- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #17.861
pardon yanlış yazmışım ya.. 54,6 yazacaktım.. yani geçen haftaya göre hiç vermemişim oalcaktı.. aboo 56 nerden çıktı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pardon yanlış yazmışım ya.. 54,6 yazacaktım.. yani geçen haftaya göre hiç vermemişim oalcaktı.. aboo 56 nerden çıktı![]()
Bende sendenim bıgğn erken yedim 8:30 da çavdarlı ekmek arası beyax peynir yağsız tostKepekli ekmege beyaz peynirli tost yedim kahvaltı yapmasaydım çok acıkırdım ve inısilünim zorlanırdı ama bugun geç oldu kahvaltı
Malesef diyet olunca öyle oluyor. Şuan varya önümüzdeki hafta olan toplanmalar oturmalar ne varsa iptal etmekle meşgulüm :) bahaneler bulmaya çalışıyorum yalan söylemedenöğlenırasa yemeği,yoğurt 2 dilim kepekli ekmek karbonhidratı kaçırdım bu arada sabah öğlen,benim gibi zamanla yarışan varmı ?spor dan koştur koştur gelip öğlen yemeğini pişirdim diyet gerçekten zahmetli yoksa atıştırırdım birşeyler akşama yapardım sadece biryere gitsem yanında yemek taşı vs
süper bir ara bende denedim ama beceremedim yapabilirsen tebriklerrrBen düşük karbonhidrat diyetine başladım kızlar bilginiz olsun 50 puan en fazla alınabiliyor sıfır puanlı olanlardan sınırsız yenebiliyor. Sizlede paylaşmak istedim ben bu hafta denemek istiyorum
Buda yiyeceklerin değerleri ona göre yediğimi hedap edicem
Çok sıkıcı oluyor ama 1 hafta yapılabilir diye düşünüyorumsüper bir ara bende denedim ama beceremedim yapabilirsen tebriklerrr
Verdin mi aldınmıçok özürdilerim canlar işlerim yoğundu giremedim inşallah şimdi tüm kilo bildirimlerinizi güncellicem bu arada benim kilom 57.0
yok yaa bende aynıyım ama hiç dikkat edemedim diye üzülmüyomVerdin mi aldınmı
Ben hiç vermemişim
62,5 aynı çok moralim bozuldu
yok yaa bende aynıyım ama hiç dikkat edemedim diye üzülmüyom
Ben yine geç kaldım 88.00
Süpersin bende aynıMalesef diyet olunca öyle oluyor. Şuan varya önümüzdeki hafta olan toplanmalar oturmalar ne varsa iptal etmekle meşgulüm :) bahaneler bulmaya çalışıyorum yalan söylemeden