• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

tabiiki yardımcı oluruz canım nasıl bir yardım istiyorsan sor ceva<plarız mesajlarınız istersen senide tablomuza ekler sürekli birbirimizi takip ederiz...

Tabii su an calıştığım için tartılamadım ama tahminen kilom 56'dır aksam tartılıcam eczanede spor salonuna yazıldım baslıcam bugün ama sadece spor yaparak değil saglıklı bi şekilde vermek istiyorum diyet listesine benide ekleyebilirmisiniz ne yapmak gerek kilo vermek için ideal kilo 49 veya 48 düşmektir.

Tabii su an calıştığım için tartılamadım ama tahminen kilom 56'dır aksam tartılıcam eczanede spor salonuna yazıldım baslıcam bugün ama sadece spor yaparak değil saglıklı bi şekilde vermek istiyorum diyet listesine benide ekleyebilirmisiniz ne yapmak gerek kilo vermek için ideal kilo 49 veya 48 düşmektir.
ah canım ama oda çok az boyun kaç?

efisn efisn kilo vermek için canım hep dikkat pür dikkat etmek gerek yoksa olmuyor birazda hareket yürüyüş egzersiz falan sende biraz zor erirsin ama istersen başarrırsın hiç korkma çünkü kilon zaten az başkaları 1 yoruluyorsa sesin 2 yorulman gerek olsun karart görüzü dikkatlice başla sabahları uyanınca 2 bardak limonlu veya sade su iç güne böyle başla sonra kalori hesabı mutlaka yap çünkü bizim masum sandığımız şeyler bazen yüksek kalorili olabiliyor ve hesapla günlük 1200 veya daha çabuk vermek istersen 1000 kaloriyi geçme birazda hareketle çok güzel kilo verirsin

efisn efisn kilo vermek için canım hep dikkat pür dikkat etmek gerek yoksa olmuyor birazda hareket yürüyüş egzersiz falan sende biraz zor erirsin ama istersen başarrırsın hiç korkma çünkü kilon zaten az başkaları 1 yoruluyorsa sesin 2 yorulman gerek olsun karart görüzü dikkatlice başla sabahları uyanınca 2 bardak limonlu veya sade su iç güne böyle başla sonra kalori hesabı mutlaka yap çünkü bizim masum sandığımız şeyler bazen yüksek kalorili olabiliyor ve hesapla günlük 1200 veya daha çabuk vermek istersen 1000 kaloriyi geçme birazda hareketle çok güzel kilo verirsin

Hakılısın daha öncede baslamıstım kısa süreli 59 kilodan 52'ye düştüm ama bıraktım 4 kilo almışım tabloya ekleyin bakalım verebilecekmiyim limonlu suyu daha öncede denedim etkili bi yöntem bugün itibaren baslıyorum ne yapmam gerek ayrıntılarıyla anlat ona liste yapıyım kendime

Hakılısın daha öncede baslamıstım kısa süreli 59 kilodan 52'ye düştüm ama bıraktım 4 kilo almışım tabloya ekleyin bakalım verebilecekmiyim limonlu suyu daha öncede denedim etkili bi yöntem bugün itibaren baslıyorum ne yapmam gerek ayrıntılarıyla anlat ona liste yapıyım kendime
bence canım yediklerini liste yap tek tek not et 1 çekirdek bile olsa hiç bişey gözden kaçmasın sonra mutlaka ara öğün yap ara öğünlerde çok kalorili şeyler yeme düzgün sabah kahvaltısı yap çavdar kepek ekmeği 1-2 dilim zeytin peynir sağlıklı olsun yani bak ilk sayfadaki örnek liste varya oda çok etkili zamanında çok yaptım güzel verdiriyor istersen onu yap kalori hesabınada gerek yok onu yaparsan bana net kilonu bildirince ekliyecem tablomuza canım evinde tartı var mı?

Ay tartı günü gelmiş bile tartımı bu aralar çok seviyorum hep eksi gösteriyor 66.6 gösterdi kalori takibinde bir ayı geçtim keşke daha önce başlasaydım diyorum inşallah gramda olsa hep eksi görmeği diliyorum bol eksili günler canlar

bence canım yediklerini liste yap tek tek not et 1 çekirdek bile olsa hiç bişey gözden kaçmasın sonra mutlaka ara öğün yap ara öğünlerde çok kalorili şeyler yeme düzgün sabah kahvaltısı yap çavdar kepek ekmeği 1-2 dilim zeytin peynir sağlıklı olsun yani bak ilk sayfadaki örnek liste varya oda çok etkili zamanında çok yaptım güzel verdiriyor istersen onu yap kalori hesabınada gerek yok onu yaparsan bana net kilonu bildirince ekliyecem tablomuza canım evinde tartı var mı?

Evt var tartılıp sabah buraya yazarım veya mesaj atarım farklı liste yaptım yazıyorym buraya olur derseniz bu listeye göre uygulama yapabilirim

Sabah
7:30 1 bardak ılık su limonlu
09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz acık cay vrya yeşil çay
10:30 2 Kuru kayısı 1 ceviz
Öğlen
12:30 1 porsiyon köfte veya döner az yağlı salata 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün
15:00 1/2 paket form bisküvi
17:00 2 Kuru kayısı ılık su
19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata
21:00 1 meyve

FB_IMG_1486977941643.webp

alıntıdır...

Son düzenleme:
Evt var tartılıp sabah buraya yazarım veya mesaj atarım farklı liste yaptım yazıyorym buraya olur derseniz bu listeye göre uygulama yapabilirim

Sabah
7:30 1 bardak ılık su limonlu
09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz acık cay vrya yeşil çay
10:30 2 Kuru kayısı 1 ceviz
Öğlen
12:30 1 porsiyon köfte veya döner az yağlı salata 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün
15:00 1/2 paket form bisküvi
17:00 2 Kuru kayısı ılık su
19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata
21:00 1 meyve
cANIM gece 9da meyve yeme istersen akşam saatlerinde meyva yemeyin diyorlar gec saatlere hiç bişey bırakma çünkü o direk yşekere yağa dönüşüyormuş geç saatlerde hiç bişey yeme en son 7 gibi yemeği (ana öğünü) en geç 8 gibide ara öğünlük şeyleri kesmiş ol canım ve bu meyva olmasın meyveyi gündüz veya akşamüstü yemiş bitirmiş ol

Gunaydin canim. Ben de seni merak ediyordum. 10 kilo fark gördüm de iki kilo bildiriminin arasında, kac zamanda bunu yaptin merak ettim :KK66:
Canım iki kilo bildirimi arası derken epey bi zaman geçti eylül itibariyle kilolarım düzenli olarak gidiyor gibi hamilelik kilosuydu bendeki çalışmaya başladım birde bebek derken özel bir yemek listem Yok sarımsak sirkeli kür ve kalorisi fazla olan şeyleri az tüketmeye çalışıyorum

Back
X