Esnek Diyet Arkadaşlığı

kızlarr kusura bakmayın giremiyorum işler yoğunluğundan elimden geldiğince takipteyim çarşamba akşamı spor başlıyo artık kilo düşmek zorunda çünküüü evlilik teklifimi aldımm aileler bu hafta sonu tanışıyo evliliğe adım adım gidiyorum :)
Hayırlı olsun canım. Yazdığın linkten baktım yakışıyorsunuz birbirinize :) Bu arada kilon normal görünüyor.

Kahvaltım:haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peyniri,2 hurma,1 ceviz
Yarım domates
Öğle:tavuk göğsü salatası,1 bardak ayran
Ara öğün:5 tane grissini,2 kuru erik
2 kaşık siyah kuru üzüm
Akşam yemeği:2 tane küçük etli biber dolması
6 kaşık ev yoğurdu
Ara öğün:kooca bir ekşiii yeşil elma
Spooor:leslie 3 mil,10 dk plates egzersizleri
2 litre su

meraba bende aranıza katılmak istiyorum tek başıma cok zorlanıyorum acaba size katılabilir miyim iki gündür diyetteyim ve öğrenciyim:kk77:

Ben kahvaltımı yaptııımm :kk77: IMG_20150304_082025.webp

kızlarr kusura bakmayın giremiyorum işler yoğunluğundan elimden geldiğince takipteyim çarşamba akşamı spor başlıyo artık kilo düşmek zorunda çünküüü evlilik teklifimi aldımm aileler bu hafta sonu tanışıyo evliliğe adım adım gidiyorum :)
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah
herşey gönlünüzce olsun bir ömür çok mutlu olun canımmmmm

meraba bende aranıza katılmak istiyorum tek başıma cok zorlanıyorum acaba size katılabilir miyim iki gündür diyetteyim ve öğrenciyim:kk77:
tabiiki katılabilirsin canımcım
boyunu kilonu
ve hedef kilonu bildir
senide ekliyim fakat kilo bildirim günleri lütfen ama lütfen bildir bekletme bizi
zaten saat 3 e kadar bildirmeyenleri veya mazeret bildirmeyenleri siliyorum
o gün bildiremiceksen bir gün öncede bildirebilirsin ok tekrar hoşgeldinnnnnnnnnn

2 kaşık lor peyniri,2 hurma,1 ceviz
Yarım domates
Öğle:tavuk göğsü salatası,1 bardak ayran
Ara öğün:5 tane grissini,2 kuru erik
2 kaşık siyah kuru üzüm
Akşam yemeği:2 tane küçük etli biber dolması
6 kaşık ev yoğurdu
Ara öğün:kooca bir ekşiii yeşil elma
Spooor:leslie 3 mil,10 dk plates egzersizleri
2 litre su
süpersin bebeğimmmmmmmmmmm

cook tesekkür ederim suan diyete baslama kilom :60
boy:1.66 hedef:54 kilo bildirim günlerini ve gün sonunda öğünlerimi yazmayı unutmucam insallah

Esim istedi diye tiramisu yapmistim dun.
diyete basladigmdan beri hic pasta yemedim gazoz icmedim acaba bi dilimcik yesem mi gazozlao_O

Te sUOTE="willow tree, post: 39764821, memy]Esim istedi diye tiramisu yapmistim dun.
diyete basladigmdan beri hic pasta yemedim gazoz icmedim acaba bi dilimcik yesem mi gazozlao_O[/QUOTE]
Ye sonra 2 katını yersin gazoz icme bence süt iç harika dengeler

2 hurma,2 kaşık lor peyniri
1 dilim k.k.ekmeği
Yarım domates
Kibrit kutusu kadar peynir
Öğle:1 dilim k.k.ekmeği
Ton balığı,yarım domates
Ara:elma,2 kaşık kuru üzüm
Akşam:1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
3 litre,30 dk yürüdüm, leslie 1 mil

Te sUOTE="willow tree, post: 39764821, memy]Esim istedi diye tiramisu yapmistim dun.
diyete basladigmdan beri hic pasta yemedim gazoz icmedim acaba bi dilimcik yesem mi gazozlao_O
Ye sonra 2 katını yersin gazoz icme bence süt iç harika dengeler[/QUOTE]
Ama gazozu cok severim:110:

O zaman iç canm madem canın istiyor ama unutma tatlı yerken eyer süt icersen kan sekerinin birden düsüp birden yükselmesini engeller yyani hemen acıkmanı

Back
X