- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #16.621
Akşama 574 kalorim kaldı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım oluyor bazen öyle duraklama dönemine giriyor şişlik olduğu dönemler oluyor ama ne yapılması gerekiyor hiç moralimizi bozmadan aynen devam ediyoruz bir müddet sonra tekrar başlıyor ve harika sonuçlar alınıyor karamsarlığa düşme sabret az sık dişini vücudunu şaşırtıcı bişeyler yeBenim kilo durdu yine 65 e yükseldi ve orda kaldı birde 68 de böyle olmuştum aylarca veremedim inşallah çok uzun sürmez diyet yap spor yap verme çok can sıkıcı![]()
canım oluyor bazen öyle duraklama dönemine giriyor şişlik olduğu dönemler oluyor ama ne yapılması gerekiyor hiç moralimizi bozmadan aynen devam ediyoruz bir müddet sonra tekrar başlıyor ve harika sonuçlar alınıyor karamsarlığa düşme sabret az sık dişini vücudunu şaşırtıcı bişeyler ye

Kalorilerin Abur Cıbur falan mı ya da hamur işiBenim kilo durdu yine 65 e yükseldi ve orda kaldı birde 68 de böyle olmuştum aylarca veremedim inşallah çok uzun sürmez diyet yap spor yap verme çok can sıkıcı![]()
Sağol dostum ama ben tepinerek dans ediodum akşamları garip hareketlerle çok da faydalı oluyodu kilo vermemde ama şimdi hamile kalmaya çalışıyorum tepinmek istemiyorum bişey olmaz da tutunması için ... ne tepinenler var sorun olmuyo diceksin Ama şans bu benim tutturamama sorunu var yanı uzun hikayegüzel paylaşımlar var teşekkür ederiz. tabi bunların yanında harekette etmek lazım:)