- Konu Sahibi eylemsevcan
- #5.601
Vay arkadaş, ben senin gibi olsam istediğimi yerim :)alın size son halim;[
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay arkadaş, ben senin gibi olsam istediğimi yerim :)alın size son halim;[
ohooo anladık, en dombili benim. :)Eki Görüntüle 1338498 Eki Görüntüle 1338501 Eki Görüntüle 1338505 siyah pantolonlu olan 2 -3 kilo daha fazlayim orda diyetleri bugün cektim
süpersin canımmmm maşallahhhhhhhhEki Görüntüle 1338498 Eki Görüntüle 1338501 Eki Görüntüle 1338505 siyah pantolonlu olan 2 -3 kilo daha fazlayim orda diyetleri bugün cektim
hemde çok iyi edersin canım o kadar sıkma kendini yoksa insan diyetten soğıyor soğutma kendinitoplamda 25 kilo vermeyi hayal ediyorum ve umuyorum. Bunlardan 8 kilosu gitti. Toplamda vereceğim kilo miktarının yarısını verdiğimde bir dilim pasta yiyeceğim. Acaba iyi eder miyim? Aman düşünüp motive oluyorum. Ve pastaya 4,5 kilo kaldı :)
Evet, aynen. hep şöyle düşünüyorum. Ben mecbur değilim diyet yapmaya. Yapmak ve zayıflamak istiyorum. İstesem istediğimi yerim ama yemiyorum. Çok istersem yerim, diyorum ve hiçbir şey istemiyor canım. İnsanın kontrolünün kendi elinde olduğunu hissetmesi en büyük motivasyon kaynağı galiba.hemde çok iyi edersin canım o kadar sıkma kendini yoksa insan diyetten soğıyor soğutma kendini
aynen bak bende öyle yemediğim zaman o kadar mutlu oluyorumkiEvet, aynen. hep şöyle düşünüyorum. Ben mecbur değilim diyet yapmaya. Yapmak ve zayıflamak istiyorum. İstesem istediğimi yerim ama yemiyorum. Çok istersem yerim, diyorum ve hiçbir şey istemiyor canım. İnsanın kontrolünün kendi elinde olduğunu hissetmesi en büyük motivasyon kaynağı galiba.
iyi canım çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin inşallahyok bırakmak yok. çok şükür belimde iyi, ayaklandım. iki gündür hava iyi, yürüyüşlerdeyim. kaslarım açıldı resmenkalori hesabını bilmiyorum ama yemede de dikkatliyim. 31 Aralık'a da motiveyim
hepinize iyi akşamlar canlar
![]()
Ay bende sıkı gitmek istiyorum ama olmuyor elim ayağım tıtrıyorGününuz aydın olsun arkaslar iyisinizdir inşallah
Kahvaltı
çeyrek simit
peynir
2 lokma açılı ekmek
şekersiz çay
Ben çok sıkı devam ediyorum