- 18 Şubat 2015
- 590
- 350
- 63
- 39
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #8.061
kızlar kimse yok piyasada nerelerdesiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzülme beybim üzülme kıyamam sanaaaaaaaBende hep öyle olurum bir keresinde bayılmıstım o yüzden işte hayat üzüyorlar üzülüyoruz
bende bol bol artılar varrrrr he he hegünaydın herkeslere var mı tartı da eksiler :)
Kesinlikle öyle ablacmşu hayatta harbiden hiç ama hiç bişey bizden kıymetli değilllllll
aslında adım adım da yapılabilir. mesela az su içiliyorsa bugn günde 3 lt su içmeye başlayacağım demek ve başlamak lazım sonraki gün bugün şekeri bırakıyorum diyip bırakmak sonra sonra böyle adapte olunabilir ben şekeri falan öyle bıraktım. benim zaafım tatlı onda da kuru kayısı işe yarıyorbende bol bol artılar varrrrr he he he![]()
Sağol ablacmüzülme beybim üzülme kıyamam sanaaaaaaa
Eksi yok ama artı olabilir :) Bu hafta hiç mi hiç dikkat edemedim.günaydın herkeslere var mı tartı da eksiler :)
canımız sağolsunnEksi yok ama artı olabilir :) Bu hafta hiç mi hiç dikkat edemedim.
ohhh bulmuşken onları tadını çıkarrrrrSlm kızlar..
valla dün gene yidimde yidim ben ya
yok anacum yokk .. evde misafir olunca dayanamıyorum yiyiorum ben ya.
Anam babam bende..
nasıl yimiyimki:)![]()
Hadi bakalım hayırlı olsun canım..kızlarr kusura bakmayın giremiyorum işler yoğunluğundan elimden geldiğince takipteyim çarşamba akşamı spor başlıyo artık kilo düşmek zorunda çünküüü evlilik teklifimi aldımm aileler bu hafta sonu tanışıyo evliliğe adım adım gidiyorum :)