsam uçarım havalara sanırım..birde ya kızlar benim terazi cok dengesiz tartıyor her seferınde dogru aynı sonuc verıcek baskul ne onerırsınız bana??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…