- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #14.641
Senin hertarafını bastırsak kaç yazarAynen kizlar ben yarin aksam anneme gidecegimm ve orada kalacagimm altin gunu varmis onun icin birseyler hazirlayacagizzz lakin sizden ricam bana cok buyuk.baski yapin ben yemeyeyimm.onlarfan diyete devam edeyimm
Ooo rümeysacım@galatasaray-86 napıyon nasılsın
Altın günüyse bilemedim şimdi.Aynen kizlar ben yarin aksam anneme gidecegimm ve orada kalacagimm altin gunu varmis onun icin birseyler hazirlayacagizzz lakin sizden ricam bana cok buyuk.baski yapin ben yemeyeyimm.onlarfan diyete devam edeyimm
İyidir be yaa nolsun iş güç..Ooo rümeysacım
İyiyim şükür napim oturuyorum tv bakıom elimde tel kafamda deli sorular
Sen napıon
Psikolojik baski olursa yenik.duserim kilo konusundaSenin hertarafını bastırsak kaç yazar
Ha altın günü ha da akşama misafirleri var aynı hesapAltın günüyse bilemedim şimdi.
Bir gunum bir hafta gider birde haftanin ortasi basi olsa birsey olmazdiAltın günüyse bilemedim şimdi.
Altın günü çok tehlikeli ama. Benden demesiPsikolojik baski olursa yenik.duserim kilo konusunda
Yenik düşerim derkenPsikolojik baski olursa yenik.duserim kilo konusunda
AlgılayamadımBir gunum bir hafta gider birde haftanin ortasi basi olsa birsey olmazdi
Kızım altın günü demek gıybet eşliğinde güzel gittiği için daha daha çok yenen pastalar börekler tatlılar demek. Iıı ııhh olmaz!!! Ditette olan birinin altın gününe gitmesi caiz değildirHa altın günü ha da akşama misafirleri var aynı hesap
Neyini bilemedin
Altınların sevinciyle daha çok yiyormuşAltın günü çok tehlikeli ama. Benden demesi
Burcu burcuma yaşı yasima kilosu kiloma uygunmudur :) :) :)
Psikolojik baskiya yenik duser kilolarima karsi güçlenirimYenik düşerim derken
Kilolarına yenilip
Yemek mi yersin
Bende :)) kaloriyle başgelemeyince ay hafta hesabı yaptı herhalde.Algılayamadım
Biliom da aynısı misafirlikte de oluyoKızım altın günü demek gıybet eşliğinde güzel gittiği için daha daha çok yenen pastalar börekler tatlılar demek. Iıı ııhh olmaz!!! Ditette olan birinin altın gününe gitmesi caiz değildir
Bende :)) kaloriyle başgelemeyince ay hafta hesabı yaptı herhalde.
Bozdur bozdur ye :)))Altınların sevinciyle daha çok yiyormuş
sağol canım programı indirdim ama 1000e nasıl ayarlıcam kilo ve boy hesabı yapınca 1499 kalori çıkıyorBen bunu kullaniyorummm
Yaa benim.kizim teli elimden cekiyorr yazim.karisiyor diyorumki haftanin ortasinda yersem butun bir haftam ziyan olur hep bozulur demek istiyorumm :) :)Bende :)) kaloriyle başgelemeyince ay hafta hesabı yaptı herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?