• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Benim kilo durdu yine 65 e yükseldi ve orda kaldı birde 68 de böyle olmuştum aylarca veremedim inşallah çok uzun sürmez diyet yap spor yap verme çok can sıkıcı :(

Benim kilo durdu yine 65 e yükseldi ve orda kaldı birde 68 de böyle olmuştum aylarca veremedim inşallah çok uzun sürmez diyet yap spor yap verme çok can sıkıcı :KK43:
canım oluyor bazen öyle duraklama dönemine giriyor şişlik olduğu dönemler oluyor ama ne yapılması gerekiyor hiç moralimizi bozmadan aynen devam ediyoruz bir müddet sonra tekrar başlıyor ve harika sonuçlar alınıyor karamsarlığa düşme sabret az sık dişini vücudunu şaşırtıcı bişeyler ye

canım oluyor bazen öyle duraklama dönemine giriyor şişlik olduğu dönemler oluyor ama ne yapılması gerekiyor hiç moralimizi bozmadan aynen devam ediyoruz bir müddet sonra tekrar başlıyor ve harika sonuçlar alınıyor karamsarlığa düşme sabret az sık dişini vücudunu şaşırtıcı bişeyler ye
:ukala:

Yaaa ben yine açım bu sefer yedim öğlen yaaa iki kutu ton balığı yedim adam gibi
Ama başka ne yedim ki bugün sorun ne bilşomjsınuz arkadaşım leblebi verdi iki avuç aldım amma kalori yaa sanki köfasulye pilav yiyorum aaah ahhhhhh nedir bu yaaaa

Öğlen bastırmıştı az da olsa yediklerim açlık krizim akşam başladı bu sefer yaaa çıldorocam eşim börek yerken ben yiyemicem şu pilavı bitiriyim hesabı yapıyom ama offff

Üç kaşık yoğurt
Üç kaşık mevsim salata
Beş kaşık pilav
Bir adet elma yersem 1064 ile kapatıcam aah ahh hadi dayan ışıl

Gramı nie veremediysem iki gündür hayret
Hamurişi yemedim ki şişiyim nie gitmedi salak kilo ama yoookkk ben üç günde bir gram veren insanım yarın Emin'im gider 1000 yaparsam olmazsa pazar gider yaaa pazar günü 59.90 ı görmek istiyorum

güzel paylaşımlar var teşekkür ederiz. tabi bunların yanında harekette etmek lazım:)
Sağol dostum ama ben tepinerek dans ediodum akşamları garip hareketlerle çok da faydalı oluyodu kilo vermemde ama şimdi hamile kalmaya çalışıyorum tepinmek istemiyorum bişey olmaz da tutunması için ... ne tepinenler var sorun olmuyo diceksin Ama şans bu benim tutturamama sorunu var yanı uzun hikaye

Back
X