- 9 Şubat 2017
- 141
- 138
- 23
- 36
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #14.761
İnşallah sorunsuz bir gece gecirmistir yaa@galatasaray-86 nasılsın kuzum. Nasıl geçti gece. Buarada yoğunum iki dakka girdim. Sakinleyince döncem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sorunsuz bir gece gecirmistir yaa@galatasaray-86 nasılsın kuzum. Nasıl geçti gece. Buarada yoğunum iki dakka girdim. Sakinleyince döncem
Cok iyi :)Hemen bildiriyorum 84.2
canım ben 2 gündür uğrayamadım buralara gerçekten çok yoğundum. 1 kilo vermişşimdir diyordum ama hafta sonu muhtelemen yarısını aldım gibi@galatasaray-86prensesinannesi
gunyil
limonludondurmam nerdeeeeeeedesiniz kalorilerinizzzz nerdeeee???? (yazanlar varsa dikkate almasın görmemiş olabilirim az sonra incelicem
tabiiki yardımcı oluruz canım nasıl bir yardım istiyorsan sor ceva<plarız mesajlarınız istersen senide tablomuza ekler sürekli birbirimizi takip ederiz...Merhabalar
diyete baslamak istiyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. şimdiden cvp için tşkler
tabiiki yardımcı oluruz canım nasıl bir yardım istiyorsan sor ceva<plarız mesajlarınız istersen senide tablomuza ekler sürekli birbirimizi takip ederiz...
ah canım ama oda çok az boyun kaç?Tabii su an calıştığım için tartılamadım ama tahminen kilom 56'dır aksam tartılıcam eczanede spor salonuna yazıldım baslıcam bugün ama sadece spor yaparak değil saglıklı bi şekilde vermek istiyorum diyet listesine benide ekleyebilirmisiniz ne yapmak gerek kilo vermek için ideal kilo 49 veya 48 düşmektir.
ah canım ama oda çok az boyun kaç?
ok canım yarın tartılabilirmisin bana kesin kilonu bildirsen ona göre tabloya eklesem ama sabah aç karnına ilk vcye girdikten sonra ve ev kıyafetlerinle olsunBoyum 1.59 benim bölgesel zayıflamam gerek alt kısım fazla yok ne varsa üstte var
efisn kilo vermek için canım hep dikkat pür dikkat etmek gerek yoksa olmuyor birazda hareket yürüyüş egzersiz falan sende biraz zor erirsin ama istersen başarrırsın hiç korkma çünkü kilon zaten az başkaları 1 yoruluyorsa sesin 2 yorulman gerek olsun karart görüzü dikkatlice başla sabahları uyanınca 2 bardak limonlu veya sade su iç güne böyle başla sonra kalori hesabı mutlaka yap çünkü bizim masum sandığımız şeyler bazen yüksek kalorili olabiliyor ve hesapla günlük 1200 veya daha çabuk vermek istersen 1000 kaloriyi geçme birazda hareketle çok güzel kilo verirsin
bence canım yediklerini liste yap tek tek not et 1 çekirdek bile olsa hiç bişey gözden kaçmasın sonra mutlaka ara öğün yap ara öğünlerde çok kalorili şeyler yeme düzgün sabah kahvaltısı yap çavdar kepek ekmeği 1-2 dilim zeytin peynir sağlıklı olsun yani bak ilk sayfadaki örnek liste varya oda çok etkili zamanında çok yaptım güzel verdiriyor istersen onu yap kalori hesabınada gerek yok onu yaparsan bana net kilonu bildirince ekliyecem tablomuza canım evinde tartı var mı?Hakılısın daha öncede baslamıstım kısa süreli 59 kilodan 52'ye düştüm ama bıraktım 4 kilo almışım tabloya ekleyin bakalım verebilecekmiyim limonlu suyu daha öncede denedim etkili bi yöntem bugün itibaren baslıyorum ne yapmam gerek ayrıntılarıyla anlat ona liste yapıyım kendime
bence canım yediklerini liste yap tek tek not et 1 çekirdek bile olsa hiç bişey gözden kaçmasın sonra mutlaka ara öğün yap ara öğünlerde çok kalorili şeyler yeme düzgün sabah kahvaltısı yap çavdar kepek ekmeği 1-2 dilim zeytin peynir sağlıklı olsun yani bak ilk sayfadaki örnek liste varya oda çok etkili zamanında çok yaptım güzel verdiriyor istersen onu yap kalori hesabınada gerek yok onu yaparsan bana net kilonu bildirince ekliyecem tablomuza canım evinde tartı var mı?
oo bebeğimmm ne oldu sana böyle uçmuşsunnnneylemsevcan ben tartildim 90.9 ciktimm
cANIM gece 9da meyve yeme istersen akşam saatlerinde meyva yemeyin diyorlar gec saatlere hiç bişey bırakma çünkü o direk yşekere yağa dönüşüyormuş geç saatlerde hiç bişey yeme en son 7 gibi yemeği (ana öğünü) en geç 8 gibide ara öğünlük şeyleri kesmiş ol canım ve bu meyva olmasın meyveyi gündüz veya akşamüstü yemiş bitirmiş olEvt var tartılıp sabah buraya yazarım veya mesaj atarım farklı liste yaptım yazıyorym buraya olur derseniz bu listeye göre uygulama yapabilirim
Sabah
7:30 1 bardak ılık su limonlu
09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz acık cay vrya yeşil çay
10:30 2 Kuru kayısı 1 ceviz
Öğlen
12:30 1 porsiyon köfte veya döner az yağlı salata 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün
15:00 1/2 paket form bisküvi
17:00 2 Kuru kayısı ılık su
19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata
21:00 1 meyve
Canım iki kilo bildirimi arası derken epey bi zaman geçti eylül itibariyle kilolarım düzenli olarak gidiyor gibi hamilelik kilosuydu bendeki çalışmaya başladım birde bebek derken özel bir yemek listem Yok sarımsak sirkeli kür ve kalorisi fazla olan şeyleri az tüketmeye çalışıyorumGunaydin canim. Ben de seni merak ediyordum. 10 kilo fark gördüm de iki kilo bildiriminin arasında, kac zamanda bunu yaptin merak ettim![]()