Esnek Diyet Arkadaşlığı

Hastalarina nasil davraniyorsunn suana kadar hic guleryuzlu bir doktor gormedimm
yok artık bcnce tüm aile hekimlerinin yüzü gülüyor...
sistem değişti artık iyi davranmazlarsa kişiler hemen hekim değiştiriyor buda doktorlar için kazancın azalması demek oluyor tabbiiiki rumeysa3 daha iyi bilir onun adına konuşmuş olmayımda ben öyle duydum

Aile.hekimimiz var evet ama onu adina konusmadimm genel.olarak ozeli de bakmiyor devleti de ben hic memnun degilim ona bakarsan sezeryana da kisitlama geldi ama bakıyorsun her 5 kadindan 3 yine sezeryann

tabiiki canım kimsenin adına konuşmuyoruz genel konuşuyoruz ama haklısın eskiden hepsi öyleydi şimdi aile hekimleri değişti gibi geliyor bana sanki daha güler yüzlüler gibi ama genede bilemiyorum tabii

Evet olabilirr hepiniz ne guzel meslek sahibisiniz yaa elimdeki firsatlari degerlendirmedim benn ama bu yil yeniden deneyecegimm
tabiiki canım bak benim yaşım 36 Memurum ama şimdiöğretmen olmaya çalışıyorum halen okuyorum hiç birşey için geç kalınmış sayılmaz ...

Biz hasta hekim ilişkisine hiç girmeyelim çıkamayız çünkü. Böyle güzel güzel zayıflayalım. ben bu emojileri yapabiliyorum artık. telefondan değil bilgisayardan girmem gerekmiş siteye

Biz hasta hekim ilişkisine hiç girmeyelim çıkamayız çünkü. Böyle güzel güzel zayıflayalım. ben bu emojileri yapabiliyorum artık. telefondan değil bilgisayardan girmem gerekmiş siteye
Bu yil lgs ye giricemm insallh guzel bir puan alirm bu sefer gercekten cok istekliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…