- 22 Ocak 2016
- 1.452
- 1.890
- 83
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #14.581
Allah korusun hepiniziBen yapmıştım abur cubur hiç yemedim iki hafta boyunca sadece bi gün baklavaydı işte o iddada olduğum iki hafta ortalama 1000 yaptım
Ve de ekmek yok
Akşam sekizden sonra da yok
Dans var yü
Mesajım yarım kaldı deprem oldu yine bacaklarıö titrio
Ayyy yaa allah yardim etsinn evde tek nasil kalacaksinBen yapmıştım abur cubur hiç yemedim iki hafta boyunca sadece bi gün baklavaydı işte o iddada olduğum iki hafta ortalama 1000 yaptım
Ve de ekmek yok
Akşam sekizden sonra da yok
Dans var yü
Mesajım yarım kaldı deprem oldu yine bacaklarıö titrio
Tamam bunu da denicem
Aaaa buldun yaniii yandimmmeylemsevcan diyetarkadasimda profil resmini gordum
Ya benim ilk ve tecrubesizdim vede bilgisiz hamileligimin sonlarina dogru ogredim ama is isten gecmisti zatenn 1 yumurta bile bebegi iki gun besliyormusBen ilk hamileligimde 10 kilo aldim ikincide 6 doktorum bastan uyardi beni dediki iki kisilik sakin yeme sen tek kisik ye bebek ordan beslenir hic merak etme dedi ve 70i sakin gecme bozusuruz col kizarim dedi o korkuyla iki hamileligide 70 kiloyla sonlandirdim...
Sağol sizi de deprem deprem die bıktırmak istemiom siz de haklısınız ne diceksiniz kiAllah korusun hepinizi
:) neden yandin cocuklarin di galiba oglun cok sekermisAaaa buldun yaniii yandimmm
Hayir yaa estgfrullah hatta birsey yapamiyorumm diye uzuluyorumm elimden keske birsey gelseeSağol sizi de deprem deprem die bıktırmak istemiom siz de haklısınız ne diceksiniz ki
Çeken anlar :
Gizli kacamak yediklerim ortya cikacak diye korktummm ayolll evet ogluma bayilirlar ama o guzelim saclar gitti simdi bu halde:) neden yandin cocuklarin di galiba oglun cok sekermis
Eşim bi hafta gececi bi hafta gündüzcüAyyy yaa allah yardim etsinn evde tek nasil kalacaksin
Oldu 21 51 de az ama olsun 3.7Canim simdi genemi deprem oldu
Evet gercektende gitmis guzelim saclari olsun boyle de yakisikliGizli kacamak yediklerim ortya cikacak diye korktummm ayolll evet ogluma bayilirlar ama o guzelim saclar gitti simdi bu halde
Gel benimle kalHayir yaa estgfrullah hatta birsey yapamiyorumm diye uzuluyorumm elimden keske birsey gelsee
Dua oku bol bolEşim bi hafta gececi bi hafta gündüzcü
Bakalım bu ilk olucak depremll günlerde
Sabah olsa da işe gitsem hayırlısıyla
1000 kaloriye bile varım bu korkuyla
Eheheh yakin olsaydik.neden olmasin kiz kiza kalmalari cok.severimmmGel benimle kal
Ooo sağolEheheh yakin olsaydik.neden olmasin kiz kiza kalmalari cok.severimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?