• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

toplamda 25 kilo vermeyi hayal ediyorum ve umuyorum. Bunlardan 8 kilosu gitti. Toplamda vereceğim kilo miktarının yarısını verdiğimde bir dilim pasta yiyeceğim. Acaba iyi eder miyim? Aman düşünüp motive oluyorum. Ve pastaya 4,5 kilo kaldı :)

20141216_105350.webp 20141112_191525.webp 20141216_105422.webp siyah pantolonlu olan 2 -3 kilo daha fazlayim orda diyetleri bugün cektim

• Beğen
Reactions: zbt
toplamda 25 kilo vermeyi hayal ediyorum ve umuyorum. Bunlardan 8 kilosu gitti. Toplamda vereceğim kilo miktarının yarısını verdiğimde bir dilim pasta yiyeceğim. Acaba iyi eder miyim? Aman düşünüp motive oluyorum. Ve pastaya 4,5 kilo kaldı :)
hemde çok iyi edersin canım o kadar sıkma kendini yoksa insan diyetten soğıyor soğutma kendini

hemde çok iyi edersin canım o kadar sıkma kendini yoksa insan diyetten soğıyor soğutma kendini
Evet, aynen. hep şöyle düşünüyorum. Ben mecbur değilim diyet yapmaya. Yapmak ve zayıflamak istiyorum. İstesem istediğimi yerim ama yemiyorum. Çok istersem yerim, diyorum ve hiçbir şey istemiyor canım. İnsanın kontrolünün kendi elinde olduğunu hissetmesi en büyük motivasyon kaynağı galiba.

Evet, aynen. hep şöyle düşünüyorum. Ben mecbur değilim diyet yapmaya. Yapmak ve zayıflamak istiyorum. İstesem istediğimi yerim ama yemiyorum. Çok istersem yerim, diyorum ve hiçbir şey istemiyor canım. İnsanın kontrolünün kendi elinde olduğunu hissetmesi en büyük motivasyon kaynağı galiba.
aynen bak bende öyle yemediğim zaman o kadar mutlu oluyorumki
o an insan baş etmekte zorlanıyor
ama biraz zaman geçipte yeme isteği üstünden atılınca insan çok mutlu oluyor
yemeyince bişey kaybetmiyoruz kazanıyoruz

dün 913 kalori ile günü tamamlamış bulunmaktayım
bir önceki günde 980 kalori ile ve günde 3 mil leslie yaparak
durun baak nooolcek benim sonum canlar?

yok bırakmak yok. çok şükür belimde iyi, ayaklandım. iki gündür hava iyi, yürüyüşlerdeyim. kaslarım açıldı resmen:KK49: kalori hesabını bilmiyorum ama yemede de dikkatliyim. 31 Aralık'a da motiveyim :KK39: hepinize iyi akşamlar canlar:KK36:

yok bırakmak yok. çok şükür belimde iyi, ayaklandım. iki gündür hava iyi, yürüyüşlerdeyim. kaslarım açıldı resmen:KK49: kalori hesabını bilmiyorum ama yemede de dikkatliyim. 31 Aralık'a da motiveyim :KK39: hepinize iyi akşamlar canlar:KK36:
iyi canım çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin inşallah
31 aralık büyyük gün olacakkkkkk o yüzdennnn aynen devammmmmmm

Gününuz aydın olsun arkaslar iyisinizdir inşallah

Kahvaltı
çeyrek simit
peynir
2 lokma açılı ekmek
şekersiz çay

Ben çok sıkı devam ediyorum

Back
X