- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #13.821
O şişlik oluyo canım merak etme bikaçgüne gider♥dün felaket yiyince bugün bir tartıldım 58.5 yuhhhhh
ama bugün dikkat edince yarın veya öbür gün düzelicek ins.
valla nedense biz nişanlımla çok heycanlıyız herşey güzel gittiği için düğün düğün die sayıklıyoruz :)evet resmen cısssssssss....
Bende eşimde aynen öyleydik bebemmm.....neyse moralin bozulmasın inşallah herşey her zaman güzel gitsin sizdevalla nedense biz nişanlımla çok heycanlıyız herşey güzel gittiği için düğün düğün die sayıklıyoruz :)
yoo zaten geçme canım geçersen yanlış yaparsın kahvaltı öğünü asla atlanmamalı yoksa öğlen 2 kat fazla yeniyor artı metabolizma yeni çalışmaya başlıyor kayıp üstüne kayıp...Ben kahvaltıyı fix menümden yaptım. Kahvaltıdan vazgeçemem. 334 kalorideyim. Akşam ve öğle yemeğimi minimum yapıcam.
Aynen. Zaten diyette en öbemli öğün erken yapılan kahvaltıyoo zaten geçme canım geçersen yanlış yaparsın kahvaltı öğünü asla atlanmamalı yoksa öğlen 2 kat fazla yeniyor artı metabolizma yeni çalışmaya başlıyor kayıp üstüne kayıp...
inşallah canım teşekkürler :)Bende eşimde aynen öyleydik bebemmm.....neyse moralin bozulmasın inşallah herşey her zaman güzel gitsin sizde
valla ben geçen hafta 80.5 idim herhalde bi 80 olcak bu haftaaa :) geçn hafta regl dolayı şişmişim sanırım indi şişler valla 3 haftada gitti 2.5 kilo falan çok iyi gidiyrm 19 u gelinlik provam var dahada düşerim inşallahhh :)Arkadaşlar pazartesi bildirim günümüz lütfen unutmayınız imkanı olanlar saat 15.00e kadar bildirim yaparlarsa sevinirim 1.yi belirleyeceğim çünkü imkanı olmayanlar bir gün öncede bildirebilir..
Maşallahhh canımmm herşey gönlünce olsunnnvalla ben geçen hafta 80.5 idim herhalde bi 80 olcak bu haftaaa :) geçn hafta regl dolayı şişmişim sanırım indi şişler valla 3 haftada gitti 2.5 kilo falan çok iyi gidiyrm 19 u gelinlik provam var dahada düşerim inşallahhh :)
aynen en azından bebek olursa az kilo alırımda başta çocuk düşünmyrz bakalım 7 8 ay sonra tabi nasip kısmet herşeyyMaşallahhh canımmm herşey gönlünce olsunnn
iyi kilo verki bakarsın hemen bebişte olur sorun teşkil etmesin kilolar...
onun içinde hazırlık olmuş olsun
hayırlısı ne ise Allah onu nasip etsin canımaynen en azından bebek olursa az kilo alırımda başta çocuk düşünmyrz bakalım 7 8 ay sonra tabi nasip kısmet herşeyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?