• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

afiyet şeker olsun ama yağ olmasın hihihi:))
bende az sonra çayımla bişiler atıştıracağım bakalım.Çekmecem dolu ama ne yiyieceğim bakalım.. belkide sadece sütlü nescafe içerim.. öğlen kalori fazla aldım ben.:KK43:
canım bence dayanabilirsen sadece çay iç neskafede yüksek çünkü
çayın yanınada bugünlük bişey yeme

Hafta sonlarını işte bu yüzden daha çok seviyorum.. evdeyken saat 1:30 da kahvaltı yapıyoruz.. bir dahada birşey yemiyorum. sıkı yapıyorum gerçi biraz ama olsun.. saat 7 ye kadar acıkmıyorum..akşamda hafif geçiştirmeye çalışıyorum.. Ama işte öyle olmuyor.. insanlar karşında yiyince ister istemez canın çekiyor işte..

Hafta sonlarını işte bu yüzden daha çok seviyorum.. evdeyken saat 1:30 da kahvaltı yapıyoruz.. bir dahada birşey yemiyorum. sıkı yapıyorum gerçi biraz ama olsun.. saat 7 ye kadar acıkmıyorum..akşamda hafif geçiştirmeye çalışıyorum.. Ama işte öyle olmuyor.. insanlar karşında yiyince ister istemez canın çekiyor işte..
sıkma canını yarın kalorini 1000 geçmezsin olur biter

15:00 daki ara öğünümde:1 kupa yeşil çay,form limon lifli kepekli biskuvinin yarısını yedim ilk defa yedim çok beğendim pasta,patlamış mısır yemedim :D

Back
X