• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

bende bol bol artılar varrrrr he he he :KK48::KK48::KK48:
aslında adım adım da yapılabilir. mesela az su içiliyorsa bugn günde 3 lt su içmeye başlayacağım demek ve başlamak lazım sonraki gün bugün şekeri bırakıyorum diyip bırakmak sonra sonra böyle adapte olunabilir ben şekeri falan öyle bıraktım. benim zaafım tatlı onda da kuru kayısı işe yarıyor

Afiyet olsun canım..
sabah bende yarımdan biraz daha az simit 3-4 zeytin 1-2 dilim kaşar peyniri bir domates yidim..1 kupada çay..2 çay kaşığıda kahvaltılık sos..
sabah öğlen dikkat ediyorum da.. akşam gidiyo:(

kızlarr kusura bakmayın giremiyorum işler yoğunluğundan elimden geldiğince takipteyim çarşamba akşamı spor başlıyo artık kilo düşmek zorunda çünküüü evlilik teklifimi aldımm aileler bu hafta sonu tanışıyo evliliğe adım adım gidiyorum :)

kızlarr kusura bakmayın giremiyorum işler yoğunluğundan elimden geldiğince takipteyim çarşamba akşamı spor başlıyo artık kilo düşmek zorunda çünküüü evlilik teklifimi aldımm aileler bu hafta sonu tanışıyo evliliğe adım adım gidiyorum :)
Hadi bakalım hayırlı olsun canım..
Senin adına çok sevindim..Allah tamamına erdirsin inş..

Merhaba ben gene ayni sekilde devam ediyorm pek kacamak yapmiyorm ama spor yok bende sadece arada bir yuruyus var o kadar.bakalim iyi gibi simdilik

Back
X