- 9 Şubat 2017
- 141
- 138
- 23
- 36
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #14.481
Ayy evey ben de evdeyimEvet canimmm bugunde kalori acisindan kesin berbat olacakkkk
GünaydııınnnGunaydinn herkeslere
Öyle demee öyle başlama güne.Evet canimmm bugunde kalori acisindan kesin berbat olacakkkk
Sanada günaydın cınımGünaydınnnnn
ama olsun hafta sonlarınında bir avantajı var 2 öğün yiyoruzzz....Ayy evey ben de evdeyimkahvaltıda sahanda yumurta yedim firladi kalori. Simdiden 600 oldu
Benim de 593 Menemen sağolsunAyy evey ben de evdeyimkahvaltıda sahanda yumurta yedim firladi kalori. Simdiden 600 oldu
Hayır eşine belli etme ye bak ben o ne yediyse yedim o beyaz ekmeği çok yedi sadeceEvet canimmm bugunde kalori acisindan kesin berbat olacakkkk
bebeğim sağol çok güzel konuşmussunHayır eşine belli etme ye bak ben o ne yediyse yedim o beyaz ekmeği çok yedi sadece
Bi de akşam yemek yicez o kadar
Sonuçta sen tabağına 5-6 kaşık alsan da günü kurtarıyorsun
Sakın geçme yaa dün de geçtin bak ne saçma
Şimdiden yenilgiyi kabul etmişsin
İki kaşık hakkın olsa valla hak veriyorum
Hatta bi tabağa koy dolu dolu gözüksün
Bi yemekten 3 diğerinden 2 kaşık koy hatta salatayı da koy iki üç kaşık dolsun tabak ben öyle yapçam valla
Sonuçta sen de her normal insan gibi bi tabağını yicen
İki kaşıkla zavallı gibi kalmıcan
Olsun bi kere de akşam yicen o kadarBüssürü şey yedim hemmen yazıyorum
2 dilim çavdar 166
2 haşlanmış yumurta 146
1 domates 19
7 tane zeytin 41
1.5 dilim köy peyniri 114
Toplam 483
Öyle demee öyle başlama güne.
Menemen yapmazdım da eşim yapmış ben uyurken olsun yedimBenim de 593 Menemen sağolsun
Ben zayıflayamadım belki bi kilocukbu arada arkadaşlar yarına bildirim günümüze hazırmıyıızzzzzzzz?????
Pilav varsa 5 kaşık bile yersin yanına da salata falan boşver doymussundur senpeynirli yumurtalı ekmek fırında olanından güne baya bir kalorili başladım
kahvaltım 735 kal
Nasıl sabrediyorsun ben saatte bir tartılıorumdur hiç de sorun olmuyoHala özel gunumdeyim beni muaf tuttunuz ama ben de bi tartilayim diyorum ne dersiniz? Cok bi umudum yok daha bi hafta oldu ama yine de merak ediyorum. Ya da hic tartilmasam da moralim bozulmasa mi? Ayy bilemedim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?