Esnek Diyet Arkadaşlığı

Activia nın bazı çeşitleri 110 kalori falan kayısılı değişiyo
Bu daha iyiymiş dün marketten aldım bazen yapıom böyle

Akşam yemekle de uğraşmıcam şükür ortalama iki kilo tavuk but fırına verdim pirinç pilavı yaptım ayran
Valla iki iç gün yenilir
Aslında ben ikinci gün bile aynı yemeyi ve yedirmeyi sevmem bıkkınlık oluyo ama baZen çok yoruluyor um yapmışken yaptım

Bakın kahvaltı da bi çeşit yiyince hedefiniz öğlen olsun yüz ikiyüz hadi üç yüzlük yiyin
Sonra akşamı düşünün
Lütfen bugün 1200 hadiiiiiiiii

dün bende kaloriyi aşmadım ama sanki fazla karbonhidrat aldım die düşünüyrm. neyse sabah çavdarlı peynirli tost hüplettim akşama kayınvalidemler gelicek et kavurması pilav çorba salata lavaş. tramisi havuç lokumu of Allahım zorlu bi akşam bekliyo beniii

Ben kahvaltıyı fix menümden yaptım. Kahvaltıdan vazgeçemem. 334 kalorideyim. Akşam ve öğle yemeğimi minimum yapıcam.
yoo zaten geçme canım geçersen yanlış yaparsın kahvaltı öğünü asla atlanmamalı yoksa öğlen 2 kat fazla yeniyor artı metabolizma yeni çalışmaya başlıyor kayıp üstüne kayıp...

Arkadaşlar pazartesi bildirim günümüz lütfen unutmayınız imkanı olanlar saat 15.00e kadar bildirim yaparlarsa sevinirim 1.yi belirleyeceğim çünkü imkanı olmayanlar bir gün öncede bildirebilir..
valla ben geçen hafta 80.5 idim herhalde bi 80 olcak bu haftaaa :) geçn hafta regl dolayı şişmişim sanırım indi şişler valla 3 haftada gitti 2.5 kilo falan çok iyi gidiyrm 19 u gelinlik provam var dahada düşerim inşallahhh :)

Maşallahhh canımmm herşey gönlünce olsunnn
iyi kilo verki bakarsın hemen bebişte olur sorun teşkil etmesin kilolar...
onun içinde hazırlık olmuş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…